Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

NCAA: "Seton Hall" turpina krāt uzvaras, Kārlis paliek sausā

NCAA: "Seton Hall" turpina krāt uzvaras, Kārlis paliek sausā
Haralds Kārlis (otrais no kreisās)
Foto: nj.com

Koledžu basketbola jeb NCAA laukumos pēdējā laikā vairākas spēles bijušas Latvijas basketbolistiem. Haralds Kārlis un "Seton Hall" izbraukumā guva uzvaru pār Providensas universitāti (66:57). Pie uzvaras ticis arī Dāvis Rozītis ar Havaju universitāti, bet ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojis Oto Ošenieks ar Minesotas universitāti.

Sestdienas vakarā "Seton Hall" izbraukumā tikās ar Providensas universitāti, kuras "Friars" basketbola komandu savulaik pārstāvējis Latvijas basketbolists Māris Ļaksa, bet nesenāk tajā spēlēja bijušais LBL finālu vērtīgākais spēlētājs Vejinmi Efedžuku. "Seton Hall" spēja turpināt savu uzvaru gājienu, apspēlējot arī Providensas komandu - 66:57. Uzvarētāju sastāvā lielāko punktu ražu savāca trīs spēlētāji (Edvīns, Teodors un Poups), kopā gūstot 49 no 66 punktiem. Haralds Kārlis laukumā bija desmit minūtes, kurās grozam neuzbruka, bet savāca trīs atlēkušās bumbas.

Nākamā spēle "Seton Hall" basketbolistiem gaidāma otrdienas vakarā mājās pret "DePaul" universitāti. Pēc 16 spēlēm "Seton Hall" ir 14 uzvaras. Turpinot tādā pašā garā, "Seton Hall" ir labas iespējas tiekties pretī stabilai vietai to komandu skaitā, kas piedalīsies NCAA Marta trakumā.

Tāpat sestdienas vakarā spēle bija Dāvim Rozītim un Havaju universitātei, kas savā laukumā ar 82:69 pārspēja Sanhosē Štata universitātes komandu. Rozītis trīs minūšu laikā atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, vienu atlēkušo bumbu un vienu piezīmi. Nākamā spēle havajiešiem ceturtdien, kad izbraukums Kalifornijā pret Fresno Štata universitāti.

Neveiksmju sērija piemeklējusi Minesotas universitāti, kas svētdien piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas. Ja iepriekšējie trīs zaudējumi tika piedzīvoti spēļu galotnē, tad šoreiz uzvarētājs tika noskaidrots ātrāk un Perdjū vienība bija pārāka ar 66:79. Pēc vienas spēles izlaišanas (potītes savainojums) ierindā bija atgriezies Oto Ošenieks, kurš septiņās minūtēs guva vienu punktu (soda metieni 1/2), savāca vienu atlēkušo bumbu un saņēma divas piezīmes. Nākamā spēle Minesotai svētdien, kad izbraukumā jātiekas ar Indiānas universitāti, kas pašreiz iekļauta 25 labāko NCAA komandu skaitā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports