Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Celtics" līderis Teitums: "Neuztraucos par traumām, uztraucos par ģimeni"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Celtics" līderis Teitums: "Neuztraucos par traumām, uztraucos par ģimeni"
Džeisons Teitums un Rodions Kurucs. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" spēlētājs Džeisons Teitums, lai arī neplāno izlaist sezonas turpinājumu, tomēr nav sajūsmā par to situāciju, kāda ir izveidojusies ASV.

Ilgu laiku valdīja bažas par to, vai Teitums un citi jaunie spēlētāji, kuriem tuvojas jaunu līgumu slēgšanas, piedalīsies NBA sezonas turpinājumā Disnejlendas sporta kompleksā. Spēlētāji pieprasīja apdrošināšanas un vēlāk pie tām arī tika.

Tas gan nenozīmē, ka Teitums uz sezonas turpinājumu Orlando dosies prieka pārņemts. "Man pietrūkst basketbola un esmu izsalcis pēc sacensībām," jaunais basketbolists teica. "Tomēr neesmu ne ļoti saviļņots, ne patīkami satraukts par to, ka sezona turpināsies."

Teitums atzina, ka apdrošināšana, ko nodrošināja līga, neietekmē izvēli – spēlēt vai nespēlēt: "Manu izvēli neietekmēja savainojumu iespējamība. Apdrošināšanas piešķiršanai nebija nekādas nozīmes izvēles izdarīšanā. Mani uztrauc tikai un vienīgi situācija manā ģimenē."

"Vienīgais, kas mani patīkami satrauc, domājot par sezonas atsākšanos, ir tikšanās ar spēlētājiem," Teitums izteicās. "Džekiem ir jauni matu griezumu, visi ir pamainījušies. Rodas pacilātas sajūtas, kad saprotu, ka atkal varēsim iziet laukumā un sacensties."