Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Nets" atbalstītāju cerības nepiepildās: arī Ērvings šosezon laukumā nedosies

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Nets" atbalstītāju cerības nepiepildās: arī Ērvings šosezon laukumā nedosies
Kairijs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kairijs Ērvings, kurš šosezon Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" sastāvā aizvadījis vien 20 regulārā turnīra spēles un 3. martā pārcieta pleca operāciju, šajā sezonā laukumā nedosies.

"Nets" atbalstītāji cerēja, ka gan Kevins Durents, gan Kairijs Ērvings varētu pievienoties "Nets" komandai sezonas turpinājumā. Tomēr, neskatoties uz sezonas atsākšanos vien 31. jūlijā, abi spēlētāji komandai palīdzēt nevarēs.

ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis savā "twitter" kontā gan minēja, ka Ērvings tomēr varētu pievienoties "Nets" komandai sezonas turpinājumā, kas risināsies Orlando pilsētā esošajā Disnejlendas sporta centrā - kā atbalstītājs saviem komandas biedriem.

Tas nozīmē, ka Durents un Ērvings "Nets" sastāvā pirmo kopīgo spēli aizvadīs ne ātrāk kā nākamās sezonas sākumā. Šobrīd gan nav precīzi zināms, kad sāksies nākamā NBA sezona, bet tā noteikti nesāksies ātrāk par 1. decembri.

Ērvings šosezon 20 aizvadītajās spēlēs guva vidēji 27,4 punktus, savāca 5,4 atlēkušās bumbas un atdeva 6,4 rezultatīvas piespēles.