Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kolsons: "Šosezon vairs nebiju plānojis spēlēt"

Kolsons: "Šosezon vairs nebiju plānojis spēlēt"
Šons Kolsons

Basketbola kluba "ASK Rīga" amerikāņu saspēles vadītājs Šons Kolsons intervijā rīdzinieku mājaslapā pastāstījis par savu lomu komandā, kā arī norādījis kas jādara, lai būtu panākumi. Tāpat Kolsons atklājis, ka tagad, atšķirībā no sezonas sākuma Turcijā, viņš var koncentrēties tikai uz basketbolu.

"Man patīk šī komanda. Daudzus gadus man nācies būt par komandas vadošo spēlētāju, bet šī komanda jau ir laba komanda, tāpēc šeit esmu tikai, lai palīdzētu," savu lomu Rīgas ASK raksturo Šons Kolsons. "Pašreiz cenšos atgūt formu. Zinu, ka Latvijas līga šeit visiem ir ļoti svarīga, tāpēc cenšos pēc iespējas labāk sagatavoties, lai varētu parādīt savu labāko sniegumu," saka Kolsons.

"Dažreiz svarīgākais nav talants, bet gan izpildījums un atdeve," secina 33 gadus vecais amerikāņu saspēles vadītājs. Kā lielisku piemēru viņš minēja lietuviešu saspēles vadītāju Andriusu Mažuti: "Saspēles vadītājs ar 12. numuru mūsu komandā - viņš spēlē patiešām ar sirdi un dvēseli, vislielāko atdevi kādu vien esmu redzējis. Ja visi spēlēs tā kā viņš, tad būs labi." Sezonu Kolsons sāka Turcijā, bet gadu mijā personīgu iemeslu dēļ viņš komandu pameta. "Turcijā bija ok. Ģimenes situācijas dēļ gan devos mājās, jo bija smagi domāt par ģimeni un tamlīdzīgām lietām. Šosezon vairs nebiju plānojis spēlēt, bet situācija uzlabojās un nolēmu noslēgt sezonu šeit. Esmu priecīgs, jo tagad varu domāt tikai par basketbola spēlēšanu," tā Šons Kolsons.

Plašāka intervija ar Šonu Kolsonu atrodama "ASK Rīga" oficiālajā mājaslapā. Šodien gaidāma Kolsona debija "ASK Rīga" sastāvā, kad rīdzinieki uzņems Gulbenes "ASK/Bukus". Spēles sākums Olimpiskajā Sporta centrā pulksten 20:00.

Izmantotie resursi:
askriga.lv

 +12 [+] [-]

, 2009-04-06 17:10, pirms 15 gadiem
Redzesim uz ko tu esi spejigs draudzinj

 +18 [+] [-]

, 2009-04-06 17:12, pirms 15 gadiem
Mažutis ir kapātājs, tam es notiekti piekrītu!
Šodien eju uz Arenu, jāredz kāds nu viņš ir

  +4 [+] [-]

, 2009-04-06 17:15, pirms 15 gadiem
..drīzāk jau viņš spēlēs kā SG, jo neredzu iemeslu kādēļ PG pozīcijā būtu jāizjauc duets Mažutis-Štelmahers.. žēl ka nevarēs BBL Final four palīdzēt..
.. tāpēc veiksmi LBL..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-06 17:17, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Neaizej tik nepareizi:
Spēles sākums Olimpiskajā Sporta centrā pulksten 20:00.
Jā to arī pamaniju, skatoties pilno interviju!

  +5 [+] [-]

, 2009-04-06 17:31, pirms 15 gadiem
Ē kāds īsti nezin kas ir ar to čali no Kongo? Visu laiku trenējās kopā ar ASK, bet spēlēt nespēlē!

 +15 [+] [-]

, 2009-04-06 17:34, pirms 15 gadiem
Saspēles vadītājs ar 12. numuru mūsu komandā - viņš spēlē patiešām ar sirdi un dvēseli, vislielāko atdevi kādu vien esmu redzējis. Ja visi spēlēs tā kā viņš, tad būs labi."

es arii no visas sirds saku, ka pirmo reizi muuzhaa redzu taadu pashatdevi un dveeseles speeli, kaadu speelee Mažutis. Man galvā tagad ir ask cepuri un es viņu tagad uz brīdi noņemu, lai pateiktu, ka tādu kā Mažuti ir grūti sameklēt mūsmājās.
Lai darbarūķim veicas arī šovakar

  +6 [+] [-]

, 2009-04-06 17:34, pirms 15 gadiem
Willy rakstīja: Ē kāds īsti nezin kas ir ar to čali no Kongo? Visu laiku trenējās kopā ar ASK, bet spēlēt nespēlē!
iespējams ka arī nekad nespēlēs.... viņš palikšot ask komandā kā labs sparingpartneris.
Slēpts komentārs: fanu klubs#13
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-06 17:41, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: iespējams ka arī nekad nespēlēs.... viņš palikšot ask komandā kā labs sparingpartneris.
Un jēga no tā? Gan jau viņam arī par to "sparingošanu" kko maksā ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-04-06 17:46, pirms 15 gadiem
Pepsi zēns
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-04-06 18:07, pirms 15 gadiem
Willy rakstīja: Un jēga no tā? Gan jau viņam arī par to "sparingošanu" kko maksā ...
teica, ka vins pats esot gatavs maksaat visus izdevumus, lai tikai vareetu treneties un sagatavoties speeleesanai ASV studentos!! taka nekadi lielie izdevumi te nevareetu buut!!

     [+] [-]

, 2009-04-06 18:19, pirms 15 gadiem
acmilan rakstīja: visi garie ljoti labi maksa!!!! un ja tu te kadu lamaa tad pamato ar adekvatu iemeslu!!!!
pamatojumus!!!!! Grafa šodienas nespēlēšana.Kāds tam ir iemesls?Puisis netur,bet priekšā vieni play ofi,pēc tiem jau nākamie.Ja ASK netiks divniekā LBL,tad viņiem priekšā grūtas sērijas 1/4finālā.Nedomāju ka VEF,VALMIERA kādam dāvinās vietu pusfinālā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-04-06 19:37, pirms 15 gadiem
whatsup rakstīja: teica, ka vins pats esot gatavs maksaat visus izdevumus, lai tikai vareetu treneties un sagatavoties speeleesanai ASV studentos!! taka nekadi lielie izdevumi te nevareetu buut!!
Teica, ka viņš visu nākamo ASK sezonu finansēs, lai tikai šopavasar dabūtu padriblēt apelsīnam līdzīgo bumbu!

     [+] [-]

, 2009-04-06 19:44, pirms 15 gadiem
Kolsona sejas izteiksme, kad viņš pateica: Like a point guard. What's his name number twelve on our team. He plays the most heart and passion I have ever seen. Vienkārši bija izbrīnīts.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-06 20:34, pirms 15 gadiem
acmilan rakstīja: To fanu klubs - grafs pagajuso spel guva savainojumu, tads ir pamatojums! Otrkart nu nevar ASK atlauties divus garos, kuriem abiem kopa jamaksa lidz 40% kluba budzets! Ok itka var nemt malumbu vai ka tur bija, bet nu vins ir tizls vel! Pat bumbu no 2m var iemest ar kadu 3-4 reizi! Es domaju ka pasreizeja situacija, kas ir ASK, vini ir tomer specigakie liga, jo vinjiem ir pieredzejusu speletaju sastavs, speletaji, kas grib un var nospelet vnk ideali, jo velas pieradit ka ir bijusi nenoverteti un spej but augstas klases speletaji jeb kura limeni!
Re Buki arī jūk ārā,varēja kaut no turienes paņemt kādu garo-ar pa kapeikām.Gudri var spriest par izredzēm ar šķidru sastāvu.Play off būs jāspēle gandrīz katru dienu,un tur arī parādīsies kuram pietiks pulveris,kuram ne.Baidos ka ASK salūzīs.