Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

E. Krūmiņš: "Nenoticējām, ka varam uzvarēt"

E. Krūmiņš: "Nenoticējām, ka varam uzvarēt"
Edgars Krūmiņš (no kreisās)
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "VEF Rīga" savā laukumā ar 77:73 pārspēja Jelgavas "Zemgali", aizvadīto maču komentēja jelgavnieku spēlētāji.

"Spēli sākām labi, bijām izvirzījušies vadībā, taču spēles beigu daļā, kad rezultāts jau bija līdzīgs, nedaudz pietrūka veiksmes. Pēc neveiksmīga mājinieku soda metiena neizcīnījām svarīgu atlēkušo bumbu, kas mums maksāja zaudējumu. Iespējams, ka nenoticējām, ka varam uzvarēt," aizvadīto spēli komentēja "Zemgales" aizsargs Edgars Krūmiņš.

Līdzīgās domās bija arī jelgavnieku rezultatīvākais basketbolists šodienas spēlē Salvis Mētra, kura kontā 20 punkti. "Pirmo puslaiku nospēlējām labi. Otrajā puslaikā laikam pietrūka spēka, jo mājinieku ofensīva bija ļoti liela un pakāpeniski viņi tuvojās. Spēles beigās salūzām un pietrūka noteikti garā gara spēlētājs, jo nebija kas izcīna svarīgas bumbas zem groza," tā Mētra.

Izmantotie resursi:
jelgavnieki.lv
jelgavasvestnesis.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-02-06 22:06, pirms 14 gadiem
Vajadzēja vinēt tā iedomīga VALTERA komandu.!!!!