Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Studentu trakums: Zināmi vīriešu turnīra pusfināla pāri

Studentu trakums: Zināmi vīriešu turnīra pusfināla pāri
Foto: Renārs Buivids

Pēc ceturtdaļfināla cīņām noskaidroti Studentu Basketbola trakuma pusfināla pāri vīriešu turnīrā. Cīņu par iekļūšanu finālā turpina LSPA, LU, LLU un RSU. Studentu Basketbola trakums, kas ir Latvijas 23. Universiādes sacensības basketbolā risinās no 3. līdz 5.maijam Rīgā.

Visvieglāk ceturtdaļfinālu pārvarēt gadījās LU komandai, kas savu pretinieku RISEBA sagrāva ar 92-27 (Aizpuram 20 punkti), savukārt LSPA tika galā ar Banku Augstskolu 88-54. Abi šie mači tika aizvadīti Rīgas 49.vidusskolas sporta kompleksā.

Spraigākas spēles risinājās Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā, kur vispirms LLU vien pašā mača izskaņā guva uzvaru pār sīksto Latvijas Universitātes 2.komandu (68-61), savukārt pēdējo ceļazīmi uz pusfinālu sev nodrošināja Rīgas Stradiņa universitāte, uzveicot RTU ar 72-54.

Pusfināls starp RSU un LU komandām sāksies pulksten 17:10, savukārt cīņa starp LSPA un LLU komandām uzreiz pēc tās, 18:50. Abas spēles notiks Rīgas OSC. Spēļu garums 4x10 minūtes.

Pusfināli (vīrieši)

17:10 (Rīgas OSC) LU - RSU
18:50 (Rīgas OSC) LSPA - LLU

 Plašāku informāciju par spēlēm un rezultātiem iespējams atrast šeit.

Studentu Basketbola trakumu atbalsta: Rīgas pilsētas dome, Venden, Nike, Ghetto Games un Sportacentrs.com.