Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Kalev" uzaicina austrāliešu uzbrucēju

"Kalev" uzaicina austrāliešu uzbrucēju
Blagojs Janevs

Igaunijas basketbola klubs Tallinas "Kalev/Cramo" uz pārbaudes laiku uzaicinājis austrāliešu uzbrucēju Blagoju Janevu, kuram ir arī Maķedonijas pase. Pagājušosezon Janevs spēlēja Austrālijā un Jaunzēlandē.

Gaidāms, ka 25 gadus vecais Janevs aizpildīs brīvo vietu "Kalev/Cramo" ceturtā numura pozīcijā. 203 cm garais basketbolists pagājušo sezonu sāka Austrālijā, kur Sidnejas "Spirit" kluba sastāvā vidēji spēlē guva 10,6 punktus un izcīnīja 3,1 atlēkušo bumbu. Sezonu Janevs noslēdza turpat blakus esošajā Jaunzēlandē, kur izcēlās ar vidēji gūtiem 20,3 punktiem un 7,5 atlēkušajām bumbām. Janevam gan pagaidām noteikts mēnesi ilgs pārbaudes laiks. Pirms tam Janevs spēlējis NCAA.

"Par spīti mūsu ierobežotajam budžetam mēģinām nostiprināt priekšējo līniju un esam uzaicinājuši šo spēlētāju. Ticam, ka Blagojs ir laba izvēle par labu cenu un ceram, ka viņš iederēsies mūsu komandā. Viņš ir jauns, motivēts un meklē iespēju pierādīt sevi," sacījis "Kalev/Cramo" galvenais treneris Nenads Vučiničs.

Izmantotie resursi:
bckalev.ee

     [+] [-]

, 2009-10-01 17:04, pirms 15 gadiem
Nu pēc punktu guvuma Jaunzēlandē jau ir labs, bet cik tur augsts līmenis, nemāku spriest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja