Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Real" paliek bez Hansena

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Real" paliek bez Hansena
Treviss Hansens
Foto: ITAR-TASS

Spānijas ACB līgas klubs Madrides ''Real'' cietis zaudējumu sastāvā – turpmākos divus mēnešus muguras savainojuma dēļ laukumā nevarēs iziet amerikāņu aizsargs/uzbrucējs Treviss Hansens.

Šonedēļ pieredzējušajam amerikāņu basketbolistam ASV pilsētā Jūtā tika veikta nopietna muguras operācija, kuras laikā Hansenam no muguras tika izņemts neliels diska fragments. Ārsti uzskata, ka spēlētāja rehabilitācijas kurss ilgs kā minimums divus mēnešus, līdz ar to spēlētājs varētu izlaist sezonas izšķirošos mačus.

''Real'' jau atradusi pagaidu aizvietotāju Hansenam – tas būs cits amerikānis Moriss Almonds, kurš ACB čempionātā jau paspējis aizvadīt divas spēles, vidēji katrā gūstot 11 punktus.

''Sezonas laikā traumas mūs vajājušas itin bieži, taču mēs to neizmantojām kā attaisnojumu zaudējumiem un nedarīsim to arī tagad,'' atzina Madrides ''Real'' uzbrucējs Horhe Garbahosa.

Šosezon 198 centimetrus garais Hasens, kuram ir arī Krievijas pilsonība, ACB čempionātā piedalījies 21 spēlē, caurmērā gūstot 7,1 punktu un izpildot 1,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
acb.com