Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

"Taurus" uzveic "Predators"

"Taurus" uzveic "Predators"
Andrejs Berseņevs (BBHL foto)

Devītā novembra vakarā, kārtējā BBHL D līgas spēlē tikās Taurus un Predators hokejisti. Ar 3:2 pārāki bija "Taurus".

Jau spēles pirmajās minūtēs bija jūtams, ka spēle būs ļoti līdzīga. "Taurus" hokejisti sezonu nav iesākuši tik pārliecinoši kā "Predators", kas līdz šim cīnījās bez zaudējumiem. Jau pirms spēles bija skaidrs, ka jāneitralizē pretinieku līderi, attiecīgi Jevegēnijs Vauļins (7+10) un Aleksandrs Jestifejevs (5+9), abi šie hokejisti statistiku uzkrājuši nieka piecās spēlēs.

Spēles gaitā pierādījās, ka uzdevums tiek izpildīts.Spēles 14. minūtē lieliski vārtsargu pārspēja Andrejs Berseņevs, tādejādi izvirzot vadībā "Taurus" komandu. Jāatzīmē, ka tie bija pirmie Andreja vārti šajā sezonā. Pirmais periods tā arī noslēdzās ar "Taurus" vadību 1:0. Spēles ritējums nemainījās arī otrajā perodā, komandas apmainījās ar savstarpējiem uzbrukumiem līdz "Predators" panāca izlīdzinājumu 1:1. Nebija ilgi jāgaida līdz "Taurus" atkal pārspēja pretinieku vārtsargu. Nedaudzajiem skatītājiem par prieku un visai komandai par lielu gandarījumu - Valts iešāva ripu vārtu tīklā. Jāatzīmē, ka oficiālās spēlēs Valts nebija guvis vārtus veselu gadu.

Sešas minūtes vēlāk "Predators" kapitulēja vēlreiz. Uz tablo laiks apstājās uz 29:30, kad pretinieku vārtu vīru jau ceturto reizi šo sezon pārspēja Andris Dreiškens 3:1. Minūti pirms spēles beigām "Predators" vēl vienus vārtus atspēlēja. Spēle noslēdzās ar Taurus uzvaru 3:2.

     [+] [-]

, 2008-11-11 18:04, pirms 15 gadiem
kur scrop sasutums? Raksts tacu nospiests 1 vs. 1 no majaslapas lol

  +2 [+] [-]

, 2008-11-12 12:54, pirms 15 gadiem
Franko rakstīja: kur scrop sasutums? Raksts tacu nospiests 1 vs. 1 no majaslapas lol
Lol esi TU....