Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs uzvar spēli, cīņa par medaļām BBHL D līgā saasinās

Vārtsargs uzvar spēli, cīņa par medaļām BBHL D līgā saasinās
Taurus : Detonators pirmā tikšanās (4:2) BBHL foto

Vēlu svētdienas 1. marta vakarā Inbox ledus hallē tikās divas BBHL D līgas komandas - Taurus un Detonators.

Pirmajā tikšanās reizē uzvaru 4:2 svinēja Taurus spēlētāji, arī šoreiz viss liecināja par labu Taurus komandai. Pirms spēles Taurus ieņēma ceturto vietu līgā, bet Detonators astoto. Taurus kā jau iersasts pirmās vijoles meistars ir tās kapteinis Andrejs Berseņevs 16 punkti piecpadsmit spēlēs (8+8), turpretim Detonatora sastāvā līdz šim rezultatīvākais ir Jānis Skrastiņš, kurš izcēlies ar 7 punktiem astoņpadsmit spēlēs (5+2). Taurus, gripas epidēmijas laikā, laukumā izgāja tikai trīspadsmit vīru sastāvā, kas radīja dažus robus gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Jāpiebilst, ka robu aizlāpīšanai sastāvā atgriezās Dinārs Daugela, kurš sezonu bija iesācis ļoti veiksmīgi, četrās spēlēs (2+1).

Pirmais periods

Spēli aktīvāk iesāka Detonators spēlētāji un spēle pirmajās minūtēs minūtēs risinājās tikai Taurus aizsardzības zonā. Kā ierasts, vārtos lielisks bija Pēteris Sarkans, tas ,savukārt, palīdzēja nesalūzt un izvirzīties vadībā līdzko Detonatora spiediens uz vārtiem bija mazinājies. Pirmais precīzs izrādījās jau pieminētais Andrejs Berseņevs tādejādi palielinots savu punktu krājumu, savukārt rezultatīvu piespēli nopelnījas Rihards Putniņš. Pēc vārtu guvuma Taurus mazliet atdzīvojās un perioda izskaņā vēlreiz pārspēja Detonatora vārtsargu, kad precīzs bija jau pieminētais Rihards, no Mārtiņa Paleja piespēles.

Otrais periods

Otrais periods liecināja, ka Detonators nemaz netaisās atkāpties un turpināja bīstami apdraudēt Taurus vārtus. Te arī visi iespējamie komplimetni Pēterim Sarkanam. Otro reizi spēlē viņš saturēja komandu vairākas reizes glābjot no vārtu zaudēšanas. Šķiet Detonators arī zaudēja modrību pēc miegainās Taurus spēles un atkal precīzs bija Andrejs Berseņevs no Gata Ošiņa un Māra Balčuna piespēlēm. Jau minūti vēlāk Detonatoram izdevās vienus vārtus atgūt, kad precīzs pēc lieliskas Kaspara Rāznas no aizvārtes izdarītās piespēles bija Roberts Ķīkulis, tādejādi gūstot savus otros vārtus sezonā.

Trešais periods

Trešajā periodā izskatījās, ka Detonatora spēlētāji ir samirinājušies ar zaudējumuvienai no līdervienībām D līgā un nespēja vairs izveidot bīstamus uzbrukumus, savukārt Taurus vēl reizi iemanījās pārspēt pretinieku vārstsargu. Pēc Dināra metiena pirmais pie ripas ceturto reizi sezonā bija Reinis Graurs. Pēc gūtajiem vārtiem spēle arī beidzās. Taurus atkāroti pārspēja Detonators, šoreiz ar 4:1. Jāpiebilst, ka jau kuro spēli sezonā Taurus nospēlēja bez noraidījumiem.

Lielākā intriga cīņā par otro un trešo vietu

Cīņā par medaļām šobrīd vēl piedalās piecas komandas. Reālākais zelta predendents diezgan pārliecinoši- Unimars, sudraba- Predators un Taurus, bet bronzu var iegūt arī Jūras Lauvas un Tomo.

Pēc šīs spēles Taurus atgriežas trešajā vietā tabulā un labvēlīgu pēdējo spēļu iznākuma gadījumā turpina cīņu par otro vietu ar Predators vai trešo vietu ar komandām Tomo un Jūras Lauvas, kuru savstarpējā spēlē tikko uzvarēja Tomo 4:0. Dienu vēlāk Jūras Lauvas pārliecinoši uzvarēja Jozi un 3 komandu duelī par trešo vietu regulārajā čempionātā trīs kārtas pirms beigām komandas šķir tikai 2 punkti. Taurus komandai gan viena spēle rezervē, bet vēl jāspēlē arī ar līgas līderkomandu.

Tieši uz Taurus spēku, gan tikai vienā spēlē, jācer komandai Predators, jo cīņā par zelta medaļām 4 punktu handikaps ir Unimars komandai. Ja abu pirmās vietas predendentu duelī 12. martā plkst. 20.00 Volvo hallē Unimars komandai zelta medaļām pietiek ar neizšķirtu, tad Predatoriem obligāti jāuzvar šī spēle, tad jācer uz Taurus panākumu pret Unimars un tad pašiem vēl jāuzvar Fortūna. Neveiksmiga finiša rezultātā Predators gan var zaudēt arī sudraba medaļas, un tai pašai Taurus komandai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-02 00:21, pirms 15 gadiem
Nu ja pievērsi uzmanību tad iepriekšējā spēlē bija 54 soda minūtes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja