Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Līdzīgā spēlē punkti sadalīti līdzīgi.

Līdzīgā spēlē punkti sadalīti līdzīgi.
Taurus un Predators iepriekšējās spēles foto. (BBHL foto)

Ozo Ledus hallē, 12. februāra vakarā tikās “Predators” un “Taurus” hokejisti.

Spēle sākās ārkārtīgi ātri, Predators hokejisti jau spēles sākumā mēģināja pārņemt iniciatīvu, bet Taurus atbildēja ar tik pat asu un ātru spēli. Abas komandas jau spēles sākumā pierādīja, ka otrā un trešā vieta ir godam pelnītas. Spēles nozīmīgums arī bija visai liels. Predators vēl var pacīnīties par pirmo vietu. Arī Taurus, lai arī pirms spēles atpalika no Unimars komandas par septiņiem punktiem, ir visas iespējas cīnīties par pirmo vietu. Saspringtā situācija tabulā, pilnībā atainojās arī laukumā. tuvojoties sezonas noslēgumam, katrs punkts ir no svara.Pirmie vārtus guva Taurus spēlētāji, kad ar lielisku metienu sestos vārtus sezonā guva Mārtiņš Palejs. Ilgi gan nebija jāgaida. Minūti vēlāk izlīdzinājumu panāca viens no Predators komandas līderiem Valērijs Vauļins. Spēles temps nemazinājās un abas komandas turpināja uzbrukt. Ripa nepārtraukti bija te pie vieniem te otriem vārtiem. Vairākās epizodēs abas komadnas no vārtu gūšanas glāba vai nu vārtu stabs vai veiksme. Šādas epizodes pirmajā periodā bija vismaz trīs pie abiem vārtiem. Taurus vārtsargam Pēterim Sarkanam pirmajā periodā gan darba bija nedaudz vairāk.

Otrais periods iesākās tik pat ātri. Abas komandas apmainījās ar vairākiem bīstamiem momentiem, līdz Predators spēlētājiem izdevās izrauties diviem pret vienu aizsargu, kurš bloķējot piespēli izgrūda Predators vārtus. Vairākumu realizēja otrs no brāļiem Vauļiniem - Jevgēnijs. Nekas neliecināja par to, ka kādam no komandām atslābtu un divas minūtes vēlāk izgājienā viens pret vienu astotos vārtus sezonā vārtus guva Taurus kapteinis Andrejs Berseņevs. Japiebilst, ka Taurus šai mirklī bija mazākumā. Otrais periods ne ar ko neatšķīrās no pirmā. Spēle tempu nezaudēja. Abām komandām nepieciešama uzvara. Vairākas reizes pasvīst nācās abu komandu vārtsargiem.

Trešā perioda sākumā varēja just nelielu nogurumu abām komandām. Abas komandas meklēja iespējas gūt vārtus un uzbrukumi bija viļņveidīgi, te viena te otra komanda spēja neilgi uzkavēties pretinieku zonā, bet tai pašā laikā neaizmirsa par savu vārtu drošību. Spēle beidzās neizšķirti 2:2, šķiet, ka abām komandām jābūt apmierinātām ar iznākumu, jo uzvarēt varēja abas.