Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Taurus meklē atbalstītājus

Taurus meklē atbalstītājus
Taurus Logo

Amatieru Hokeja Klubs "Taurus" meklē sponsorus šai un nākamajai sezonai.

Amatieru Hokeja Klubs “Taurus” meklē sponsorus šai un nākamajai sezonai.

HK “Taurus” ir dibināts 2006. gada oktobrī. Kopš pirmsākumiem ir aizvadīts milzum daudz spēļu, pret stipriem un ne tik stipriem pretiniekiem. Pagājušajā sezonā “Taurus” Baltic Beaster Hockey League (BBHL) ietvaros B grupā izcīnīja desmito vietu divpadsmit komandu konkurencē. Vasarā piedalijās Volvo kausa izcīņā kur četrās spēlēs tika piedzīvoti četri smagi zaudējumi pret komandām, kas spēlē BBHL virslīgā.
Šogad “Taurus” startē BBHL d līgā, kur vienpadsmit komandu konkurencē ieņem augsto ceturto vietu. Komandas sastāvā šobrīd ir divdesmit četri spēlētāji, no kuriem divi ir vārtsargi. Papildus treniņus apmeklē arī citu komandu spēlētāji, kuri vēlas uzlabot savas spēlēt prasmes. Komandas treneris šobrīd ir bijušais Latvijas izlases un Samsung premjerlīgas spēlētājs Kaspars Vitkovskis. Šogad Kaspars piedalās Latvijas atklātajā čempionātā virslīgā HS Rīga/Prizma - Hanza sastāvā. Kaspars komandu gatavo spēlēm kopš pagājušās sezonas vidus.

Pagājušajā sezonā “Taurus” spēlētāji trenējās divas reizes nedēļā. Šogad šis prieks iet secen, ņemot vērā, ka amatieru hokejs ir dārgs. Ledus īres maksas ir praktiski dubultojušās un ņemot vērā to, ka par visu maksājam paši no savas naudas ir izjūtams pamatīgs finansiāls slogs. Komandas spēlētāji būtu ārkārtīgi pateicīgi par jebkura apjoma finasiālu atbalstu. Pret to varam piedāvāt banneri mūsu mājas lapā hk-taurus.lv, kur arī atrodama pilna informācija par spēlētājiem un komandas sekmēm. Kā arī pēc vienošanās banneri uz spēļu krekliem.

Sazināties ar “Taurus” var telefoniski 29269355 - Māris (menedžeris), vai e-pastu balcuns.maris@gmail.com