Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" uzvar otro reizi, atgriežot finālsērijā intrigu

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Kurbads" uzvar otro reizi, atgriežot finālsērijā intrigu
Sandis Zolmanis un Jānis Straupe
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta finālsērijas piektajā spēlē starp "Mogo" un "Kurbads" komandām uzvaru piektdien izcīnīja "Kurbads' vienība (4:3), tiekot pie otrā panākuma pēc kārtas un atjaunojot sērijā intrigu. Sērijas sestā spēle notiks pirmdien Ogrē.

„Mogo” hokejisti bijuši apņēmības pilni savā laukumā paveikt to, kas nav izdevies Ogrē divas dienas iepriekš, proti, uzvarēt pretiniekus ceturto reizi un savu līdzjutēju priekšā izcīnīt zelta godalgas. Savukārt „Kurbadam”, kas šajā sērijā jau cieta trīs zaudējumus, vairs nebija kur atkāpties un viesu uzvara tikai saasinātu sērijā cīņu un atgrieztu pilnvērtīgu intrigu.

Finālsērijas piekto spēli aktīvi sāka „Mogo” hokejisti un jau mača pirmajā minūtē atklāja rezultātu. Andris Siksnis iegāja „Kurbada” zonā, izdarīja metienu, bet pie atlēkušās ripas pirmais bija Jānis Ozoliņš, atklājot rezultātu – 1:0. Izvirzījušies vadībā laukuma saimnieki apgriezienus nemazināja, turpinot spēlēt aktīvi un azartiski, uzbrūkot un neļaujot uzbrukt sāncenšiem. Taču mača astotajā minūtē „Kurbads” negaidīti izlīdzināja rezultātu. „Mogo” vārtsargs Henrijs Anča nebija īsti gatavs Jāņa Straupes metienam no distances un rezultāts kļuvis 1:1.

Pirmās trešdaļas turpinājumā joprojām aktīvāki bija „Mogo” hokejisti, taču „Kurbads” jau arvien biežāk rīkoja pretuzbrukumus. Viesi pārņēma iniciatīvu trešdaļas vidū, kad mājinieku rindās tika noraidīts pirmo vārtu autors Jānis Ozoliņš. „Kurbads” turēja ripu zonā, aktīvi uzbruka, kas vainagojās ar panākumu, kad no vārtu priekšas ripu vārtos raidīja Edgars Brancis, vadībā jau izvirzot „Kurbadu” (1:2). Trešdaļas turpinājumā abas komandas centās uzbrukt, taču līdz pārtraukumam rezultāts nemainījās.

Otrās trešdaļas sākumā spēles raksturs nemainījās un drīz vien Rustams Begovs varēja izlīdzināt rezultātu, taču meta garām. Savukārt trešdaļas piektajā minūtē kļūdījās „Mogo” aizsargs Agris Saviels, zaudējot ripu pie savas zonas, viens pret vienu ar Anču aizskrēja Rihards Remiņš, meistarīgi izrēķinoties ar vārtsargu – 1:3.

Pēc trešajiem „Kurbada” gūtajiem vārtiem mainījās spēles raksturs un noteikumus laukumā jau vairāk diktēja viesi, kontrolējot spēli un neļaujot laukuma saimniekiem apdraudēt savus vārtus. Tuvojoties trešdaļas izskaņai „Mogo” tomēr izdevās izveidot dažas vārtu gūšanas iespējas. Vispirms no Raituma atlēkušo ripu vārtos nespēja dabūt Pauls Zvirbulis, bet trešdaļas izskaņā „Mogo” cīnījās skaitliskajā vairākumā, taču realizēt to tomēr nespēja un pēc otrās trešdaļas komfortablu divu vārtu pārsvaru saglabāja „Kurbads” hokejisti.

Trešo trešdaļu aktīvi uzsāka „Mogo” hokejisti, ko sekmēja arī divi noraidījumi pēc kārtas „Kurbads” rindās. Izturējuši pirmo mazākumu, „Kurbads” tomēr ielaida otros vārtus. Elviss Želubovskis izdarīja diagonālo piespēli gar vārtiem, ripa atsitās pret Remiņa nūju un ieslīdēja vārtos (2:3).

Rezultātam kļūstot minimālam, „Kurbads” hokejisti centās spēli nobīdīt tālāk no saviem vārtiem un tas viņiem izdevās, jo „Mogo” neizdevās ieskrieties un veidot uzbrukumus, cīņa ritēja līdzīgi. Tuvojoties spēles pamatlaika izskaņai „Mogo” hokejisti spēlēja arvien aktīvāk un pie „Kurbada” vārtiem sāka veidoties bīstamas situācijas. Četras minūtes pirms beigu signāla labu iespēju neizmantoja Želubovskis.

Mača galotnē „Mogo” nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, metoties atspēlēties, taču saņēma ripu tukšajos vārtos, kad precīzs bija „Kurbada” kapteinis Toms Bluks (2:4). Šķita, ka cīņas liktenis ir izšķirts, taču 20 sekundes vēlāk Bluks pārkāpa notrieca pretinieku uzbrucēju un piešķirto soda metienu realizēja Ozoliņš – 3:4 pusminūti pirms beigām. Taču viesi noturējās, nosargājot grūtu uzvaru ar 4:3.

Sērijā līdz četrām uzvarām „Mogo” joprojām ir vadībā, taču vairs tikai ar minimālu pārsvaru (3-2). Pirmdien komandas atgriezīsies Ogrē, kur aizvadīs sesto spēli.

Latvijas hokeja Virslīgas finālsērija, 31. marts

"Mogo" - "Kurbads" 3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
Vārti: 00:58 J. Ozoliņš (Siksnis) 1:0, 07:31 J. Straupe 1:1, 14:15 Brancis (vair.) 1:2, 24:38 Remiņš (J. Straupe) 1:3, 44:07 Želubovskis (vair.) 2:3, 59:09 Bluks (Gipters, tukši vārti) 2:4, 59:29 J. Ozoliņš (soda metiens) 3:4.
Soda minūtes: 6-14.
Vārtsargi: Henrijs Ančs (58:16-58:32, 58:51-60:00 tukši vārti) - Mārtiņš Raitums
Sērijā: 3-2.

Finālsērijas spēļu kalendārs

Izmantotie resursi:
lhf.lv

DatumsLaiksSpēleVietaRezultāts
24/03/201719:40"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle3:1
25/03/201716:10"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle3:2 PM
28/03/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle2:3
29/03/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle7:4
31/03/201719:40"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle3:4
3/04/201719:40"Kurbads" – "Mogo"Vidzemes ledus halle
5/04/201719:45"Mogo" – "Kurbads""Mogo" ledus halle (ja nepiec.)
1 2 3 4 5 6 198 komentāri

     [+] [-]

, 2017-03-31 21:53, pirms 7 gadiem
Bullītis 60. minūtē Barselona PSG stilā!
Intrigantes!?!?!
Deju klubos tādas piestāv.
Ledus klubos - lai notiek!!!
+

  +4 [+] [-]

, 2017-03-31 21:55, pirms 7 gadiem
Bija interesanti skatīties. Cik nu tur tās vietas, bet prieks ,ka arēna bija pārpildīta.
Slēpts komentārs: Damokla zobens

  -4 [+] [-]

, 2017-03-31 22:00, pirms 7 gadiem
Par katru MOGO reklāmu, kādam kontā ieripo laba naudiņa. Tātad jo vairāk spēles jo vairāk naudiņas. Par visu sen jau ir padomāts. Tāpēc nekad neesmu skatījies šo pagraba hokeja čempionātu.
Slēpts komentārs: RAGNARS

  -2 [+] [-]

, 2017-03-31 22:05, pirms 7 gadiem
LIVE likmes vairs nepiedāvāja ne Olybets, ne No-go sponsors 11.lv.
Bet365 vispār nekādas likmes vairs nepiedāvāja uz LČ fināliem. Savu mājasdarbu kantori izdarijuši.
Es par Kurbadu, lai viņiem tiek zelts. Toto-No-go lai saņem kaunpilnu sudrabu!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:06, pirms 7 gadiem
Рэпер Сява rakstīja: Par katru MOGO reklāmu, kādam kontā ieripo laba naudiņa. Tātad jo vairāk spēles jo vairāk naudiņas. Par visu sen jau ir padomāts. Tāpēc nekad neesmu skatījies šo pagraba hokeja čempionātu.
Drošivien, tāds naids pret MOGO, jo pats paņēmi kādu ''behu'' pa ''lēto''? :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:07, pirms 7 gadiem
Pamanīju dažu bļaušanu par TOTO - ar lielu pieredzi šajā jomā varu teikt - 90% nepamatoti (100% nevar galvot). Apmēram zināma naudas summa ar kuru var ietekmēt koeficientus. Šajā gadījumā ar pārsimts eiro par maz, bet virs štukas jau nopietna ietekme. Un pie pilnīgi līdzīgu komandu samēriem - loģiski, ka 0-4 būtu negaidīts rezultāts. Tāpēc zinātāji lika uz Kurbads, bet muļķi uz Mogo - un tagad iesācēji skaļi kliedz. Lielākie bļāvēji būtu zaudētāji totalizatori.

Ja komanda gribētu piepelnīties toto, tad reālāk to darīt sezonas laikā, kad uz pretiniekiem daudz labāks koeficients un mazāka uzmanība. Tagad finālā, kad visi rūpīgi vēro, TV translācijas - tas būtu stulbi. Un par maz 2-3 spēlētāji - vairāk - tad jau reāli, ka zinātu plašāka sabiedrība.

Stulbi norādīt uz kļūdām - šie nav S.Krosbijs - bet pusprofesionāļi.

Interesanta finālsērija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-03-31 22:10, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Pamanīju dažu bļaušanu par TOTO - ar lielu pieredzi šajā jomā varu teikt - 90% nepamatoti (100% nevar galvot). Apmēram zināma naudas summa ar kuru var ietekmēt koeficientus. Šajā gadījumā ar pārsimts eiro par maz, bet virs štukas jau nopietna ietekme. Un pie pilnīgi līdzīgu komandu samēriem - loģiski, ka 0-4 būtu negaidīts rezultāts. Tāpēc zinātāji liek uz Kurbads, bet muļķi uz Mogo. Lielākie bļāvēji būtu zaudētāji totalizatori.

Ja komanda gribētu piepelnīties toto, tad reālāk to darīt sezonas laikā, kad uz pretiniekiem daudz labāks koeficients un mazāka uzmanība. Tagad finālā, kad visi rūpīgi vēro, TV translācijas - tas būtu stulbi. Un par maz 2-3 spēlētāji - vairāk - tad jau reāli, ka zinātu plašāka sabiedrība.

Stulbi norādīt uz kļūdām - šie nav S.Krosbijs - bet pusprofesionāļi.

Interesanta finālsērija.
Mhm, kādā citā Latvijas sportaveidā it sevišķi finālspēlē ir novērotas tādas likmju svārstības kā pirms Kurbada-No-go spēles?
Dīvaini arī ka pēc šīs spēles lielākie kantori pēkšņi izņēmuši ārā visu LAČ.
Rezultāts arī ar 3 vārtu starpību beidzās par labu Kurbadam. Kā tam arī pēc likmju svārstībām spriežot bija jānotiek.
Nezinu, kas Tev licis šādu komentāru te ierakstīt bet mani un daudzus par tīru spēli Tu nepārliecināsi. Pat ar savu ''lielo pieredzi'' totojomā.

  -4 [+] [-]

, 2017-03-31 22:13, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Pamanīju dažu bļaušanu par TOTO - ar lielu pieredzi šajā jomā varu teikt - 90% nepamatoti (100% nevar galvot). Apmēram zināma naudas summa ar kuru var ietekmēt koeficientus. Šajā gadījumā ar pārsimts eiro par maz, bet virs štukas jau nopietna ietekme. Un pie pilnīgi līdzīgu komandu samēriem - loģiski, ka 0-4 būtu negaidīts rezultāts. Tāpēc zinātāji lika uz Kurbads, bet muļķi uz Mogo - un tagad iesācēji skaļi kliedz. Lielākie bļāvēji būtu zaudētāji totalizatori.

Ja komanda gribētu piepelnīties toto, tad reālāk to darīt sezonas laikā, kad uz pretiniekiem daudz labāks koeficients un mazāka uzmanība. Tagad finālā, kad visi rūpīgi vēro, TV translācijas - tas būtu stulbi. Un par maz 2-3 spēlētāji - vairāk - tad jau reāli, ka zinātu plašāka sabiedrība.

Stulbi norādīt uz kļūdām - šie nav S.Krosbijs - bet pusprofesionāļi.

Interesanta finālsērija.
Tie, kam arī liela pieredze, tikai pasmaida par taviem mēģinājumiem nogludināt notikušo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-03-31 22:18, pirms 7 gadiem
Sērijā intriga pieaug. Esmu redzējis visas finālsērijas spēles un kopumā varu teikt- interesanti, saistoši.

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:19, pirms 7 gadiem
HMB-MOZHSUNIZGULEEJIES rakstīja: Pirmkart, vispar pasaki kaadu kursh uz LAC met summas tukstoshos taa vnk lai ietekmetu koefus???

Uz LAC vispar esmu parliecinats tik parsimts uzmet kadus 5-30eur un tas ar viss. Tur pie lietas bij kerusies nopietni puikas kas zinaja kaa spele beigsies. Un toto solis iznemt sho nabagu liigu ara ir nakamais solis. Nav tik liela pluusma, nav gambleri kas var atspekot to visu un izlidzinat tirgus situaaciju, tapec ar saprata ka neies jau kepaties

Taa jau LBL speles ari biezi suspended...
Ko, ko izlīdzināt???

  -3 [+] [-]

, 2017-03-31 22:21, pirms 7 gadiem
FUNS rakstīja: Sērijā intriga pieaug. Esmu redzējis visas finālsērijas spēles un kopumā varu teikt- interesanti, saistoši.
Izsmeļošs viedoklis, paldies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:25, pirms 7 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Mhm, kādā citā Latvijas sportaveidā it sevišķi finālspēlē ir novērotas tādas likmju svārstības kā pirms Kurbada-No-go spēles?
Dīvaini arī ka pēc šīs spēles lielākie kantori pēkšņi izņēmuši ārā visu LAČ.
Rezultāts arī ar 3 vārtu starpību beidzās par labu Kurbadam. Kā tam arī pēc likmju svārstībām spriežot bija jānotiek.
Nezinu, kas Tev licis šādu komentāru te ierakstīt bet mani un daudzus par tīru spēli Tu nepārliecināsi. Pat ar savu ''lielo pieredzi'' totojomā.
Atkārtoju - piem nopietnākie bukiji kā Pinnacle šādus amatieru sūdiņus nemaz nepiedāvā, tāpat profesionālākos LBL un Virslīgu. Piedāvā santīmu pi**ji uz mazām summām un ātri limitē - tagad nepiedāvā, jo nav droši par situāciju (kuru var ietekmēt ar nelielām summām), tas ir loģiski amatieru neprognozējamajā sportā. Ja eksperti uzliek lielu summu uz vienu komandu, tad bukmeikeri strauji maina koeficientus, lai izlidzinātu naudas plūsmu 50%/50% - tā viņi gūst peļņu .. elementāri

  -1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:26, pirms 7 gadiem
Šodien ēdot mazliet fonā redzēju šo Latvijas grandiozo finālu. Līmenis drausmīgs. Esmu hokeja fans, bet šo ir grūti skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:27, pirms 7 gadiem
HMB-MOZHSUNIZGULEEJIES rakstīja: Tirgu, koefus. Uz parastiem machiem kur nav dazhiem individiem ar bieziem toto kontiem info par speles rezultaatu, bus lidzsvars. Viens uzmetis 10eur uz mogo,otrs 20eur uz kurbadu, a kaads pieciti uz nichu pamatlaikaa. Un toto tik iekasee marzhu. Viss logiski, kaa puteklusucejs tik eed un suuc, BET seit pietiek iebrist paris puikaam ar uzladetiem kontiem, samest paris rezites max liiniju un koefs ir zemee. Tur uzreiz skaidrs ka tie nav vienkarshi puikas no juglas, BET gan Avotielas viiri uzvalkos
Es jau pēc 4.spēles rakstīju.
Dažbrīd man liekas, ka es te ar vai nu kabatas naudas bērniem runāju, vai arī ar to milzīgo sabiedrības daļu - pie vecākiem dzīvojošo 30 gadnieku - koloniju runāju.

Savādāk es nevaru saprast, kā var nesaprast, ka IR (!!!) cilvēki, kuriem to tūkstoti uzmest toto tīras izklaides pēc ir viens pīpis. Tepat, Latvijā.

Es nesaku ka tā bija, bet es neņemtos apgalvot, ka 4.mačs bija tik tiešām negodīgi ietekmēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:28, pirms 7 gadiem
HMB-MOZHSUNIZGULEEJIES rakstīja: pinnale un aziaatos ir Virsliga jau sen, LBL tapat!!!
pacheko
čekoju - sen - nav - jo tādi cirvīši kā tu nespēj apiet iaui ierobežojumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:29, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Atkārtoju - piem nopietnākie bukiji kā Pinnacle šādus amatieru sūdiņus nemaz nepiedāvā, tāpat profesionālākos LBL un Virslīgu. Piedāvā santīmu pi**ji uz mazām summām un ātri limitē - tagad nepiedāvā, jo nav droši par situāciju (kuru var ietekmēt ar nelielām summām), tas ir loģiski amatieru neprognozējamajā sportā. Ja eksperti uzliek lielu summu uz vienu komandu, tad bukmeikeri strauji maina koeficientus, lai izlidzinātu naudas plūsmu 50%/50% - tā viņi gūst peļņu .. elementāri
Es šo versiju jau skaidroju komentāru sadaļā pēc 4.spēles

Nekad neesmu pat totalizatoru spēlējis. Tikai finansists ar izpratni matemātikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:30, pirms 7 gadiem
HMB-MOZHSUNIZGULEEJIES rakstīja: jaa protams bari staav,rindaam pie kantoriem lai uzmestu paku uz LAC nabagiem
Baru jau nevajadzēja. Ar vienu cilvēku pietiktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:32, pirms 7 gadiem
Viens te ieminējās Latvijas hokeja līmeni salīdzināt ar basketbolu.Basketbols Latvijā nulles līmenī,kuru skatās peci cilvēki.kur pasaulē ir hokējs ,kur basketbols plānprātiņ,ko tu vispār salīdzini.Hokeju spēlē veči basīti mīkstie.garie dildas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:33, pirms 7 gadiem
Kopš kuriem laikiem ir jauna Patiesības ministrija - Toto kantori #vissslikti #RENTV

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:35, pirms 7 gadiem
DaMarcus rakstīja: Baru jau nevajadzēja. Ar vienu cilvēku pietiktu
protams, loģiski. un prātīgi cilvēki ar kapitālu izmanto šādas iespējas - piem akciju tirgū tādas iespējas pats sev nesagādāsi

  -1 [+] [-]

, 2017-03-31 22:35, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Atkārtoju - piem nopietnākie bukiji kā Pinnacle šādus amatieru sūdiņus nemaz nepiedāvā, tāpat profesionālākos LBL un Virslīgu. Piedāvā santīmu pi**ji uz mazām summām un ātri limitē - tagad nepiedāvā, jo nav droši par situāciju (kuru var ietekmēt ar nelielām summām), tas ir loģiski amatieru neprognozējamajā sportā. Ja eksperti uzliek lielu summu uz vienu komandu, tad bukmeikeri strauji maina koeficientus, lai izlidzinātu naudas plūsmu 50%/50% - tā viņi gūst peļņu .. elementāri
Tad Tava teorija ir ka kāds biezais pēkšņi paņēmis un kādas 10-50 pakas uzmetis uz Kurbada? Kur šis kadrs bija agrāk - pirms šim likmju svārstības bija minimālas un saprotamas.
Un par kādām summām mēs runājam ja reiz apgalvo ka visi zini? Lūdzu konkrētāk!

Atgādināšu ka uz šīm amatieru spēlēm (kā pats to dēvē) ir limiti. Neviens nepaņems no viena konta un neuzliks 10 pakas. Visticamāk no vairākiem kontiem liktas max. likmes līdz brīdim kamēr bukmeikeri to pamanījuši. Tas jau ir neliels čakars, jo ir limiti. Kāds ir īpaši pacenties lai max. summas varētu uzlikt par labu Kurbadam. Tas arī rada aizdomas.
1 2 3 4 5 6 198 komentāri