Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Sezonas labākā spēle bija pret "Torpedo""

Emils Ozerinskis

Skudra: "Sezonas labākā spēle bija pret "Torpedo""
Pēteris Skudra. Foto: Arturs Stabulnieks

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc šodien Maskavā izcīnītās uzvaras ar 5:2 pret Masavas "Spartak" atklāja, ka saturiski tomēr sezonas labākā spēle dinamiešiem padevusies zaudējumā pret "Torpedo" vienību.

Pēteris Skudra šis dienas maču Maskavā komentēja sekojoši: "Izvērtās laba spēle - rezultatīva. Bijām gatavi, ka pretinieki nāks laukumā ar agresīvu spēli. Paši arī spēlējām agresīvi. Izveidojām daudz labu momentu, ar ko gan nebija pietiekoši iepriekšējās spēlēs. Neraugoties uz to, šodien bijām gatavi spēlēt līdz galam un nebaidījāmies no cīņas. Izdevās gūt skaistus vārtus. Puiši spēlēja lieliski skaitliskajā mazākumā, bloķējot pretinieku metienus. Vēlos pateikties visiem mūsu komandas līdzjutējiem par viņu sniegto atbalstu. Sveicu visus tuvojošajos svētkos. Cerams, ka nākamajā gadā spēlēsim tikpat spoži kā šodien."

Jautāts, vai ši bijusi sezonas labākā spēle, Skudra atbildēja noraidoši: "Vai šī bija sezonas labākā spēle? Godīgi teikšu, ka spēle pret "Torpedo" bija visai laba. Domāju, ka pat tā spēle bija vislabākā. Jā, mēs zaudējām, bet jāatzīst, ka pretinieki bija ļoti ātri. Mēs rādījām labu spēli un spējām izturēt uzņemto tempu. Šodien bez ripas spēlējām nedaudz labāk aizsardzībā. Otrajā trešdaļā "Spartaks" pārņēma iniciatīvu, bet mēs to izturējām un guvām vārtus pretuzbrukumā. Trešajā periodā bijām vadībā un nebaidījāmies izcīnīt uzvaru."

Ar 39 mačos gūtiem 19 punktiem Rīgas "Dinamo" ieņem pēdējo pozīciju Kontinentālās hokeja līgas turnīrā, par vienu punktu kopvērtējumā atpaliekot no Austrumu konferences pastarītes "Neftihimik". Savukārt no Rietumu konferences otrās vājākās komandas "Sochi" rīdzinieki atpaliek deviņus punktus.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/