Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai Biedriņš pēdējo spēli šosezon jau aizvadījis?

Andrejs Siliņš

Vai Biedriņš pēdējo spēli šosezon jau aizvadījis?
Karloss Būzers un Andris Biedriņš
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" gaitu apskatnieks Markuss Tompsons savā blogā paudis pārliecību, ka komandas rotācijā iesaistīto spēlētāju loks varētu kļūt pat vēl šaurāks, netieši liekot noprast, ka arī latviešu centrs Andris Biedriņš varētu jau būt aizvadījis pēdējo spēli šosezon.

Tuvojoties regulārās sezonas izskaņai, "Warriors" galvenais treneris Marks Džeksons aizvien mazāk uzticas tālākiem rezervistiem, pārsvarā paļaujoties vien uz šauru spēlētāju loku un saviem līderiem. Komandas gaitu apskatnieks Markuss Tompsons uzskata, ka tas ir tikai loģisks solis un šajā ziņā nekas būtiski nemainīsies.

"Lai pirmgadnieks Harisons Bārnss tiktu pie vairāk minūtēm; kļūdas maksā aizvien dārgāk, tāpēc laukumā jātur visi labākie; tā ir sagatavošanās pēcsezonas spēlēm," Tompsons nosauc iemeslus, kas, viņaprāt, liek trenerim Džeksonam aizvein mazāk variēt ar sastāvu un paļauties uz šauru spēlētāju loku.

Diemžēl starp rotācijas spēlētājiem nav latviešu centra Andra Biedriņa, kurš nav piedalījies jau sešās pēdējās spēlēs, bet no 15 martā aizvadītajām spēlēm laukumā devies trijās.

Tompsona teikto apliecinājis arī treneris Džeksons: "Tā ir kombinācija starp rotācijas sašaurināšanu un situāciju lasīšanu. Tas nenozīmē, ka pārējie puiši vairs nespēlēs. Bet labas komandas, kurās esmu spēlējis pats un kuras esmu vērojis, šajā sezonas daļā saīsina rotācijas."

Neraugoties uz rotācijas samazināšanu spēlēs, "Warriors" varētu parakstīt līgumu ar kādu jauno spēlētāju vēl šīs sezonas laikā, uzskata Tompsons. "Tas nebūs kāds, kurš var dot pienesumu uzreiz. Rotācija kļūst šaurāka, un brīvajos aģentos nav tādu spēlētāju, kas varētu uzreiz dot pienesumu. Ja kāds ir brīvs un sēž mājās, tad, visticamāk, nav formā." Pēc tam Tompsons norāda, kāpēc tomēr jauna spēlētāja piesaiste varētu notikt: "Tā būtu iespēja pavērot spēlētāju, par kuru ir interese. Parakstot līgumu jau tagad, būs vairāk laika, nekā gaidot vasaras līgu. Pie tam tāds spēlētājs var noderēt treniņos."

Šobrīd "Warriors" sastāvā ir 13 spēlētāji, bet katrai komandai ir iespēja pieteikt līdz 15 vīriem.

Regulārajā sezonā "Warriors" atlikušas deviņas spēles, un komanda ar 41 uzvaru ieņem sesto vietu Rietumu konferences tabulā.

Kādas būs Andra Biedriņa iespējas atlikušajā sezonā?

  • 48

  • 132

  • 107


 +19 [+] [-]

, 2013-03-30 23:40, pirms 11 gadiem
pirms 6 gadiem nekad nebūtu domājis, ka viņš šādi beigs savas gaitas NBA.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 23:41, pirms 11 gadiem
Jūsu viedoklis- Biedriņš pēc šīs sezonas atteiksies no garantētajiem 9milj. un mēģinās sevi no jauna pierādīt vai paliks sauļoties Kalifornijā?

  -3 [+] [-]

, 2013-03-30 23:48, pirms 11 gadiem
Wariors jau viņu marinē. Varbūt jau no pirmās sezonas uzticētos un dotu vairāk bumbu kaut kas būtu sanācis. Savādāk tikai pēc atlēkušajām kaut ko guva,a tagad vispār baidas no groza

Citu Nba klubu varbūt tomēr vel atveras

 +14 [+] [-]

, 2013-03-30 23:49, pirms 11 gadiem
autins rakstīja: Jūsu viedoklis- Biedriņš pēc šīs sezonas atteiksies no garantētajiem 9milj. un mēģinās sevi no jauna pierādīt vai paliks sauļoties Kalifornijā?
Paliks, kaapeec gan lai vinjsh nepaliktu....???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-31 00:20, pirms 11 gadiem
gggg rakstīja: Wariors jau viņu marinē. Varbūt jau no pirmās sezonas uzticētos un dotu vairāk bumbu kaut kas būtu sanācis. Savādāk tikai pēc atlēkušajām kaut ko guva,a tagad vispār baidas no groza


Citu Nba klubu varbūt tomēr vel atveras
Var redzēt ka runā to ko pats nesajēdz, ieteiktu pameklēt un paskatīties kaut vai spēļu ierakstus no 2007-2008 gada vai 2008-2009 gada sezonām un tad te gudri pļūtīt....
Eh vecie labie laiki, kas notika ar Biedru, kā var tik strauji sabojāties tik labs, par sevi pārliecināts(laukumā) spēlētājs
Andris Biedrins - Reworked NBA star mix [Andris...

  +6 [+] [-]

, 2013-03-31 00:39, pirms 11 gadiem
jurkoo rakstīja: Var redzēt ka runā to ko pats nesajēdz, ieteiktu pameklēt un paskatīties kaut vai spēļu ierakstus no 2007-2008 gada vai 2008-2009 gada sezonām un tad te gudri pļūtīt....
Eh vecie labie laiki, kas notika ar Biedru, kā var tik strauji sabojāties tik labs, par sevi pārliecināts(laukumā) spēlētājs
http://www.youtube.com/watch?v=-uCNSrEkR8g
iespējams par agru pienāca viņam tā zvaigžņu stunda. Savos 19/20 gados, pēkšņi, vienas sezonas laikā no 3ppg/3rpg uz double-double džeku ar 9milj. sezonā + neko tādu reti kurš, varbūt pat viņš negaidīja...zvaigžņu slimība. Un moš pat tā nelaimīgā vasara ar mūsu visiem All-stariem, kas to lai zin. Bet jā, agrāk viņam bija iekšā.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 00:53, pirms 11 gadiem
Biedrins15 rakstīja: iespējams par agru pienāca viņam tā zvaigžņu stunda. Savos 19/20 gados, pēkšņi, vienas sezonas laikā no 3ppg/3rpg uz double-double džeku ar 9milj. sezonā + neko tādu reti kurš, varbūt pat viņš negaidīja...zvaigžņu slimība. Un moš pat tā nelaimīgā vasara ar mūsu visiem All-stariem, kas to lai zin. Bet jā, agrāk viņam bija iekšā.
Nenoliedzami agrāk Biedrs bija labāks spēlētājs, taču viņa potenciāls tajos gandrīz-double-double laikos tika krietni pārspīlēts. Lūk, pie te ieliktā video viens raksta, ka nākotnes all star spēlētājs būšot.

Uzbrukumā viņam nekad nav bijis plašs arsenāls. Var savākt bumbas pie sava groza, palīdzēt aizsardzībā, pielabot metienus no apakšas. Jā, varēja cerēt, ka lietas progresēs, taču, reāli skatoties, nekāds monstrs viņš nebija arī tobrīd.

Ja pašam būtu motivācija un interese, domāju arī šobrīd viņš vēsi veco līmeni varētu sasniegt. Ja ne GSW, tad citā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 01:09, pirms 11 gadiem
Nu nu, Biedrs bija diezgan dažāds uzbrukumā, protams trīspunktniekus viņš nemeta Nba(atceros ka Skonto laikos viņš gan pa reizei kādu troiku izmeta un arī iemeta), bet viss pārējais tajās double double sezonas bija limeni, caurgajiens, metiens pagriezienā, āķis, pussāķis, sodiņi virs sešdesmit procentiem un metieni no spēles ar vienu labākajiem realizācijas procentiem visā līgā, un galvenais tad viņš to visu darīja ar pārliecību.
Noteikti tajā laikā viņš nebija pārvērtēts, bet laikam jau nauda viņu sabojāja, kas notika tālāk mēs visi labi redzam

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 01:20, pirms 11 gadiem
Biedrs var vainot tikai sevi. Bet galvenais jau viņam bija saņemt visu naudu un beigt karjeru. Diezvai,ka pēc nākamās sezonas,kad viņam beigsies līgums viņš būs ar mieru turpināt karjeru max par 2 milj.dolāru sezonā. Kaut arī reāli viņš nav tādas naudas vērts.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 01:24, pirms 11 gadiem
jurkoo rakstīja: Nu nu, Biedrs bija diezgan dažāds uzbrukumā, protams trīspunktniekus viņš nemeta Nba(atceros ka Skonto laikos viņš gan pa reizei kādu troiku izmeta un arī iemeta), bet viss pārējais tajās double double sezonas bija limeni, caurgajiens, metiens pagriezienā, āķis, pussāķis, sodiņi virs sešdesmit procentiem un metieni no spēles ar vienu labākajiem realizācijas procentiem visā līgā, un galvenais tad viņš to visu darīja ar pārliecību.
Noteikti tajā laikā viņš nebija pārvērtēts, bet laikam jau nauda viņu sabojāja, kas notika tālāk mēs visi labi redzam
Zini, pats tolaik arī biju safanojies un krietnu pulku viņa spēļu esmu redzējis, bet jāskatās objektīvi - uzbrukums viņam vienmēr ir bijis vājš. Tas metienu procents bija tik augsts tikai un vienīgi tādēļ, ka vienīgā punktu gūšanas vieta viņam ir metra rādiusā no groza.

Caurgājienus viņa izpildījumā, šķiet, esmu redzējis divus visā karjerā.

Bet par soda metienu procentiem, protams, taisnība. Acīmredzams pārliecības zudums. Pārliecības trūkums pāriet uz citiem spēles elementiem, kad sāc spēlēt sliktāk - zūd treneru un partneru uzticība un rezultāts ir visiem redzams.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 01:33, pirms 11 gadiem
Psiholoģija podā. Kādēļ? Manuprāt pie vainas fiziskā sagatavotība un nauda, ne jau tas, ka galīgi sūdīga fizuka, bet lai būtu topā attiecīgi arī trenniņiem un dzīves veidam jāziedojas. Nav viegli un ne visi to var. Vēl jo vairāk, ja pilns konts ar naudu. Tā enerģija un ātruma īpašības agrāk tomēr citas bija. Plus vēl komandas biedri - nu nav tā viņa komanda, lai starp tiem induviduālistiem izsistos, jābūt lielākam kretīnam.
Nākošo sezonu pārsvarā sauļosies, ja visu sezonu uz beņķa nenosēdēs, līgumu ar citu NBA komandu gan jau dabūs.
Interesanti būtu Lv izlasē redzēt un gan jau pašam tas nāktu par labu.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 06:12, pirms 11 gadiem
pelikans rakstīja: Interesanti būtu Lv izlasē redzēt un gan jau pašam tas nāktu par labu.
Bet vai būtu vēlēšanās no Biedra? Šaubos.. ļoti..(lai arī ceru, ka maldos..)

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 07:39, pirms 11 gadiem
visi musu balelini ta beidz karjeru,traumas,dzersana,narkotikas,nespej vairak progreset,musu zvaigznes atri noriet.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 10:05, pirms 11 gadiem
ja nespēlē izlasē,tad maza interese,varbūt pietiks reiz auklēties ar šo pelnrnrušķīti..tak skaidri redzams ka dzeku interesē vienīgi nauda..un uz visu pārējo liek mīksto,domāju arī ģimenē viss nav tik labi,jo ja dzīvē cilvēks ir nolaidīgs,tad tas atstāj sekas uz visu pārējo!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 10:21, pirms 11 gadiem
Ok, uznāca zavaigžņu slimība, nokrita ļomoni pēkšņi nogaisa, visa pasaule pie tavā kājām, no vecenēm ne atkauties. Pat pieugušai un nobriedušai personībai tas varētu jumtu noraut. Bet arī zvaigžņu slimība ir izslimojama. Kaut kādā brīdi ir jānotiek klikšķim un jautājums atnāk pats no sevis - ble, es esmu vai neesmu vecis vai esmu kaut kāda bezrakstura lupata?! Es varu vai nevaru, ibio!? Tas ir jautājums par pašcieņu galu galā, par sevi kā cilvēku, par attieksmi pret savu dzīvi. Gan jau arī Andža kādā brīdī attapsies. Tikai ir risks, ka viņam tas cilvēciskais briedums atnāks jau tad, kad sportiskais būs nopleķerēts. Un tas būs brīdis, kad ne nopenītajiem (?) ļimoniem vairs viņa acīs nebūs vērtības, ne arī veceņu bariem. Tad būs LIELAS jautājums - vai tik tiešām es savu dzīvi līdz šim neesmu pārāk izniekojis? Un ko tālāk?!

     [+] [-]

, 2013-03-31 10:25, pirms 11 gadiem
Jebkurš, kas spēlē(!) basketu, nevis skatās no malas, pateiks, ka AB vispār neprot spēlēt - ne metiena, ne caurgājiena. Tādu varētu likt tikai pie maloļetkām ar mazāku augumu un dominēt zem groza.

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 10:52, pirms 11 gadiem
viņam ir noriebusies Goldensteitas organizācija un viss. Ar tādu spēli ko tie spēlē var tikai vienkārši PO tikt un tas arī viss. Žēl, ka savā laikā nesanāca maiņa, piemēram uz Suns

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 10:55, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: viņam ir noriebusies Goldensteitas organizācija un viss. Ar tādu spēli ko tie spēlē var tikai vienkārši PO tikt un tas arī viss. Žēl, ka savā laikā nesanāca maiņa, piemēram uz Suns
JA ja Goldensteita tagad ir ta slikta, bet Biedrinsh jau ir tas nevainigais.
Kaut nu shi butu pedeja vinja sezona NBA, vinsh ir apsmiekls un nekas vairak!

  -3 [+] [-]

, 2013-03-31 10:56, pirms 11 gadiem
Uz vef

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 10:57, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: JA ja Goldensteita tagad ir ta slikta, bet Biedrinsh jau ir tas nevainigais.
Kaut nu shi butu pedeja vinja sezona NBA, vinsh ir apsmiekls un nekas vairak!
neticu. ko tu vari izdarit, ja komanda spele pavisam ko citu, kur tu neesi vajadzigs, nederi un tada stilaa nemaki spelet.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 12:10, pirms 11 gadiem
mrPO rakstīja: neticu. ko tu vari izdarit, ja komanda spele pavisam ko citu, kur tu neesi vajadzigs, nederi un tada stilaa nemaki spelet.
Bet varbuut no sakuma iemacies iemest bumbu groza un tad jau viss ies daudz labak!
Tici man vinjsh wnk negrib vairs spelet basi. Cik gadus jau vinsh muld ka vasara smagi strada un doma ka sezona speles labak??

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 14:00, pirms 11 gadiem
Biedrs laikam noķēris Space Jam sindromu. Tagad tik jāgaida kad Buggs Bunney atnāks ar maģisko bumbu un atdos viņam ļaundaru nolaupītās spējas

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 14:12, pirms 11 gadiem
Janečenoks teica kā Biedrs esot labākais.....bet sodu iemest nevar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja