Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs par nenosvilpto piezīmi galotnē: "Spēlei tobrīd bija jābeidzas"

Agris Suveizda

Entonijs par nenosvilpto piezīmi galotnē: "Spēlei tobrīd bija jābeidzas"
Karmelo Entonijs
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas "Knicks" četru pagarinājumu trillerī tomēr atzina Atlantas "Hawks" pārākumu, izbraukumā piekāpjoties ar 139:142.

"Tas būtu bijis traks stāsts, ja mēs būtu uzvarējuši," sacīja Kortnijs Lī, kurš 1,5 sekundes līdz otrā pagarinājuma beigām ar tālmetienu izrāva neizšķirtu un trešo papildlaiku. "Šī spēle bija ārkārtīgi nogurdinoša, taču arī ļoti jautra. Visi cīnījās par uzvaru, šāds iznākums neapšaubāmi ir smags. Taču mēs nenokārsim galvas."

Par komandas parādīto sniegumu un atdevi gandarīts bija arī rezultatīvākais spēlētājs Karmelo Entonijs, kurš 46 minūtēs guva 45 punktus, bet sešu piezīmju dēļ jau otrajā pagarinājumā priekšlaicīgi pameta laukumu. "Nedomāju, ka [spēles ziņā] esam tālu no saviem konkurentiem," teica Entonijs. "Puiši bija gatavi spēlēt, par atdevi viņiem nekādā mērā nevar pārmest. Laukumā atstājām visu, kas mums bija."

Lī pēc mača slavēja komandas līderi: "Viņš spēlēja kā Karmelo, spēlēja kā Zvaigžņu spēles dalībnieks. Viņš arī atdeva visu savu sirdi un dvēseli, viņš visu atstāja laukumā." Tieši Entonijs 2,6 sekundes līdz pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu, tomēr viņam palika rūgtums par šo epizodi, kurā tiesneši nefiksēja pārkāpumu mājinieku līderim Polam Milsepam un liedz Entonijam potenciālu 2+1 gājienu. "Spēlei bija jābeidzas jau tobrīd. Tas ir viss, ko teikšu," sacīja Entonijs.

Sešu piezīmju dēļ no Ņujorkas "Knicks" bez Entonija spēli nepabeidza arī Kristaps Porziņģis, Žoakims Noā un Kails O'Kvins. "Četri no četrpadsmit spēlētājiem nepabeidza spēli – tas ir kas nedzirdēts," pikts bija Lī. Tiesāšanu kritizēja arī "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks: "Bija vairākas svilpes, kuras, manuprāt, skanēja mums par sliktu. Mums bija vairākas iespējas izcīnīt piekto pagarinājumu, un esmu lepns par puišiem, kuri turpināja spēlēt. Labi, ka rīt mums nav paredzēta spēle."

Tik notikumiem un pavērsieniem bagātā spēlē daudz uzmanības Ņujorkas "Knicks" nometnē tika veltīta Entonijam, taču par vienu no spēles efektīgākajām epizodēm parūpējās Kristaps Porziņģis, kurš iespaidīgi trieca bumbu grozā pāri mājinieku milzim Dvaitam Hovardam. Latvietis atzina, ka tā savā ziņā bija atmaksa par pagājušo sezonu, kad savukārt pāri Porziņģim bumbu trieca Hovards. "Jā, es viņam atmaksāju," teica Porziņģis, kurš guva 15 punktus. "Nebiju drošs par savu muguru, bet esmu gandarīts, ka izdevās izpildīt šo triecienu grozā."

Joprojām ir liela neziņa par Entonija iespējamo nākotni, un Hornačeks atzina, ka šobrīd visi galvenie trumpji un sviras par aizmainīšanu vai palikšanu komandā ir Karmelo: "Šo situāciju kontrolē viņš. Neskatoties uz dažādām runām, viņš koncentrējas basketbolam un tam, lai palīdzētu komandai uzvarēt. Beigu beigās pēdējais vārds piederēs viņam. Šobrīd viņš turpinās spēlēt ar mums un visu šo situāciju neņem galvā."

Arī pats Entonijs turpina runāt noslēpumaini un cenšas distancēties no mediju un fanu spiediena: "Kolīdz esmu laukumā, apkārt vairs neko citu nedzirdu. Kad vairs neesmu laukumā, tad gan man ir jātiek ar to visu galā, taču visam pamatā ir tikai un vienīgi basketbols. Galvenais, ka es jūtos labi, esmu vesels, varu koncentrēties basketbolam un neraizēties ne par ko citu."

Kamēr ir daudz runu par potenciālajām maiņām ar Losandželosas "Clippers", Bostonas "Celtics" un citiem iespējamajiem darījumiem, Hornačeks uzsvēra, ka neziņa par nākotni un tās mainīšanās vienā mirklī ir profesionāla sportista ikdiena. "Šajā sezonas periodā jebkurš spēlētājs ir neziņā par to, kas notiks, un to, vai viņi tiks vai netiks aizmainīti. No savas pieredzes varu teikt. ka lielākoties tiek aizmainīti tieši tie spēlētāji, par kuriem tas nemaz netiek runāts. Kad savulaik aizmainīja mani, man par to nebija ne mazākās nojausmas, bet, re, vienā brīdī pēkšņi biju prom."

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis gets sweet revenge on Dwight...
An all-time Knicks marathon becomes an all-time...
Hornacek admits reality: Carmelo holds cards...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2017-01-30 13:23, pirms 7 gadiem
Tur bija neskaitāmas epizodes, kurās es tiesnešus tiešām nesapratu:
1. Karmelo caurgājienā tur pat bija vairākas piezīmes. Kā var to neredzēt?
2. Mazais vācietis paņem bumbu un no dusmām aizsviež skatītājos - tehniskā piezīme bez vārdu runām, bet tiesneši vēl kaut ko apspriežas un neko neiedod. it kā bumba neesot aizlidojusi skatītājos. Kā tad var nosaukt to, ka bumbu noķēra skatītājs, kurš sēdēja 3 rindā?
3. Porziņģim arī divas piezīmes nosvilpa, kur pretinieks pats ieskrēja Kristapa ķermenī.
4. Vienā papildlaikā arī Hovards izsit bumbu autā. Tiesneši iet skatīties atkārtojumu un pasaka strīds!!! Kāda velna pēc tad domāti tie atkārtojumi?

un tā tālāk...

 +10 [+] [-]

, 2017-01-30 13:29, pirms 7 gadiem
"Nebiju drošs par savu aizmuguri"

Nopietni? Nopietni??? Jā, back ir aizmugure. Bet back ir arī mugura, kas šajā gadījumā 100% bija domāta, jo piezemējās uz muguras.

  +6 [+] [-]

, 2017-01-30 13:36, pirms 7 gadiem
Pumalv rakstīja: "Nebiju drošs par savu aizmuguri"

Nopietni? Nopietni??? Jā, back ir aizmugure. Bet back ir arī mugura, kas šajā gadījumā 100% bija domāta, jo piezemējās uz muguras.
vispār sportacentrs varētu atvērt kaut kādu tulkošanas kantori. Būtu labs, sevišķi daudz pasūtījumi garantēti uz 1. aprīli
Slēpts komentārs: Daniel

 +20 [+] [-]

, 2017-01-30 14:34, pirms 7 gadiem
Te vairs neviens nestrīdas par basketbolu, bet par to, kā un kurš izrunā svešvārdus un uzvārdus. Un tas viss pateicoties Suveizdas faktoram. Vienmēr atradīsies kāds činčiks, kurš būs burta kalps. Man Īslande vienmēr būs Islande un Zeterbergs paliks Zeterbergs nevis sanbernārs. Prozit par Islandi un Zeterbergu!

     [+] [-]

, 2017-01-30 15:16, pirms 7 gadiem
Par cik esmu Barsas fans un jāfano arī par Knicks, tad jūtos īpaši "forši" domājot par tiesnešiem pēdējā laikā ))) Vakar bija tāds izcils marazmu apkopojums... Barsai - neiedotā pendele epizodē kur visi izņemot tiesnešus redzēja bumbu vārtos, savukārt Knicks foli, kā arī sevišķi "patika" kā čalim ar balto pleķi neiedeva tehnisko (tajā epizodē stulbā sejas izteiksme tiesnesim).. es vēl pārmaiņu pēc vakar izvēlējos klausīties Hawks komentārus, kuri paši teica... nē, nu tā ir tīrākā tehniskā )))

  +4 [+] [-]

, 2017-01-30 15:39, pirms 7 gadiem
Galdniek Otiņ, tas par Hornaseku jau simts reizes ir Supeizdam jautāts, atbildes nav un nebūs. Viņam patīk č, viņš raksta č. Simple as that.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-01-30 15:58, pirms 7 gadiem
Waldini rakstīja: Par cik esmu Barsas fans un jāfano arī par Knicks, tad jūtos īpaši "forši" domājot par tiesnešiem pēdējā laikā ))) Vakar bija tāds izcils marazmu apkopojums... Barsai - neiedotā pendele epizodē kur visi izņemot tiesnešus redzēja bumbu vārtos, savukārt Knicks foli, kā arī sevišķi "patika" kā čalim ar balto pleķi neiedeva tehnisko (tajā epizodē stulbā sejas izteiksme tiesnesim).. es vēl pārmaiņu pēc vakar izvēlējos klausīties Hawks komentārus, kuri paši teica... nē, nu tā ir tīrākā tehniskā )))
Tajā epizodē Hawks komentētāji teica, ka 99 no 100 gadījumu jādod tehniskā, bet tiesneši pievēra acis, jo entais pagarinājums, utt.
Galvenais, ka to teica Hawks komentētāji...
Slēpts komentārs: AllBlacks

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 16:20, pirms 7 gadiem
AllBlacks rakstīja: Es jūs sapratu pareizi?
Kad Suveizda taisa revolūciju un sāk rakstīt pēc izrunas, visi neapmierināti.
Kad Suveizda netaisa revolūciju un Hornačeku raksta tā, kā Latvijas žurnālisti viņu vienmēr izrunājuši, tad atkal nav labi un komentāros viņam brūk virsū. Tad kā viņam rakstīt, lai jums būtu labi?
Kādā sakarā pie šī raksta Šindleru Jēkabs piemin Zeterbergu? Par Hornačeka izrunu taču tad tev vajadzēja būt priecīgam, ka Agris pēc veciem ieradumiem raksta.
Tur pat gribot Hornačeka uzvărdu būtu grūti izkropļot.

     [+] [-]

, 2017-01-30 16:28, pirms 7 gadiem
Gornašeks. Jefiņš Gornašeks.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 16:39, pirms 7 gadiem
Tiesneši ir tiesneši. Vienmēr pastāvēs cilvēciskais faktors un kļūdas iespēja.

Mani vairāk izbrīna pati Knicks spēle - nafig Knicks uz blokiem gandrīz vienmēr mainās un panāk to, ka pretinieki izspēle mismatch? Un nafig Porziņģis no troikas pārsvarā deso atpakaļ uz aizsardzību, nevis iet kaut vai par tālo atlēkušo pacīnīties?

     [+] [-]

, 2017-01-30 16:58, pirms 7 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Tur pat gribot Hornačeka uzvărdu būtu grūti izkropļot.
Rakstīts Hornačeks, daudzi grib "hornaseks", tātad viens no tiem skaitās "izkropļots", kas nav skaidrs?

  -1 [+] [-]

, 2017-01-30 17:03, pirms 7 gadiem
Mīnusus liekat, bet paskaidrot nejēdzat, ko tieši jūs gribat

Vienmēr rakstīts Hornačeks, Suveizda nepārveido - slikti.
Vienmēr rakstīts Zeterbergs, Suveizda pārveido - atkal slikti.

Te jau acīmredzami, ka liela daļa vispār nedomā līdzi, tikai ierauga, ka uzbrūk Suveizdam, uzreiz automātiski liek plusus. Ja aizstāv - uzreiz automātiski mīnuss

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 17:42, pirms 7 gadiem
AllBlacks rakstīja: Mīnusus liekat, bet paskaidrot nejēdzat, ko tieši jūs gribat

Vienmēr rakstīts Hornačeks, Suveizda nepārveido - slikti.
Vienmēr rakstīts Zeterbergs, Suveizda pārveido - atkal slikti.

Te jau acīmredzami, ka liela daļa vispār nedomā līdzi, tikai ierauga, ka uzbrūk Suveizdam, uzreiz automātiski liek plusus. Ja aizstāv - uzreiz automātiski mīnuss
Kas tev nav saprotams? Uzvārdu kropļotājs nepieturas pie konsekvences, ir raksti, kuros pārveido un dabū visādus Foršberjus utt. un ir, kur nepārveido. Tad vai nu pārveido visus vai nevienu.
P.S. Ak jā, še tev mīnuss

  -2 [+] [-]

, 2017-01-30 18:01, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: Kas tev nav saprotams? Uzvārdu kropļotājs nepieturas pie konsekvences, ir raksti, kuros pārveido un dabū visādus Foršberjus utt. un ir, kur nepārveido. Tad vai nu pārveido visus vai nevienu.
P.S. Ak jā, še tev mīnuss
To tu tikko izdomāji, ka tev tagad konsekvenci savajadzējies? Kad līdz šim Suveizda visu taisīja pēc izrunas, tas ir, latviešu valodas likumiem, tad simts punkti tev bija cits iemesls braukt viņam virsū, jo tev vienkārši nepatika, kā skan Foršberjs. Tā taču ir, vai ne?

     [+] [-]

, 2017-01-30 18:13, pirms 7 gadiem
Ulrihs rakstīja: P.S. Ak jā, še tev mīnuss
Principā jau pēc tava skaidrojuma par "konsekvenci" varēja redzēt, ka baigi ar domāšanu neaizraujies, tā, ka - ļoti labi tajā barā arī iederies

Konsekvence, hahaha Te vesels bars nenogurstoši Suveizdam par Fošberjiem klupuši virsū jau no paša sākuma, un tagad pēkšņi izrādās, ka vajadzēja tikai Hornačeku arī pārveidot, tad būtu viss bumbās arī zviedru sakarā ne, nevienu iebildumu nebūtu?
Konsekventais tu, smiekli nāk. Pat nejēdz domāt līdzi, kas tieši jums nepatīk.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 18:29, pirms 7 gadiem
11-tā tiesnešu atņemtā Knicks uzvara!
Bilancei vajadzētu būt 32-17, bet tiesneši domā savādāk...

  -3 [+] [-]

, 2017-01-30 19:49, pirms 7 gadiem
Kā jau minēja, šoreiz tiesāšana bija nekonsekventa, bet tomēr lielākoties Knikiem par labu. KP iegāza Beikers un Holovejs, kuru kļūdu dēļ dabūja 2 piezīmes. Hornāčeks (tā izrunā krievi) arī pārturēja KP laukumā 4/4 sākumā, kad tās piezīmes dabūja.

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 20:08, pirms 7 gadiem
LEdgars rakstīja: Kā jau minēja, šoreiz tiesāšana bija nekonsekventa, bet tomēr lielākoties Knikiem par labu. KP iegāza Beikers un Holovejs, kuru kļūdu dēļ dabūja 2 piezīmes. Hornāčeks (tā izrunā krievi) arī pārturēja KP laukumā 4/4 sākumā, kad tās piezīmes dabūja.
Tev smadzenes kkur padirsušās? Knickiem par labu? Tu kādu citu spēli skatijies? Gan jau bērnels līdz OT netika, jo gulēt mamma lika..

     [+] [-]

, 2017-01-30 22:16, pirms 7 gadiem
tiesnešu dēļ jau sāk palikt zb skatīties

  +1 [+] [-]

, 2017-01-30 22:21, pirms 7 gadiem
Man likās to sesto piezīmi KP dabūja ne par ko.

     [+] [-]

, 2017-01-31 11:05, pirms 7 gadiem
Tāpēc man nekad līdz galam basis nav arī paticis, ka tieši šajā sporta veidā tik daudz ko nosaka subjektīvi tiesnešu lēmumi, nevienā citā sporta veidā nav tik daudz čakarēšanās ar tiesnešiem, īpaši spēļu galotnēs, kur jau no sporta jēgas vairs nekas nepaliek gandrīz pāri, kaut kāds domino, kuru diriģē svītrainie

     [+] [-]

, 2017-01-31 11:12, pirms 7 gadiem
treneris Hornysex