Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Voinovs pievienojas SKA

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Voinovs pievienojas SKA
Vjačeslavs Voinovs
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Sanktpēterburgas SKA savā mājaslapā ceturtdien ziņo, ka komandai pievienojies krievu aizsargs Vjačeslavs Voinovs, kurš iepriekš pārstāvēja Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vienību Losandželosas "Kings".

Voinovs 2013. gada vasarā parakstīja sešu gadu līgumu ar "Kings", tomēr šī gada septembrī paziņoja, ka atgriezīsies dzimtenē, lai spēlētu KHL. Tam par iemeslu ir diskvalifikācija, kas hokejistam jāizcieš pēc tam, kad 2014. gada rudenī viņš nodarīja miesas bojājumus savai sievai. Voinovs paspēja nospēlēt vien sešas spēles, līdz saņēma diskvalifikāciju, kas liedza turpināt pagājušos sezonu.

Šī gada vasarā Voinovs saņēma cietumsodu uz 90 dienām un trīs gadu ilgu pārbaudes laiku, lai gan teorētiski hokejistam esot draudējis pat deviņus gadus ilgs cietumsods. Septembrī Voinovu atbrīvoja un nepilnas divas nedēļas vēlāk viņš paziņoja, ka neturpinās karjeru NHL, bet atgriezīsies Krievijā, lai spēlētu KHL.

Tiesības uz 25 gadus veco aizsargu KHL piederēja Čeļabinskas "Traktor" klubam, kura sistēmā Voinovs uzauga kā hokejists līdz 2008. gadā "Kings" draftēja spēlētāju ar 32. numuru otrajā kārtā. SKA un "Traktor" panākuši vienošanos un Voinovs tagad var oficiāli pievienoties Sanktpēterburgas komandai.

190 spēlēs NHL regulārajā turnīrā Voinovs guva 18 vārtus un atdeva 63 rezultatīvas piespēles, kā arī sakrāja 72 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+23). 64 Stenlija kausa izcīņas mačos aizsargam 25 punkti (9+16), 20 soda minūtes un koeficients +14. 2012. un 2014. gadā Voinovs izcīnīja Stenlija kausu.

SKA jauno KHL sezonu sākusi ar 13 uzvarām 27 spēlēs un ar 39 punktiem ieņem septīto pozīciju Rietumu konferences tabulā. Nākamo maču komandai jāaizvada tikai pēc pārtraukuma, 10. novembrī mājās uzņemot Maskavas "Dyanmo".

Izmantotie resursi:
​Вячеслав Войнов - в СКА!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-29 13:29, pirms 9 gadiem
Uh, tagad varēs savu Duņu močīt uz urrā!!!

  +2 [+] [-]

, 2015-10-29 13:31, pirms 9 gadiem
Voinovs: "Nepalikšu LA jo šeit neļauj sist savu sievu"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-29 13:57, pirms 9 gadiem
Pat man kai KHL fanam Voinova puoreja iz SKA līkas smīkleiga par ironiska, vyspyrms KHL leigas vadeiba Voinovam, lika izvielietīs navys naudeiguokū pīduovojumu, bet gon vyss sabalanceituokū, piec tam Voinovs pats suoka blaut ka grib iz Ska (naudeiguokū pīduovojumu), piec tam jau ari posa KHL leigas vadeiba suoka blaut, ka Voinovam juopuorīt iz SKa.. Piec tam 3,2 miljoni eiro Ska atdeva Traktor par Voinova tīseibom.. A tagat vel izskan daumys, ka Ska vel ir samuoksuojusi Kings jeb NHL, lai puorsiuta otruok Voinova transfēru karti.. Nimoz narunojūt kaidu summa tiks moksuota Voinovam kontraktā..

Eisi sokūt izsmīklys navys puorejā.. Ska KHL dora kū jī grib i kai grib, deļ jīm nūteikumu nav... Kai jau sacieju, ka jau man kai KHL fanam ir ar noželu juosmejās, kas taidu bardaku, kas doros KHL...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-29 14:01, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Cik SKA samaksāja Traktoram? Kāpēc šādas detaļas netiek publicētas?
3-4 miljoni EIRO, jū dazuodūs informācejis olūtūs tei summa atsaskir, bet teik pīnemts, ka 3,2 miljoni eiro.. Pluss vel īspiejams pi itūs tīseibu puorejis dariejuma ir vel naoficiala puse, par kuru eisti skaidreibys nav, jū īspiejams tei summa kū dabuoja Traktor ir vel leluoka... Nimoz narunojūt par īspiejamū Ska moksuosonu Kings, lai otruok atsiuta Voinova transferu karti..
Itei puoreja ir cirkS a ni puoreja..
Deļ Ska laikam nūteikumi KHL naeksistei..

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 14:16, pirms 9 gadiem
Ja kadam nav besis, ielieciet latviesu valoda ,ko tas L@tgmulkis saka.

     [+] [-]

, 2015-10-29 14:33, pirms 9 gadiem
Rich4sport rakstīja: Voinovs: "Nepalikšu LA jo šeit neļauj sist savu sievu"
Tizls komentārs. Nejau 2, 3, 4 reizes viņš ir sitis sievai. Nesaprotu, kāpēc visi ir uz viņu tā uzēdušies. Labs hokejis, kurš ir jauns un paspējis izcīnīt jau 2 Stenlija Kausus. Lai izdodas Kolhozā viņam.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-29 14:54, pirms 9 gadiem
Nazarovs, Voinovs, Artjuhins (pēc niknuma nosaukti lejupejošā secībā), tie trīs ir pārāki par Ali Babu un viņa 40 laupītājiem!

     [+] [-]

, 2015-10-29 14:57, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Pat man kai KHL fanam Voinova puoreja iz SKA līkas smīkleiga par ironiska, vyspyrms KHL leigas vadeiba Voinovam, lika izvielietīs navys naudeiguokū pīduovojumu, bet gon vyss sabalanceituokū, piec tam Voinovs pats suoka blaut ka grib iz Ska (naudeiguokū pīduovojumu), piec tam jau ari posa KHL leigas vadeiba suoka blaut, ka Voinovam juopuorīt iz SKa.. Piec tam 3,2 miljoni eiro Ska atdeva Traktor par Voinova tīseibom.. A tagat vel izskan daumys, ka Ska vel ir samuoksuojusi Kings jeb NHL, lai puorsiuta otruok Voinova transfēru karti.. Nimoz narunojūt kaidu summa tiks moksuota Voinovam kontraktā..

Eisi sokūt izsmīklys navys puorejā.. Ska KHL dora kū jī grib i kai grib, deļ jīm nūteikumu nav... Kai jau sacieju, ka jau man kai KHL fanam ir ar noželu juosmejās, kas taidu bardaku, kas doros KHL...
uN LATVISKI
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-10-29 15:06, pirms 9 gadiem
Kāds šim ir sakars ar Latvijas sportu ? Vismaz saistību parādiet man!

  +2 [+] [-]

, 2015-10-29 15:07, pirms 9 gadiem
Taisnība latgalim laikam ir, visu noceļ Ska... Nauda nauda... Bet tas neglābs Ska, pat desmit voinovi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-10-29 15:18, pirms 9 gadiem
tie latgalji tik jauc praatu.tinat copenes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 15:46, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Kāds šim ir sakars ar Latvijas sportu ? Vismaz saistību parādiet man!
Par laimi, bet šeit tiek publicētas ziņas ne tikia par Latvijas sportu.

     [+] [-]

, 2015-10-29 15:52, pirms 9 gadiem
USA*Alex rakstīja: SKA lieláká probléma shobríd ir vártsargu shvakrá spéle. Koskinens pagáshsezon kapitáli vilka SKA, shogad gremdé. Noteikti, ka Voinovs bús labs, citádi bútu panjémushi Jékabu Rédlihu, kursh jau atkal atlaists no kártéjá kluba. Bet paga, DR tak vác visádus nekam nederígos - varbút dríz atkal varésim smieties par Savicka & Co. kártéjo izcilo pirkumu?!
cik var raudat??? iedot Dinamo paris miljonus, un pirks lielakus speletajus, kad reiz sajegs sitie keponi, ka naudas ir tik cik ir...

     [+] [-]

, 2015-10-29 16:51, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Traktors normāli vouros ar sovu spālātoju pordūšonu. Ņičuškinu pourdeva , tāņ - Voinovu. Bogotais dor kai grib...
Te lūk izapaužas KHL drafta nūzeime, kam jis vyspuor ir dūmuots, navāga aizamierst, ka tei poša RD nu Torpedo sovlaik izpierka tīseibys iz Daugaveņu, tik napīmiņu par kaidu summu. Tīm kuri nasaprūt kaida ir KHL drafta nūzeime, tod tīsi itaidi gadieņi cīši labi paruoda, kaida ir KHL drafta nūzeime, kod klubs īgūst tīseibys iz spieleituoju, kurys peic tam par lelom summu var puordūt cytim KHL klubim, viņ žāl, ka RD sovus drafta pikus tai iznīkoj viejā...
Traktors ir lobu summu jau nūpelniejs iz itom spieleituoju tīseibom, i kai isaver peļneis ari nuokūtnē.

     [+] [-]

, 2015-10-29 16:54, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: uN LATVISKI
tys jau ari beja pa latviskam voi ari tu latgalīsus par latvīšim naskaiti?

     [+] [-]

, 2015-10-29 16:58, pirms 9 gadiem
Byus interesonti izzynuot cik lela Voinovam ir olga sezonā, bet kai isaver, tod tei ir cīši lela, kaidi 4-7 miljonu eiro goda, prūtams cik tei summa ir miljardūs krīvu rubļūs es nazynu.
Interesonts roksts par Voinovu, kai izaruodīs Voinovs ir pats lauzs leigumu ar Kings, kai tū sovu laik izdarieja Kovaļcuks, deļto var secinuot, ka SKa Voinovam ir baigū čunguru pīduovojuši, ka jau pats kai sešinīks atbāga iz Ska..
Дэйли: Войнов разорвал контракт, добровольно...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 17:10, pirms 9 gadiem
M rakstīja: Nazarovs, Voinovs, Artjuhins (pēc niknuma nosaukti lejupejošā secībā), tie trīs ir pārāki par Ali Babu un viņa 40 laupītājiem!
Artjuhins tyvuokajā laikā puorys iz Barys pi Nazarova spieluot, viņ pagaidom vel Ska ar Barys nav tikuši skaidreiba ar puorejas detaļom..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja