Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Štreits oficiāli pievienojas "Flyers", "Blue Jackets" pagarina līgumu ar treneri

Agris Suveizda

Štreits oficiāli pievienojas "Flyers", "Blue Jackets" pagarina līgumu ar treneri
Marks Štreits vēl "Islanders" kreklā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Filadelfijas "Flyers" ir parakstījis četru gadu līgumu ar šveiciešu aizsargu Marku Štreitu, vēsta kluba oficiālā mājaslapa. Tikmēr Kolumbusas "Blue Jackets" vēl uz gadu pagarināja līgumu ar galveno treneri Todu Ričardsu.

"Uzskatām, ka Tods ir viens no labākajiem jaunajiem treneriem," sacīja Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens. "Smagais darbs, ko ieguldīja Tods un mūsu treneru korpuss, ir bijis nozīmīgs iemesls, kādēļ uzlabojās komandas spēle, un esam iepriecināti, ka viņš turpinās būt mūsu galvenais treneris." Līgums ar 46 gadus veco Todu Ričardsu ir pagarināts vēl uz vienu gadu, un tagad tas ir spēkā līdz 2014./15.g. sezonas beigām. Aizvadītajā sezonā "Blue Jackets" ar 55 punktiem 48 spēlēs ierindojās devītajā vietā Rietumu konferencē. Tikpat punktu bija arī astotajā pozīcijā esošajai Minesotas "Wild".

Tikmēr Filadelfijas "Flyers" ir oficiāli paziņojis par līguma parakstīšanu ar nepilnus 36 gadus veco Marku Štreitu, kurš iepriekš pārstāvēja Ņujorkas "Islanders". Līgums ar Štreitu, kurš piektajā jūlijā būtu kļuvis par neierobežotu brīvo aģentu, noslēgts uz četriem gadiem, un tā vērtība ir 21 miljons ASV dolāru. Iepriekšējā sezonā Štreits lokauta laikā spēlēja Šveices klubā "Bern", kā labā 32 spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtiem, 19 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +19. Pēcāk "Islanders" rindās Štreits 48 spēlēs sakrāja 27 (6+21) punktus un negatīvu lietderības koeficientu -14, bet Stenlija kausa izcīņā sešos mačos nopelnīja piecus (2+3) punktus un koeficientu -1.

Kā ziņo TSN, Detroitas "Red Wings" esot panācis vienošanos par līguma nosacījumiem ar čehu aizsargu Jakubu Kindlu. 26 gadus vecais hokejists "Red Wings" sastāvā debitēja 2009./10.g. sezonā, un līgums ar Kindlu tikšot noslēgts uz četriem gadiem. Tā vērtība būšot 9.6 miljoni ASV dolāru. Pagājušajā sezonā Kindls lokauta laikā atgriezās dzimtenē, "Pardubice" sastāvā aizvadot 27 spēles, nopelnot 11 (1+10) punktus un negatīvu lietderības koeficientu -7. NHL regulārajā sezonā Jakubam 41 spēle, četri vārti, deviņas piespēles un koeficients +15, bet Stenlija kausa izcīņā Kindls aizvadīja 14 mačus, guva piecus punktus (1+4) un lietderības koeficientu +4.

Savukārt Monreālas "Canadiens" ir nolēmusi šķirties no Kindla tautieša Tomāša Kaberles. Līguma atlikušā gada vērtība bija 4.25 miljoni ASV dolāru, bet Kanādas klubs izlēma to izpirkt. Iepriekšējā sezonā 35 gadus vecais čehs "Kladno" rindās desmit mačos tika pie sešiem punktiem (2+4) un neitrāla lietderības koeficienta, bet "Canadiens" sastāvā tikpat spēlēs sakrāja trīs rezultatīvas piespēles un lietderības koeficientu +4. Čehu aizsargs NHL ilgus gadus ir spēlējis Toronto "Maple Leafs", pēc tam pievienojās Bostonas "Bruins", bet 2011.gada decembrī no Karolīnas "Hurricanes" pārgāja uz "Canadiens".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-06-29 12:20, pirms 11 gadiem
cik nhl speletaju pec shi chempja shveicei ir , kads zin?

  +8 [+] [-]

, 2013-06-29 12:23, pirms 11 gadiem
Tas vienkārši ir Holmgrens. Tiko izpirka Brizu un Briēru atbrīvojot ap 11 miljoniem, uzreiz to vietu ir obligāti jāaizpilda ar 35 gadus vecu aizsargu, iedodot viņam pensijā iešanas līgumu par 5 miljoniem sezonā. Tākā ar Prongeru jau nepietika...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 12:39, pirms 11 gadiem
Kulda viņu nahr*n izbortēs un dabūs līgumu ilgtermiņā!!!! Haha

     [+] [-]

, 2013-06-29 13:48, pirms 11 gadiem
ir vēl viens interesants jaunums no NHL:
Par Reindžeru ikonu dēvētais slavenais spēlētājs un treneris Marks Mesjē, pēc Alēna Viņo iecelšanas par NYR galveno treneri (arī MM kandidēja uz šo pašu amatu), ir paziņojis, ka aiziet no darba Rangers sistēmā...
Mark Messier leaving New York Rangers...

     [+] [-]

, 2013-06-29 13:53, pirms 11 gadiem
bon'4a rakstīja: cik nhl speletaju pec shi chempja shveicei ir , kads zin?
šveiciešu spēlētāju skaits NHL nākamajā sezonā būs zināms tikai pirms pašas sezonas, t.i. pēc NHL klubu treniņnometnēm.
Bet zināmu priekšskatu par Šveices un arī citu Eiropas hokeja valstu pārstāvniecību varēs gūt ne ātrāk kā jūlija pirmajā nedēļā, jo tikai 1. jūlijā atveras NHL brīvo aģentu tirgus, un spēlētāji var slēgt līgumus ar citiem klubiem.

     [+] [-]

, 2013-06-29 14:02, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: ir vēl viens interesants jaunums no NHL:
Par Reindžeru ikonu dēvētais slavenais spēlētājs un treneris Marks Mesjē, pēc Alēna Viņo iecelšanas par NYR galveno treneri (arī MM kandidēja uz šo pašu amatu), ir paziņojis, ka aiziet no darba Rangers sistēmā...
http://espn.go.com/new-york/nhl/story/_/id/9430101/mark-messier-leaving-new-york-rangers-organization
Viņš tā kā to personīgi uztvēris?

     [+] [-]

, 2013-06-29 14:24, pirms 11 gadiem
M9 rakstīja: Viņš tā kā to personīgi uztvēris?
Šis ir Mesjē komentārs par savu aiziešanu no Rangers sistēmas:

"I am resigning my position with the team to pursue an opportunity to expand the game of hockey in the New York area by developing the Kingsbridge National Ice Center," Messier said. "Although some will perceive this as a reaction to the coaching decision, nothing could be further from the truth. I completely respect the decision that was made and for all the reasons it was made. I harbor no hard feelings toward Glen [Sather] or the Rangers. This is a personal choice I am making to create a program in the New York area that will give our children more choices and opportunities in the future. I wish the Rangers nothing but the best in the future."

Un šeit ir vēl viens viņa komentārs TSN par šo tēmu:

"I would like to thank the New York Rangers and particularly Glen Sather for giving me the opportunity over the last four years to work with the Rangers," said Messier, who has no NHL coaching experience. "Although some will perceive this as a reaction to the coaching decision, nothing could be further from the truth. I completely respect the decision that was made and for all the reasons it was made. I harbour no hard feelings toward Glen or the Rangers.
"This is a personal choice I am making to create a program in the New York area that will give our children more choices and opportunities in the future. I wish the Rangers nothing but the best in the future."
Messier tells Rangers he's leaving the...

     [+] [-]

, 2013-06-29 14:32, pirms 11 gadiem
Šeit vēl ziņa par NY Rangers stāra Breda Ričardsa līguma izpirkšanu:
Rangers will not use compliance buyout on F...

     [+] [-]

, 2013-06-29 14:45, pirms 11 gadiem
Starp citu ir neoficiāla ziņa, ka Daugaviņš noslēgs jaunu līgumu ar Bruins sistēmu:

A source close to the situation told the Daily News on Friday that the Bruins are expected to bring Kaspars Daugavins back next season.
Daugavins' contract is up and he's due to be a restricted free agent.
Source: Daugavins expected back with Bruins -...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-29 14:53, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: Starp citu ir neoficiāla ziņa, ka Daugaviņš noslēgs jaunu līgumu ar Bruins sistēmu
Nedaudz negaidīti, bet iespējams ka tas ir saistīts ar algu griestu situāciju un Bostonai vienkārši vajag 3-4 maiņas spēlētājus kuriem jāmaksā salīdzinoši maza alga. Ja būs jauns līgums, domāju ka tas noteikti būs tuvāk 500 tūkstošiem par sezonu nekā miljonam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 19:04, pirms 11 gadiem
Jaromir_jagr68 rakstīja: Gan jau bus minimala NHL alga - 525.000$
khl minimāla alga ir divas slaucamas govis un pērnā gada teļš!!

     [+] [-]

, 2013-06-29 19:25, pirms 11 gadiem
Vēl viens jaunums par Filijas iespējamo papildinājumu:

CSNPhilly raksta, balstoties uz neoficiālu avotu NHL aprindās, ka Flyers ir ieinteresēti dabūt vārtsargu Jaro Halaku, kurš aizvadītajā sezonā ļoti labi spēlēja Sentluisā. Sezonas sākumā Blues kīperi Halaks un Eliots saņēma pamēram vienādu spēles laiku, taču ar laiku Braeins Eliots kļuva par pirmo numuru. Un Holmgrēns grib dabūt Halaku uz Filiju, kur viņš būtu pirmais vārtsargs.

Source: Flyers interested in Jaroslav Halak |...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 21:36, pirms 11 gadiem
Off topic:
SJ Sharks suomu vārtsarga Anti Niemi jaunā ķivere ir izkrāsota ar Ziemas kara motīviem, t.i. tiem somiem, kuri varonīgi aizstāvēja Tēvzemi 1939./40. gadā pret PSRS iebrukumu. Visu cieņu!
Par to ziņo Delfi.ru, atsaucoties uz CBC.
Финский голкипер раскрасил шлем в честь...
';

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 21:44, pirms 11 gadiem
Argonauts rakstīja: Off topic:
SJ Sharks suomu vārtsarga Anti Niemi jaunā ķivere ir izkrāsota ar Ziemas kara motīviem, t.i. tiem somiem, kuri varonīgi aizstāvēja Tēvzemi 1939./40. gadā pret PSRS iebrukumu. Visu cieņu!
Par to ziņo Delfi.ru, atsaucoties uz CBC.
http://rus.delfi.ee/sport/hoki/finskij-golkiper-raskrasil-shlem-v-chest-veteranov-vojny-s-sssr.d?id=66368160
Laba.. Leģendārā baltā nāve ari iekļauta!