Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Alfredsons: "Ceru, ka "Senators" būs cits īpašnieks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alfredsons: "Ceru, ka "Senators" būs cits īpašnieks"
Daniels Alfredsons
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Otavas "Senators" bijušais kapteinis Daniels Alfredsons ļoti kritiskus vārdus veltījis vienības īpašniekam Jūdžinam Melnikam, cerot, ka tuvākajā laikā viņš tiks nomainīts.

"Runājām diezgan daudz, arī par "Senators" nākotni un īpašnieku, un mūsu domas sakrīt – cerams, ka klubam būs cits īpašnieks," apmeklējot Kanādas galvaspilsētas Otavas mēra Džima Vatsona rīkoto pasākumu, teica Daniels Alfredsons.

Aizvadītajā sezonā Otavas "Senators" finišēja priekšpēdējā vietā, lai gan gadu iepriekš bija viena precīza metiena attālumā no iekļūšanas Stenlija kausa finālā. Īpašnieks Jūdžins Melniks izsauca līdzjutēju nepatiku, pirms mača zem klajas debess, kurā tika atzīmēta Nacionālās hokeja līgas simts gadu jubileja, paziņojot, ka viņš apsvērs iespēju "Senators" pārcelt prom no Otavas, jo nav apmierināts ar apmeklētāju skaitu.

"Netaisos pārdot komandu. Tā ir franšīze. Ja tev piederētu "McDonald's" franšīze, tu to nepārdotu, bet gar pārceltu citur," tolaik teica Melniks, un pēc šādiem izteikumiem daudzi līdzjutēji boikotēja brīvdabas spēli.

59 gadus vecais Melniks mazliet vēlāk gan norādīja, ka nekur netaisās pārcelties, tomēr postījumi jau bija nodarīti – fani mazāk nekā mēneša laikā saziedoja desmit tūkstošus dolāru, kurus izmantoja, lai Otavā izvietotu plakātus ar uzrakstu Melniku prom.

Alfredsons komandu pārstāvēja no 1995. līdz 2013. gadam, tomēr karjeru viņš pabeidza Detroitas "Red Wings" rindās, jo uzskatīja, ka Melniks viņu apkrāpis – iepriekš komandas kapteinis piekrita līgumam par mazāku summu, jo saņēma solījumu, ka pēcāk tiks kompensēts, taču Melniks vienošanos neizpildīja. Tāpat ar īpašnieku publiski cīnījies arī pašreizējais kapteinis Ēriks Kārlsons.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

     [+] [-]

, 2018-05-29 21:07, pirms 6 gadiem
Ja raksts būtu par KHL būtu 101 viens komentārs par to kāds kolhozs ir KHL. Priecē izglītotie KHL līdzjutēji kuri ciena ''naktssargu'' izvēli un savu viedokli patur pie sevis.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-29 21:35, pirms 6 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Ja raksts būtu par KHL būtu 101 viens komentārs par to kāds kolhozs ir KHL. Priecē izglītotie KHL līdzjutēji kuri ciena ''naktssargu'' izvēli un savu viedokli patur pie sevis.
Aizmirsi speli zem klajas debess kur Savicki ujinaja?

  -1 [+] [-]

, 2018-05-30 08:14, pirms 6 gadiem
goriks rakstīja: Aizmirsi speli zem klajas debess kur Savicki ujinaja?
Šaubos vai Savicka ūjināšana iekš Dinamo ir tas trakākais, runa ir par to, ka katrā līgā ir savas auzas - vienkārši cilvēki to dažādi uztver.

     [+] [-]

, 2018-05-31 21:49, pirms 6 gadiem
KARLSRUHE rakstīja: Šaubos vai Savicka ūjināšana iekš Dinamo ir tas trakākais, runa ir par to, ka katrā līgā ir savas auzas - vienkārši cilvēki to dažādi uztver.
Līgā, vai klubā? Tur ir drusku tomēr būtiska atšķirība. Vienā gadījumā problēmas ir visā līgā, otrā, atseviškos, retos izņēmumos ir problēmas klubā.