Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" aizsargam Mūram divu spēļu diskvalifikācija

"Rangers" aizsargam Mūram divu spēļu diskvalifikācija
Džons Mūrs (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" aizsargam Džonam Mūram piespriesta divu spēļu diskvalifikācija par sitienu galvas apvidū. Līdz ar to Mūram Austrumu konferences finālsērija ir noslēgusies priekšlaicīgi.

NHL Austrumu konferences fināla piektajā spēlē starp Ņujorkas "Rangers" un Monreālas "Canadiens" ņujorkiešu aizsargs Džons Mūrs izpildīja asu spēka paņēmienu, ar plecu izdarot sitienu pa "Canadiens" uzbrucēja Deila Vīsa galvu.

NHL Spēlētāju drošības departaments ir lēmis, ka Mūram nāksies izlaist nākamās divas spēles. Sērijā līdz četrām uzvarām "Rangers" ir vadībā ar 3:2, līdz ar to skaidrs, ka Mūram sērija pret "Canadiens" ir beigusies. Jāpiebilst, ka cietušais "Canadiens" uzbrucējs nav piedalījies nākamajā treniņā pēc spēles. Sērijas nākamā spēle notiks naktī uz piektdienu.

23 gadus vecais Ņujorkas kluba aizsargs aizvadītajā sezonā piedalījās 74 spēlēs un guva 15 (4+11) punktus, bet 17 Stenlija kausa izcīņas spēlēs pievienoja vienu rezultatīvu piespēli.




"Rangers" aizsargs Mūrs pārkāpj noteikumus pret "Canadiens" uzbrucēju

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-05-29 21:35, pirms 10 gadiem
Zaudējums Rangeriem, domāju, ka Weise būs ierindā. Rangers nopietnas problēmas ar sastāvu. Go Montreal!!