Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: K.Vecvagars par VEF, Jasikēviča padomiem un savainojumiem

"VEF Rīga" aizsargs Kaspars Vecvagars decembrī atgriezās laukumā pēc vairāk nekā gada pārtraukuma. Sarunā ar Andreju Siliņu basketbolists stāsta par aktuālo sezonu Latvijas čempionātā un VTB līgā, atklāj savu pirmsspēles rutīnu, atceras padomus no Šarūna Jasikēviča, ar ko paspēja kopā nospēlēt vienu sezonu, kā arī pavadīto laiku Lietuvā un Eirolīgas klubā Kauņas "Žalgiris". Kaspars 2015. gadā bija Latvijas valstsvienības sastāvā Eiropas čempionātā, taču pagaidām spilgtākās atmiņas esot sagādājuši starti jaunatnes izlasēs.

Sarunas ilgums: 60 minūtes

, 2018-01-29 22:57, pirms 6 gadiem
Laba intervija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
39

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.
Māris Gulbis un Aiga Gulbe. Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga
2

No Lielupes līdz Gaujai par viņiem brīnījās. LBL leģendas 2024

VEF treneri Jānis Gailītis un Jevgeņijs Kosuškins tuvojas sestajam titulam pēc kārtas, ceļā kļūstot par uzvarām bagātāko duetu Latvijas Basketbola līgas vēsturē. Uzmanību pelna arī Māra Gulbja vienpadsmitā kvalificēšanās līgas finālam.
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.