Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņujorkā dominē vārtsargi, 65 spēles minūtes noslēdzas ar bezvārtu neizšķirtu

Ņujorkā dominē vārtsargi, 65 spēles minūtes noslēdzas ar bezvārtu neizšķirtu
Ondrejs Pavelecs Ņujorkas "Rangers" vārtos
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 11 spēles. Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Vegasas „Golden Knights”, bet mačā starp „Capitals” un „Rangers” komandām izdevās gūt vārtus tikai pēcspēles metienu sērijā

Pitsburgas „Penguins” pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Kolambusas „Blue Jackets” ar 5:4. Trešās trešdaļas vidū pingvīniem bija divu vārtu deficīts – 2:4, taču pateicoties Jevgeņija Malkina un Džeika Gincela vārtu guvumiem izdevās panākt neizšķirtu – 4:4. Pēcspēles metienu sērija noslēdzās ātri – Malkins un Sidnijs Krosbijs savus mēģinājumus izmantoja, kamēr vārtsargs Mets Marejs abus metienus atvairīja. Neskatoties uz piecu vārtu uzvaru, „Penguins” sastāvā nav neviena spēlētājs ar pozitīvu lietderību, savukārt Malkins, kurš savāca trīs (1+2) punktus, maču noslēdza ar -1.

Monreālas „Canadiens” ar 1:3 piekāpās Karolīnas „Hurricanes”. Uzvaru noslēdzošajā periodā nodrošināja Sebastjans Aho, kurš vairākumā iebakstīja vārtos Kerija Praisa atvairīto ripu, bet 1:24 minūti pirms mača beigām iemeta tu tukšos vārtos, kas ļāva „Hurricanes” tikt pie trešā panākuma pēc kārtas.

Vinipegas „Jets” ar 4:3 apspēlēja citu Kanādas komandu – Edmontonas „Oilers”. Galvenie notikumi norisinājās otrajā periodā – pie rezultāta 2:2 Kails Konors panāca 3:2 trešdaļas 54. sekundē, bet desmit minūtes vēlāk somu leģionārs Joels Armia guva ceturtos vārtus Vinipegas labā – 4:2, uz ko „Oilers” atlikušajā laikā atbildēja tikai ar vienu precīzo metienu.

Ar bezvārtu neizšķirtu noslēdzās pamatlaiks un papildlaiks mačā starp Vašingtonas „Capitals” un Ņujorkas „Rangers”. Filips Grubauers atvairīja 37 metienus, Ondrejs Pavaleces – 30. Pēcspēles metienu sērijā „Rangers” hokejisti iemeta divus no diviem – precīzi bija Mets Zukarello un Mika Zibanedžads, kamēr ar abiem „Capitals” metieniem vārtsargs tika galā, spēlei noslēdzoties ar 1:0 par labu „Rangers”.

Turpina pārsteigt Vegasas „Golden Knights” - kamēr vieni gaida, ka komanda sāks zaudēt savas pozīcijas, hokejisti no ASV azartspēļu galvaspilsētas turpina uzvarēt, svinot piekto panākumu pēc kārtas. Šoreiz komandai izdevās pārspēt Anahaimas „Ducks” ar 4:1. Pirmais periods noslēdzās neizšķirti – 1:1, otrajā Kodijs Ikins aizskrēja pretuzbrukumā un panāca 2:1, bet trešās trešdaļas pirmajā minūtē pīles kļūdījās savā zonā un Viljams Karlsons no vārtu priekšas pārspēja vārtsargu – 3:1. Atlikušajā laikā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 4:1.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 29. decembri ar septiņām spēlēm. Maču starp „Blackhawks” un „Canucks” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā, cīņas sākums plkst. 5:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 28. decembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Senators – Bruins1:5Red Wings – Devils1:3
Sabres – Islanders2:3 PLBlue Jackets – Penguins4:5 PM
Canadiens – Hurricanes1:3Predators – Blues2:1
Stars – Wild2:4Oilers – Jets3:4
Capitals – Rangers0:1 PMCoyotes – Avalanche3:1
Golden Knights – Ducks4:1

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-12-28 11:34, pirms 6 gadiem
1:1 un Atlikušajā laikā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 4:1.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-28 12:39, pirms 6 gadiem
Koeficients ka 0:0 pamatlaikā 100.00 bija!