Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Vilsons: "Jāmācās spēlēt vienmērīgāk - bez kāpumiem un kritumiem"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vilsons: "Jāmācās spēlēt vienmērīgāk - bez kāpumiem un kritumiem"
Kails Vilsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakar pirmo zaudējumu 2013. gada Latvijas Dzelzceļa kausā piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas nenosargāja divu vārtu pārsvaru un pagarinājumā ar 2:3 atzina Kazaņas "Ak Bars" pārākumu. "Izdevās laba trešās trešdaļas otrā puse, taču uzvaru neizrāvām. Tomēr saglabājam cerības spēlēt finālā," sarunā ar portālu Sportacentrs.com teica "Dinamo" uzbrucējs Kails Vilsons.

"Aizvadījām ļoti labu pirmo trešdaļu, bet vēlāk rezultāta dēļ nosēdāmies un neparādījām pašu labāko sniegumu. Mums ir jāmācās spēlēt taisnā līnijā - bez kritumiem un kāpumiem. Taču viss ir kārtībā - noslēdzošajā trešdaļā atguvāmies, tās otrā puse izdevās laba. Diemžēl neizrāvām uzvaru, taču joprojām saglabājam izredzes spēlēt Latvijas Dzelzceļa kausa finālā," pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma sacīja Rīgas "Dinamo" centra uzbrucējs Kails Vilsons.

Mājinieku liktenis noskaidrosies šovakar, kad pulksten 19:30 tiksies Kazaņas "Ak Bars" un Jaroslavļas "Lokomotiv". Lai ceturto reizi iekļūtu turnīra finālā, rīdziniekiem nepieciešama divkārtējās uzvarētājas "Lokomotiv", kuru pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, uzvara. Portāls Sportacentrs.com vakara gaitā informēs par notikumiem laukumā.

Mačā pret "Ak Bars" mājinieki pēc pirmajām 20 minūtēm bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru, bet to izsēja otrās trešdaļas ievadā. "Vienmēr ir sarežģīti atgūt momentum. Tiesa, manuprāt, paveicām diezgan labu darbu, nomierinājām vētru un ieguvām vismaz vienu punktu," turpināja 28 gadus vecais kanādietis.

Vilsons arī otrajā Latvijas Dzelzceļa kausa mačā spēlēja kopā ar Aleksandru Ņiživiju un slovāku Marselu Hosu, kurš gan mača ievadā iedzīvojās savainojumā. "Spēlēt kopā ar Ņiživiju ir patīkami. Viņš ir tehnisks spēlētājs, turklāt zina, kā nogādāt ripu līdz vārtiem. Cerams, tādā pat garā turpināsim arī regulārajā čempionātā," savstarpējo ķīmiju skaidroja Vilsons. "Esmu gatavs līdera lomai - tiešā tādēļ pievienojos "Dinamo". Vēlos būt starp hokejistiem, kas gūst punktus un palīdz komandai gūt vārtus. Šovakar tas būtu lieti noderējis, bet ceru, ka taupāmies citām spēlēm."

Tikmēr cits centra uzbrucējs - Andris Džeriņš - Rīgas "Dinamo" mājaslapā izteicies, ka zaudējuma iemeslu nevar novelt tikai uz slikto vairākuma realizāciju: "Otrajā trešdaļā pilnībā pazaudējām savu spēli, un to atguvām tikai trešās otrajā pusē. Tāpēc vainu nevar novelt tikai uz vairākumu. Domāju, ka pēc viņu diviem ātrajiem vārtiem pazaudējām koncentrēšanos. Ir jāmācās no kļūdām un jāmēģina nospēlēt vienmērīgāk."

"Protams, gribētos spēlēt finālā. Ja šoreiz būtu uzvarējuši, tad būtu fināls, bet tagad jāskatās, kā "Ak Bars" un "Lokomotiv" nospēlēs. Kā teica treneris: "Paldies Dievam, ka tā bija tikai pārbaudes spēle, nevis regulārās sezonas mačs. Divus punktus zaudējām tikai pārbaudes spēlē," atzina Džeriņš.

  +4 [+] [-]

, 2013-08-28 16:21, pirms 11 gadiem
Bez kāpumiem? Turēsim pie vārda.

     [+] [-]

, 2013-08-28 16:32, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Bez kāpumiem? Turēsim pie vārda.
gribas palabot vilsonu,labāk būtu tikai kāpumi ,protams

     [+] [-]

, 2013-08-28 16:49, pirms 11 gadiem
Ja Vilsona kungs realizētu vismaz 20% no Sašas ideālajām piespēlēm.....

  +1 [+] [-]

, 2013-08-28 16:55, pirms 11 gadiem
Vakar biju arēnā, varu teikt, ka pa TV, nevar saskatīt to pašu, ko dzīvajā.
Es ahrinjel, kad redzēju kā saša nosprintoja, es pat neticēju, ka tas bija viņš, un kādas piespēles dalīja......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-28 18:00, pirms 11 gadiem
Būs iespēja arī kkur redzēt Ak Bars un Lokomotiv spēli? Izņemot protams arēnu.

     [+] [-]

, 2013-08-28 18:05, pirms 11 gadiem
Muc8 rakstīja: Būs iespēja arī kkur redzēt Ak Bars un Lokomotiv spēli? Izņemot protams arēnu.
Šķiet ka nevarēs tikai teksta veidā-http://onhockey.ru/

     [+] [-]

, 2013-08-28 18:32, pirms 11 gadiem
Šodien spēle starp DM un Levu JAU STUNDA KĀ BEIGUSIES - mūsusporta žurnālisti turpina dzelteno laist(((

     [+] [-]

, 2013-08-28 18:36, pirms 11 gadiem
Dārziņam piespēle vienīgajos vārtos, kur Traktors 1-5 pakās - arī klusē. Par ko žurnālisti saņem naudu??

     [+] [-]

, 2013-08-28 19:43, pirms 11 gadiem
Nu, kam rādīt tos pārējos mačus? Ja esi tāds AK B vai SKA, vai Lev, tad nopērc biļeti un aizbrauc 1x uz Arēnu ...

     [+] [-]

, 2013-08-28 19:50, pirms 11 gadiem
Mr.Proper rakstīja: Nu, kam rādīt tos pārējos mačus? Ja esi tāds AK B vai SKA, vai Lev, tad nopērc biļeti un aizbrauc 1x uz Arēnu ...
"Mājinieku liktenis noskaidrosies šovakar, kad pulksten 19:30 tiksies Kazaņas "Ak Bars" un Jaroslavļas "Lokomotiv"."