Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāts veikbordā notiks Rīgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eiropas čempionāts veikbordā notiks Rīgā
Foto: Latvijas ūdensslēpošanas un veikborda federācija

14. - 19. augustā Rīgā, Lucavsalas atpūtas parkā, notiks Eiropas un Āfrikas reģiona čempionāts vekbordā aiz laivas (IWWF E&A Wakeboard Boat Championships 2017). Šīs sacensības katru gadu pulcē vairāk nekā 120 labākos veikbordistus no 20 Eiropas un Āfrikas valstīm

Šogad Latvijas Ūdensslēpošanas un Veikborda federācijai sadarbībā ar Starptautisko Ūdensslēpošanas un Veikborda federāciju ir gods rīkot Eiropas čempionātu veikbordā. Pēdējos gadus čempionāts ir noticis Polijā, Portugālē, Nīderlandē un Ziemeļīrijā.

Šogad par pasākuma norises vietu ir izvēlēts Lucavsalas atpūtas parks, kas atrodas pašā pilsētas centrā. Pagājušo gadu Lucavsalā notika Eiropas kausa posms veikbordā, kas jau tad guva lielu starptautiskās federācijas un dalībnieku atzinību.

Video no pagājušā gada visiem Eiropas kausa posmiem iespējams aplūkot šeit: https://www.youtube.com/watch?v=hm-...

Gaidītās sacensības šogad notiks Rīgas svētku ietvaros, kur svētkus apmeklētāji un rīdzinieki sešas dienas varēs izbaudīt un just līdzi sportistu panākumiem un vērot pusfināla un fināla iespaidīgos braucienus tieši svētku laikā.

Jāpiemin, ka īpašu atbalstu un skatītāju emocijas gadīs Latvijas veikbordisti, kas jau kopš 2009. gada aktīvi piedalās Eiropas un Pasaules veikborda sacensībās un gūst augstus rezultātus.

Veikborda līdzjutējiem un sporta faniem būs iespēja sekot līdzi rezultātiem, kas tiks nodrošināti ‘online’ režīmā internetā. Svarīgos finālbraucienus varēs vērot interneta translācījās, un viss aktuālais no norises vietas tiks atspoguļotas Latvijas TV un citos masu medijos.

Pasākuma ģenerālsponsors ir veikborda laivu ražotājs Mastercraft. Pasākumu atbalsta Rīgas Dome un Latvijas sporta federāciju padome.

Informāciju sagatavoja:
Elvita Barkovska