Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" izlaiž divu vārtu pārsvaru un piedzīvo zaudējumu papildlaikā

"Rīga" izlaiž divu vārtu pārsvaru un piedzīvo zaudējumu papildlaikā
Antons Trastašenkovs un Jānis Švanenbergs uzbrukumā. Foto: www.hkr.lv

Hokeja klubs „Rīga” savā laukumā bija vadībā ar 3:1 pret Sanktpēterburgas „SKA-Varyagi”, taču trešajā periodā ielaida divus vārtus, un zaudēja papildlaikā ar 3:4.

Pirmajā periodā viesi divas reizes palika mazākumā, un otro vairākumu mājiniekiem izdevās izmantot. Aizsargs Renārs Kārkls izdarīja trīs metienus no iemetiena apļa pusminūtes laikā, un pēc trešā no tiem ripa ielidoja pretinieku vārtos – 1:0. Pēc pārtraukuma viesi izskatījās labāk, rīdzinieki pirmo reizi nonāca mazākumā, kas tika veiksmīgi izturēts.

„SKA-Varyagi” panāca izlīdzinājumu kuriozā veidā – Iļja Altibarmakjans nokrita uzbrukuma zonā, taču paspēja pastumt ripu uz priekšu, un sanāca piespēle komandas biedram Adelam Gaļuiļinam, kura metiens no vidējās distances izrādījās precīzs – 1:1. Taču tikai minūti vēlāk „Rīga” atkal bija vadībā – Kristaps Roķis uzvarēja iemetienu, ripa nonāca pie Harija Branta, kurš ar metienu no zilās līnijas panāca 2:1.

Noslēdzošās trešdaļas sākumā lauvas palielināja pārsvaru līdz 3:1 – ripa izleca vārtu priekšā, kur to savāca Rūdolfs Polcs un ar stipru metienu iemeta tālajā stūrī. Tomēr viesi spēlēja arvien aktīvāk, un perioda vidū viņu pūles vainagojās ar vārtu guvumu – Grogirijs Grjaznovs izdarīja metienu no zilās līnijas, Aleksandrs Gordins pielika nūju vārtu tuvumā, pāradresējot ripu Niklāvam Rauzam starp kājsargiem – 3:2.

„SKA-Varyagi” turpināja uzbrukt, un trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Gustavs Bergs bloķēja pretinieku metienu, ripai trāpot spēlētājam pa kaklu. Bergs devās ģērbtuves virzienā, taču drīzumā atgriezās atpakaļ uz komandas soliņa. Viesi nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un drīzumā panāca izlīdzinājumu. „Rīgas” hokejistiem nesanāca izmest ripu no savas zonas, sekoja metiens pa vārtiem, Rauza to atvairīja un mēģināja aizsist ripu tālāk, taču sanāca rezultatīva piespēle pirmo vārtu autoram Gaļiuļinam, kurš no tuvās distances apspēlēja Rauzu – 3:3.

Papildlaiks varēja noslēgties jau pēc pirmā viesu uzbrukuma, taču vārtos lieliski un skaisti nospēlēja Rauza, izglābjot rīdziniekus no zaudējuma. Tomēr drīzumā vārtsargs bija spiests kapitulēt pēc stipra Altibarmakjana metiena – 3:4. „Rīgai” tas bija sestais papildlaiks šosezon un sestais zaudējums tajā.

Ar 28 punktiem 37 mačos lauvas pacēlās vienu pozīciju augstāk – uz 14. vietu. Gada pēdējo spēli „Rīga” aizvadīs rītdien plkst. 18:30, otro reizi krustojot nūjas ar „SKA-Varyagi”. Divos nākamajos mačos Piņķos lauvas tiksies ar MVD komandu 4. un 5. janvārī.

Jaunatnes hokeja līga, 27. decembris

Rīga – SKA-Varyagi 3:4 (1:0; 1:1; 1:2; 0:1)
Vārti: 14:56 Kārkls (Brants, Fjodorovs, vair.) 1:0, 36:01 Gaļiuļins (Altibarmakjans, Galuškins) 1:1, 37:09 Brants (Roķis) 2:1, 41:01 Polcs (Siņegubovs, Millers) 3:1, 49:57 Gordins (Grjaznovs, Škodenko) 3:2, 58:24 Gaļiuļins (Kujanovs, Grjaznovs) 3:3, 62:19 Altibarmakjans (Kuzņecovs, Zorkins) 3:4
Metieni: 28:32
Iemetieni: 32:21
Soda minūtes: 2:4
Vārtsargi: Niklāvs Rauza – Jaroslavs Askarovs (līdz 57:35, no 58:24)

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2018-12-27 23:36, pirms 5 gadiem
Pa ilgiem laikiem biju aizgājis apskatīt.
Tas, ka muļķīgi izlaida uzvaru, vēl pusbēda, junioru hokejā tā mēdz notikt šad un tad.
Lielākā bēda, ka neredzēju pilnīgi nevienu, kurš varētu kaut vai kandidēt uz tikšanu lielajā komandā. Vienkārši nav neviena.
Sezonas sākumā vismaz bija lietuvietis Kaļeiņikovas, viņš izskatījās cerīgi, bet nu jau sen kā ir prom.