Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Nav pārliecības, spēlējam kā pa viļņiem"

Andrejs Siliņš

Ābols: "Nav pārliecības, spēlējam kā pa viļņiem"
Artis Ābols un "Dinamo" soliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc uzvaras pār Vladivostokas "Admiral" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē savā laukumā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols sūkstījās par viļņveidīgo sniegumu, tomēr atzina, ka galvenais ir trīs punktu izcīnīšana.

"Mūsu spēlē nav stabilitātes," preses pārstāvjiem atzina galvenais treneris. "Jau tradicionāli slikti sākām spēli, bet tad lēnām, lēnām tikām atpakaļ. Atkal tika izdarītas maiņas spēlētāju virknējumos, un sniegums uzlabojās," Ābols norādīja uz taktiskajām izmaiņām, kas ļāvušas uzlabot demonstrēto spēli.

"Ielaidām divus vārtus, kas it kā nav daudz, bet tie tika ielaisti pēc mūsu pašu rupjām kļūdām," uzvaras prieks Ābolam nebija aizēnojis objektīvu skatījumu uz spēli. "Mums nav pārliecības, spēlējam kā pa viļņiem. Tam par izskaidrojumu ir gan objektīvi, gan subjektīvi faktori. Trīs punktus dabūjām, un tas šodien ir pats galvenais."

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs pēc divām dienām, kad viesosies Somijā pie līgas debitantes un pašreiz viena sno Rietumu konferences līderēm Helsinku "Jokerit".

     [+] [-]

, 2014-09-27 18:19, pirms 10 gadiem
aizstājam vārdu "pārliecības" ar vārdu "naudas" un teksts iegūst precīzāku jēgu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-27 21:15, pirms 10 gadiem
Tas gan( Biedē, ka pašlaik esam spēlējuši pret otrā ešelona komandām un tiešām vairāk , kā puse zāģu((. Kaut kas ir jāmaina un primāri jau vajag centrus, bez tiem , pat bērniem ir skaidrs, ka nav aršanas ar diegiem.