Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rozītis: "Milzīga cieņa "Barons kvartāls" komandai"

Andrejs Siliņš

Rozītis: "Milzīga cieņa "Barons kvartāls" komandai"
Rūdolfs Rozītis
Foto: Lāsma Irša, BK "Jēkabpils"

Pēc uzvaras pār "Barons kvartāls" pagarinājumā ar viena punkta starpību "Olyebt" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla trešajā spēlē "Jēkabpils" galvenais treneris Rūdolfs Rozītis pateicās lielajam vietējo līdzjutēju atbalstam, kā arī izrādīja cieņu pretiniekiem.

"Kā jau teicu pirms spēles: katrs jēkabpilietis, katra balss, katrs īkšķītis, kas tiek turēts, dzen mūs uz priekšu. Bez viņiem, bez tā sprādziena, kas notika zālē, nekas nebūtu izdevies," emocionāls pēc smagā cīņā izcīnītās uzvaras bija Rūdolfs Rozītis. "Milzīgs respekts "Barons kvartāls" komandai. Es zinu, ka sērija galīgi vēl nav beigusies... Bet milzīga cieņa treneru korpusam un spēlētājiem par fantastisku spēli. Paldies līdzjutējiem un visiem spēles dalībniekiem!"

"Gāja dažādi – daļu no trenera dotajiem uzdevumiem izpildījām, daļu varbūt īsti neizdevās. Nedaudz pieklibo ātrā un pusātrā spēle," pēc mača atzina "Jēkabpils" aizsargs Jānis Antrops.

"Šodien bija super spēle! Tāds atbalsts un cīņa līdz pēdējam metienam! Uzvarējām kā komanda. Vienu brīdi mēs nedaudz pajukām, sākām individuālāk spēlēt, un viņi uzreiz aizgāja priekšā. Tieši komandas spēlē ir tas lielais spēks. Tas arī šodien pierādījās. Cerams, ka tas turpināsies ar lielām uzvarām," pēc spēles teica Mikus Sokolovs.

Informāciju sagatavoja
Lāsma Irša
BK "Jēkabpils"
sabiedriskās attiecības

  +2 [+] [-]

, 2017-04-27 13:15, pirms 7 gadiem
Labi, ka vismaz ''Jēkabpils'' publicē galvenā trenera komentārus pēc katras spēles.
LBS varētu apkopot visu treneru komentārus, kā to dara Somijā ( Game | Korisliiga ) ...