Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Domāju, ka šāds "Dinamo" visiem patika"

Agris Suveizda

Ābols: "Domāju, ka šāds "Dinamo" visiem patika"
Artis Ābols un Jūliuss Šuplers
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols pēc uzvaras Cerības kausa spēlē pret Doņeckas "Donbass" (4:3) sacīja, ka pirms otrās trešdaļas nolēmis mainīt taktiku un atgriezties pie agrākā zīmējuma. Ābols atzina, ka eksperiments dueļa pirmajās četrās trešdaļās neizdevās un ka ar veco taktiku komanda spēlēja labāk.

"Domāju, ka šāds "Dinamo" visiem patika - arī lielākajiem mūsu skeptiķiem. Rēķinot arī vakardienas spēli, četras trešdaļas spēlējām pēc viena zīmējuma, tomēr tas mūsu komandai ir ne sevišķi labi piemērots un spēle nevedās. Tāpēc "Donbass" pārākums tik liels arī izskatījās. Otrajā trešdaļā sākām spēlēt citādi. Izdevās izlīdzināt spēli, un pretinieku pārākums nebija tik liels - trešajā trešdaļā beidzot arī guvām vārtus. Telkvists spēlēja labi, un uzvarējām," sacīja Rīgas "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols.

"Tas bija mans eksperiments. "Donbass" nebija nedēļu spēlējis, mēs aizvadījām divus mačus - domājām, ka viņi būs svaigāki un tāpēc nospēlēsim citādi. Tomēr šo taktiku mūsu komandai laikam bija grūti realizēt - negāja pie sirds, teiksim tā. Kopš otrās trešdaļas atgriezāmies pie aktīvākas spēles, un tas komandas izpildījumā laikam, ka bija labāk," Ābols turpināja. "Nevarējām noķert spēles ritmu. It kā spēlējam, bet nekas nenotiek."

"Apsveicu kolēģi ar uzvaru. Spēli zaudējām ne gluži entuziasma vai attieksmes trūkuma, bet gan lieku kļūdu dēļ. Divu dienu laikā grūti aizvadīt divas spēles pēc kārtas. Varbūt nedaudz pietrūka svaiguma momentu realizēšanā," teica Doņeckas "Donbass" galvenais treneris Jūliuss Šuplers. Slovāku treneris neuzskata, ka viņam vajadzētu eksperimentēt līdzīgi kā pretiniekiem: "Mums nevajag eksperimentēt, bet spēlēt savu spēli. Tā, ko spēlējām šo divu dienu laikā, nebija mūsu spēle. Es arī veicu analīzi, un agrāk kopā ar Arti izpētījām visus pretiniekus. Taču citreiz, kad pārāk daudz domā par pretinieku, tu zaudē. Vajag vairāk akcentēties uz saviem plusiem un spēlēt citādi, nevis tā, kā spēlējām."

Šuplers nedaudz sadusmojās par jautājumu, vai Kriss Holts bija vainojams zaudējumā, un neatbildēja uz to. Savukārt latviešu aizsargam Oskaram Bārtulim veltīja pozitīvus vārdus: "Domāju, ka Bārtulis ir uzticams spēlētājs. Varbūt pelna nedaudz par daudz noraidījumu, taču esmu apmierināts ar viņu. Man viņš patika, un domāju, ka viņš arī nākamsezon būs uzticams "Donbass" aizsargs."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2013-02-27 23:52, pirms 11 gadiem
Visiem normālajiem cilvēkiem, jā. Tiem, kas te tūlīt pļūtīs, nē. Kā parasti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-28 00:21, pirms 11 gadiem
Kā var patikt ja neviens neredzēja?

     [+] [-]

, 2013-02-28 00:30, pirms 11 gadiem
Nadezda mani neiedvesmo.
Slēpts komentārs: idiotisma manifestācija

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 01:00, pirms 11 gadiem
Tāds čalis, kā Koziols, noorganizēja atbalstītāju braucienu uz Kontinentālo kausu Ungārijā(HK Rīga2000). 3 spēles, 3 naktis viesnīcās, buss, viss kopā Ls 50. Varbūt ir kas padomā? Kamēr spēlēsiet Doņeckā, mēs to Naģeždu ( viņa tur būs! ) pielauzīsim, ka īstākie čaļi ir nekur citur, kā Latvijā! 500k USD atpakaļ kasē! Ir vērts padomāt!
Pat Kirovs reiz uzsauca biļetes Austrijā, 8gb, pārbaudes spēlei.
Šāds Dinamo patiks vairāk. Avanss nākamajai sezonai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 03:06, pirms 11 gadiem
RonaldinsH rakstīja: Spēlēs neskatās, bet kaut ko negatīvu ierakstīt vienmēr paspēs. Fascinē šādi cilvēki...
Uz viņa niku paskatījies?
Ignore, un miers mājās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-02-28 08:38, pirms 11 gadiem
Šāds Dinamo visiem tā patīk,ka pat veseli 2,2 tūkstoši skatītāju sanāk apskatīties...Ābolam pašam droši vien pēdējās dienas pie Dinamo par treneri-tad nu sevi slavē-pareizu te raksta-nebūtu mūsu vecais paziņa siets Holts-arī šo nevinnētu-vismaz 2 goli uz viņa sirdsapziņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 09:54, pirms 11 gadiem
vienkāršifans rakstīja: Šāds Dinamo visiem tā patīk,ka pat veseli 2,2 tūkstoši skatītāju sanāk apskatīties...Ābolam pašam droši vien pēdējās dienas pie Dinamo par treneri-tad nu sevi slavē-pareizu te raksta-nebūtu mūsu vecais paziņa siets Holts-arī šo nevinnētu-vismaz 2 goli uz viņa sirdsapziņas.
No sērijās - kā būtu ja būtu! Kā tev šķiet, kas presē ir jārunā? Jūs gaidat, ka no katra tik to negatīvo ...
Sajūta, ka Jums smaga dzīve. Veiksmi! Pasmaidi

P.S uzvarētājus nepeļ.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-28 10:13, pirms 11 gadiem
hamuts rakstīja: No sērijās - kā būtu ja būtu! Kā tev šķiet, kas presē ir jārunā? Jūs gaidat, ka no katra tik to negatīvo ...
Sajūta, ka Jums smaga dzīve.
Man šitādi jau piekto spēli aiz muguras iekārtojušies. Viss viņiem slikti, ko RD dara. Katru kustība izraisa apņirgšanu. "Tas garais tizlenis neko citu nespēj". "Protams, ka garām vai vārtsargam virsū, tādi viņi visi ir." "Kas šī par piespēle, te neviens nav spējīgs normālu pasi iedot".
Un šitā visu (!) spēli. Paskatījos, pusmūža onkas, pat puslīdz normāli pēc izskata.

Pārsēdos citur. Nē, kritizēt drīkst, kāpēc ne. Es arī izsakos līdz blakussēdētāju. Bet - ja piecas spēles to vien dara kā verbāli vemj, nu nafig ir jānāk, jātērē nauda un laiks, ja viss tā riebj?

Neviļus atgādināja kaudzīti tēlu šeit pat.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 10:47, pirms 11 gadiem
Sasmējos ;D Visiem patika!?? ;D Visiem kas redzēja? pieciem cilvēkiem? ;D

  +1 [+] [-]

, 2013-02-28 11:21, pirms 11 gadiem
Man patīk šāds Dinamo. Biļetes viegli nopirkt, drūzma maza!

     [+] [-]

, 2013-02-28 13:42, pirms 11 gadiem
[quote hamuts]
No sērijās - kā būtu ja būtu! Kā tev šķiet, kas presē ir jārunā? Jūs gaidat, ka no katra tik to negatīvo ...
Sajūta, ka Jums smaga dzīve. Veiksmi! Pasmaidi

P.S uzvarētājus nepeļ.
Man nav smaga dzīve-pat domāju,ka viegla,jo esmu optimists,par dzīvi nesūdzos un arī uzslidām māku nostāvēt,bet brīvā valstī varu izteikties ko gribu-es uzreiz sezonas sākumā teicu,ka šāgada komplektācija galīgi neder-nu un tas tikai pierādījās,arī Ābolu kā treneri,kurš neko kārtīgi nav trenējis augstu nevērtēju.Esmu redzējis klātienē pietiekami daudz hokeja jau no Tihonova laikiem,lai atšķirtu mēslu no konfektes.Tad jau man daudz lielāku gandarījumu sagādāja paskatīties kā Ogres ASK ar Rīgu 2000 savulaik Latvijas čempionātā cīnījās,nevis kaut kādas bezzobainas spēles par Nadeždas kausu.Starp citu arī kā spēlētājs Ābols bija viduvējība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-28 15:22, pirms 11 gadiem
AlexUSA rakstīja: "Domāju, ka šāds "Dinamo" visiem patika..." --- Kas cits sunim asti cels, ja ne pats? Domáju, ka Dinamo faniem patikt varéja Holta spéle, pretéjá gadíjumá ja tádi taureníshi nebútu iekritushi, tad arí spéle bútu cita un rezultáts visnotalj varétu bút bijis pavisam cits. Uzvarét ne-grútá treninjspélé, já... tas arí ir prieks, bet... vai tápéc iraid jácelj deguns debesís, ka nu ir atrasta riktígá taktika, riktígais spéles zíméjums?! Shuplers párbrauks májás, dabús iekshá no maizes devéjiem un ar to ari treninji bús beigushies. Interesanti, káds bús DR nákamá gada sastávs? Kursh no esoshajiem, kuram 30.04. beidzas lígums, dabús jaunu lígumu?
Līgumus dabūs vai jau ir lielākai daļai aizsargu, Telkvists, Karsums, Indrašis, Bukarts , Džeriņš, Meija, Ivanāns, Šehura, Žirū(šos minētos droši vien grib paturēt vai jau līgums ir noslēgts). Nezinu ar ka'diem noteikumiem ir palaists Žirū. Diemžēl droši vien grib paturēt Jučeru.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-28 16:32, pirms 11 gadiem
Kam varēja patikt,jadomā par nākamo sezonu,sezona sen jau Dinamo beigusies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja