Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" pagarina līgumu ar treneri Salivanu

Andrejs Siliņš

"Penguins" pagarina līgumu ar treneri Salivanu
Maiks Salivans un "Penguins" komanda
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins", kas ir Stenlija kausa aktuālais čempions, vadība pagarinājusi līgumu uz trim gadiem ar komandas galveno treneri Maiku Salivanu.

"Maiks paveica labāko trenera darbu NHL pagājušajā sezonā. Šajā viņš turpina būt lielisks treneris, tāpēc esam priecīgi piešķirt viņam kārtīgi nopelnītu līguma pagarinājumu," komentēja "Penguins" ģenerālmenedžeris Džims Raterfords. Jaunais līgums būs spēkā līdz 2020. gada vasarai.

Salivans par "Penguins" galveno treneri kļuva pagājušās sezonas vidusdaļā, aizveda komandu līdz 33 uzvarām 54 spēlēs regulārajā turnīrā un vēlāk līdz Stenlija kausam. Tas bija ceturtais "Penguins" kluba tituls vēsturē. Šajā sezonā Pitsburgas komanda 35 spēlēs iekrājusi 49 punktus, kas dod otro vietu Austrumu konferencē.

48 gadus vecais Salivans savulaik kā uzbrucējs nospēlēja desmit sezonas NHL, bet par galveno treneri kļuva uzreiz pēc spēlētāja karjeras 2002. gadā. Par galveno treneri strādājis divas sezonas ar "Bruins" un tagad otrā sezona ar "Penguins" vienību.

Izmantotie resursi:
Pittsburgh Post-Gazette | Local, National &...

     [+] [-]

, 2016-12-26 21:43, pirms 7 gadiem
Its good

     [+] [-]

, 2016-12-26 21:49, pirms 7 gadiem
nais

  +1 [+] [-]

, 2016-12-26 22:01, pirms 7 gadiem
Viens klubs mazāk ...uz ko cerēja mūsu izlases Bobs!