Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Kalev/Cramo" papildina sastāvu ar NBA spēlējušu centru

Andrejs Siliņš

"Kalev/Cramo" papildina sastāvu ar NBA spēlējušu centru
Arnets Multrī. Foto: AFP / Scanpix

"OlyBet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgas līdervienība Tallinas "Kalev/Cramo" vienojusies par līguma noslēgšanu ar 28 gadus veco amerikāņu spēka uzbrucēju / centru Arnetu Multrī, kurš savulaik aizvadījis divas sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Igaunijas čempione "Kalev/Cramo" jaunizveidotajā Latvijas-Igaunijas līgā pagaidām atrodas līderpozīcijā - 11 mačos izcīnīti desmit panākumi. Tāda pati bilance ir arī otrajā vietā esošajai "Ventspilij", taču Tallinas vienība uzvarēja pirmajā savstarpējā mačā. Savukārt trešajā vietā esošajai "VEF Rīga" ir astoņas uzvaras deviņās spēlēs, bet savstarpējā mačā izdevās pieveikt "Kalev/Cramo". VTB Vienotajā līgā Igaunijas superklubs ar trim uzvarām astoņos mačos ieņem septīto pozīciju.

Komandā jau bija seši viesspēlētāji, taču tika pārtraukta sadarbība ar amerikāņu centru Lendenu Lukasu. Nu Lukasa vietā komandai pievienosies 208 centimetrus garais Arnets Multrī. Centrs 2012. gadā ar 27. numuru tika izvēlēts NBA draftā ("Heat"), pēc drafta tika aizmainīts uz "76ers", kur arī pavadīja pirmās divas profesionāļa sezonas. Kopumā NBA Multrī nospēlēja 59 mačus, vidēji 12 ar pusi minūtēs gūstot 3,6 punktus un izcīnot 3,1 atlēkušo bumbu.

Nostabilizēties NBA spēlētājam neizdevās un 2014. gada nogalē Multrī devās uz Ķīnu. Tāpat atlētiskais basketbolists spēlējis Libānā, Puertoriko, Turcijā, Urugvajā, Korejā un Irānā. Tagad Multrī nolēmis pietauvoties Eiropā un kā atspēriena punktu karjeras izveidošanai Vecajā kontinentā izvēlējies Tallinu.

Nākamo spēli "Kalev/Cramo" aizvadīs 7. decembrī, savā laukumā uzņemot Nikolaja Mazura trenēto un Jāņa Blūma pārstāvēto Permas "Parma". Savukārt Latvijas-Igaunijas līgā nākamais mačs talliniešiem 11. decembrī, mājās tiekoties ar tabulas pastarīti "Jēkabpils/SMScredit.lv".

Izmantotie resursi:
https://bckalev.ee/bc-kalev-cramo-m...

     [+] [-]

, 2018-11-26 20:24, pirms 5 gadiem
Opā, tiks arī lūšiem kaut kas no NBA!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-26 20:33, pirms 5 gadiem
vispār viens leģis Landen Lucas jau lauza līgumu takā šis ka aizvietotajs tam.