Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras un Ābola komandām sakāves, Bārtuļa "Admiral" tikai beigās piekāpjas CSKA

Rolands Eliņš

Skudras un Ābola komandām sakāves, Bārtuļa "Admiral" tikai beigās piekāpjas CSKA
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā neveiksmīgas spēles aizvadījušas Latvijas treneru vadītās komandas – „Torpedo” viesos ar 1:5 zaudēja „Avtomobolist”, kamēr Toljati „Lada” savā laukumā ar 1:4 piekāpās Maskavas „Spartak”.

Pētera Skudras trenētā „Torpedo” aizvadīja neveiksmīgu otrā perioda vidusdaļu, kad deviņu minūšu intervālā ielaida trīs vārtus un rezultāts no 0:0 tapa 0:3. Trešā perioda ievadā „Torpedo” ar Džefrija Kinreida vārtiem vairākumā samazināja starpību, taču pēc tam tika ielaistie vēl divi vārti, kas noveda pie smagas neveiksmes ar 1:5. Līdz ar to pārtrūka „Torpedo” trīs uzvaru sērija.

Kaspars Daugaviņš nospēlēja 16:15 minūtes, kurās izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Viņam šajā mačā negatīvs lietderības koeficients mīnus divi.

Neveiksme arī Arta Ābola trenētajai „Lada”, kuras rindās šobrīd laukumā nedodas Kristaps Sotnieks. Toljati vienība savā laukumā ar 1:4 zaudēja „Spartak” un saglabā priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē, kamēr Maskavas komanda pakāpusies uz septīto vietu Rietumos.

Oskara Bārtuļa pārstāvētā „Admiral” izbraukumā Maskavā pie līgas vicelīderes CSKA spēja pirmā izvirzīties vadībā un saglabāt neizšķirtu 1:1 līdz 57. minūtei. Taču tad aizsargs Mets Robinsons tomēr guva CSKA uzvaras vārtus, bet pēdējās sekundēs ar metienu tukšos vārtos mačam punktu pielika Džefs Plets. CSKA šī bija piektā uzvara pēc kārtas.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Traktor-Severstal3:2 PM
Metallurg – Dinamo R3:2
Avtomobolist-Torpedo5:1
Lada-Spartak1:4
CSKA-Admiral3:1
Jokerit-Yugra1:0
Dinamo Min – Sibir

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...