Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" - "Jokerit" 1:2 (spēle galā)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" - "Jokerit" 1:2 (spēle galā)
Kaspars Saulietis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēdējās trīs spēlēs iemetis tikai divus vārtus, Rīgas "Dinamo" šodien uzņem Helsinku "Jokerit", kura pirmajā aizsargu pārī darbojas Artūrs Kulda. Pirmo maču kopš 8. novembra aizvada mājinieku rezultatīvākais uzbrucējs Koltons Gilīss, kuram traucēja kājas savainojums. Vārtos Jakubs Sedlāčeks, pirmās maiņas centrā Māris Bičevskis.

Rīgas "Dinamo" – Helsinku "Jokerit"

Vārti: 37:05 Regīns (Jensens) 0:1, 51:20 Indrašis 1:1, 54:20 Regīns (Genovejs, Huhtala) 1:2
Soda minūtes: 18:18
Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks – Riku Heleniuss

60' Sedlāčeks atkal slido malā, "Dinamo" sakur pirti "Jokerit" vārtu priekšā, tomēr viesi iztur un nosargā uzvaru - 2:1.

59' Rīgas "Dinamo" uzbrūk, izdara vairākus metienus no distances un noņem vārtsargu Sedlāčeku, kuram pie iemetiena gan jāatgriežas laukumā.

57' Lauris Dārziņš šauj no zilās līnijas. Līdz vārtiem aizlido tikai salūzusī nūja, nevis ripa. Rīgas "Dinamo" cenšas izdarīt spiedienu, aizķeroties uzbrukuma zonā, bet kapteinis Gints Meija nespēj vārtos raidīt atlēkušo ripu.

55' Helsinku "Jokerit" ātri atgriežas vadībā - 2:1. Piespēle no labās malas, vārtu priekšā neviens nepieskata pretinieku kapteini Peteru Regīnu, kurš pieliek nūju un ievirza ripu tālajā stūrī. Pirmo reizi Normunds Sējējs izmēģināja trenera pieprasīto atkārtojuma skatīšanos, vēloties pārbaudīt, vai situācijā nav bijusi aizmugure, tomēr lēmums netiek zaudēts. Tādējādi Rīgas "Dinamo" paliek bez pusminūtes pārtraukuma.

52' Rīgas "Dinamo" pēc cīņas vārtu priekšā panāk izlīdzinājumu - 1:1. Miks Indrašis pārtver piespēli, ir pirmais pie atlēkušās ripas pēc sava metiena un iemet trešo ripu sezonā.

49' Viesi vairākumā izveido neskaitāmas iespējas, metot no zilās līnijas, vārtu priekšas un pēc diagonālām piespēlēm, tomēr trūkst precizitātes, un pretinieku neveiksmes palīdz Rīgas "Dinamo" izturēt divas minūtes četratā.

47' Ralfam Freibergam tiek divu minūšu noraidījums par sitienu ar nūju.

45' Piespēle no aizvārtes, netraucēts Ropes Talajas metiens no tuvas distances, taču Jakubs Sedlāčeks pagūst ripas ceļā izšaut labo kājsargu. Nākamajā epizodē metiens no labās malas, bet čehu vārtsargs ripu skaisti savāc cimdā.

44' Divas minūtes izdodas kontrolēt ripu, taču divu minūšu laikā neizdodas izveidot nevienu vērā ņemamu iespēju.

42' Ripa uzlidojusi augstu gaisā. Pretinieku vārtu priekšā to gaita Pjotrs Ščastļivijs, tomēr viņu mugurā pagrūž Riku Heleniuss, un Helsinku "Jokerit" vārtsargs saņem divas minūtes par bloķēšanu.

41' Sākusies beidzamā trešdaļa, kurā Rīgas "Dinamo" jāgūst vismaz vieni vārti, lai nezaudēto trešo reizi pēc kārtas. Otrajā trešdaļā Helsinku "Jokerit" izdarīja divreiz vairāk metienu, un tas vainagojās panākumiem divas minūtes un 55 sekundes līdz beigām.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa, kuras beigās viesi atklāja rezultātu, izmantojot vienu no nedaudzajiem momentiem mačā.

39' Rīgas "Dinamo" ar tālo piespēli izdodas noķert sāncenšus uz nomaiņu, Lauris Dārziņš vienatnē pret vārtsargu izved Pjotru Ščastļiviju, bet viņa metiens lido garām vārtiem.

38' Helsinku "Jokerit" izvirzās vadībā ar 1:0. Jespera Jensena metienu vārtu priekšā pielabo Peters Regīns. Rīdzinieki protestē par augstu paceltu nūju, bet tiesneši pēc atkārtojuma skatīšanās secina, ka pārkāpuma nav.

33' Jakubs Sedlāčeks neticami glābj Rīgas "Dinamo" un piesakās ne tikai uz nedēļas, bet arī mēneša un visas sezonas labāko atvairīto metienu. Pēc Petera Regīna piespēles tukšos vārtos jāmet Tomi Huhtalam, tomēr ripas ceļā nonāk Sedlāčeka nūja, kas ripu aptur uz vārtu līnijas.

32' No zilās līnijas met Ralfs Freibergs, ar skaistām māņu kustībām metiena pozīcijā nonāk, tomēr tālajā stūrī netrāpa Miķelis Rēdlihs, un mājinieku spiediens beidzas ar to, ka Tims Sestito kļūdās un izved ripu ārā no uzbrukuma zonas.

28' Rīgas "Dinamo" bez lielām grūtībām laukumā un ar lielu atbalstu tribīnēs iztur mazākumu, lai gan piecas sekundes pēc tā beigām Helsinku "Jokerit" neizmanto lielisku iespēju no vārtu priekšas.

26' Emocijas turpina sist augstu vilni. Miķelis Rēdlihs ietriec apmalē Jesperu Jensenu, kurš agresīvi piedāvā pretiniekam nomest cimdus un grūsta Rēdlihu. Uzbrucējs dodas prom, saņem sitienu no sāncenša, izrauj viņam no rokām nūju, bet galvenais tiesnesis izvēlas pamanīt tikai pēdējo darbību. Rīgas "Dinamo" mazākums, kaut gan Jensens pirms tam 15 sekundes gulēja virsū Rēdliham un arī iedunkāja pretinieku.

26' Čejs Genovejs met no zilās līnijas, ripu vārtu priekšā pielabo Tomi Meki, taču atkal uzdevumu augstumos ir Jakubs Sedlāčeks, glābdams Rīgas "Dinamo". Mirkli iepriekš pēc spēka paņēmiena cieta Džoejs Hišons. Pārkāpuma nebija, un viņš neapmierinātību izteica mača arbitram, nopelnot desmit minūšu disciplināro sodu.

21' Pēc Jēkaba Rēdliha spēka paņēmiena uz ledus paliek Braiens O'Nīls. Tiesneši pārkāpumu nesaskata, bet komandas biedru aizstāvēt dodas Jese Joensū, kurš nogāž Rēdlihu uz ledus, tomēr cimdi netiek nomesti. Latvietis kategoriski neatbild, bet tāpat saņem noraidījumu. Divas minūtes četratā pret četriem.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajās 20 minūtēs rīdzinieki izdarīja sešus metienus pa vārtiem, bet vēl astoņi tika bloķēti.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa. Pārsvars gan laukumā, gan tribīnēs piederēja Helsinku "Jokerit", tomēr nevienai komandai neizdevās gūt vārtus.

17' Koltons Gilīss netrāpa no vārtu priekšas, un tas ir viss, ko Rīgas "Dinamo" izveido vairākumā. Bezzobaini metieni no zilās līnijas un neprecīzas piespēles gar vārtiem.

15' Helsinku "Jokerit" vairākuma noslēgumā Artūrs Kulda izdara pārgalvīgu piespēli pa diagonāli. Ripu pārtver Lauris Dārziņš, kurš vienatnē pret vārtsargu aizved laukumā nākušo Uvi Balinski. Viņam neizdodas izcelties, jo noteikumus pagūst pārkāpt Kulda. Rīgas "Dinamo" vēl viens vairākums.

13' Mazākuma desmitajā sekundē Pjotrs Ščastļivijs aizskrien vienatnē pret vārtsargu un mēģina no neērtā satvēriena izslidināt ripu starp kājsargiem, tomēr cieš neveiksmi.

13' Kaspars Saulietis ietriec pretinieku apmalē, tomēr pārkāpj noteikumus un saņem 2+10 soda minūšu noraidījumu. Laukuma saimniekiem pirmais mazākums.

11' Rīgas "Dinamo" vairākas reizes nespēj raidīt ripu ārpus aizsardzības zonas robežām, un viesu spiediens beidzas ar to, ka Jese Joensū vārtu priekšā pielabo metienu no zilās līnijas, un jāglābj ir Jakubam Sedlāčekam.

6' Izlauzies no aizvārtes, Tomi Huhtala tiek pie netraucēta metiena no vārtu priekšas, tomēr raida ripu pāri. Pēc pāris sekundēm iespēja arī Tomi Meki, bet pēc viņa metiena rīdziniekus izglābj Jakubs Sedlāčeks, kuram mača ievadā daudz vairāk darba nekā Riku Heleniusam.

4' Laura Dārziņa metiens iestrēgst vārtu priekšas burzmā. Pie ripas tiek Pjotrs Ščastļivijs, bet arī viņa metiens no tuvas distances tiek bloķēts. Rīgas "Dinamo" vairākumā vismaz 75% metienu tika bloķēti vai lidoja garām vārtiem. Trūkst precizitātes, tāpēc iespējas paliek neizmantotas.

2' Aiz rīdzinieku vārtiem apmalē ielido Aleksandrs Jerofejevs, un aizsargs nopelna laukuma saimniekiem pirmo vairākumu. Pēc svilpes seko grūstīšanās un attiecību skaidrošana. Agresīvs sākums.

1' Spēle ir sākusies, un Helsinku "Jokerit" pirmo metienu pa Jakuba Sedlāčeka sargātajiem vārtiem izdara jau septītajā sekundē no kreisās malas.

Rīgas "Dinamo" sastāvs:

Jakubs Sedlāčeks (Jānis Kalniņš); Jēkabs Rēdlihs – Oskars Cibuļskis, Aleksandrs Jerofejevs – Ralfs Freibergs, Georgijs Pujacs – Patriks Mulens, Uvis Balinskis; Lauris Dārziņš – Māris Bičevskis – Miks Indrašis, Gunārs Skvorcovs – Pjotrs Ščastļivijs – Edgars Kulda, Kaspars Saulietis – Tims Sestito – Miķelis Rēdlihs, Filips Toluzakovs – Koltons Gilīss – Gints Meija.

1 2 3 4 5 6 7 240 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2016-11-26 16:45, pirms 7 gadiem
Tikai Rīga Tikai Dinamo !!!! JĀUZVAR-DINAMO TO VAR !

Uzvarēt spēcīgākas komandas ir Dinamo "slimība".

klik [+]

  +3 [+] [-]

, 2016-11-26 16:48, pirms 7 gadiem
Klauni prer klauniem
vai toměr ně ?

     [+] [-]

, 2016-11-26 16:57, pirms 7 gadiem
- 2 komentāri -

Kas notiek! Vai kāds streiks vai visi uz Arēnu aizgājuši?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-26 16:59, pirms 7 gadiem
somi jau himnas laikā mūs izģērba

  +1 [+] [-]

, 2016-11-26 17:00, pirms 7 gadiem
Pěc himnu izpildījuma šķiet spĕle izbraukumă. Fuj sv.juri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:01, pirms 7 gadiem
HMB-MIEGSNENAK rakstīja: kad tu reiz busi arena???
Esmu galīgi slinks palicis, man slinkums braukt un laika žēl, ja šodien būtu braucis, pilnīgi visa diena jāatdod hokeja spēlei.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-26 17:01, pirms 7 gadiem
Scam rakstīja: somi jau himnas laikā mūs izģērba
3-0 somi

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:01, pirms 7 gadiem
HMB-MIEGSNENAK rakstīja: tads heiters bet pat skatas jau himnu un dzied lidzi
pilna mute ar alu tapec padziedat gruti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:03, pirms 7 gadiem
rīdzeniekiem pret KHL līmeņa komandu būs smags ierijiens ar ābolu

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:03, pirms 7 gadiem
Jums ar pa Tv6 tos komentētājus knapi dzird ? Griez cik skaļi gribi knapi pīkst,fona skaņas gan normālas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:04, pirms 7 gadiem
HMB-MIEGSNENAK rakstīja: tu neesi varda fans cienigs. kkad e vides primats kas ne reizi darzu dzive ari nav lukojis un nezin pat kaa garsho arenas grauzdini
Man iepriekš vienmēr, katru gadu ir bijis abonaments, esmu strauji slinks palicis.

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:04, pirms 7 gadiem
Maiņas sajauktas

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:04, pirms 7 gadiem
HMB-MIEGSNENAK rakstīja: tu esi acimredzot no tiem kas te komentaros metaa lielo heiteru lai gan patiesiba grauzi nagus un luudzies lai PElavs vinne. Pec katra gola raudi spilvena bet seit jau jaskrien baram lidzi
ko pa ltv1 rāda?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-26 17:07, pirms 7 gadiem
HMB-MIEGSNENAK rakstīja: nez muhtaru mosh
muhtars īstenībā ir k*ce kopš tā laika neskatos, lai gan pirms tam arī ne. Lai HMB skatās ja jau patīk

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:08, pirms 7 gadiem
Scam rakstīja: ko pa ltv1 rāda?
tofiku

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:10, pirms 7 gadiem
laika jautājums līdz pans Sedlačeks sāks ķeksēt ripas laukā no vārtiem

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:12, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: laika jautājums līdz pans Sedlačeks sāks ķeksēt ripas laukā no vārtiem
Pagaidām viņam virsū met.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:13, pirms 7 gadiem
Tā ir taisnība ka Ozoliņš atkal kost sācis?

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:14, pirms 7 gadiem
Scam rakstīja: Tā ir taisnība ka Ozoliņš atkal kost sācis?
vai tad viņš ir beidzis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:15, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: vai tad viņš ir beidzis?
labs jautajums

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:15, pirms 7 gadiem
Somiem perfekta slidošanas tehnika

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:15, pirms 7 gadiem
kristaps211990 rakstīja: Reksis reizēm arī bija ku.e , uz maiņām tie suņi filmējās !!!
tas gan

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:16, pirms 7 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Somiem perfekta slidošanas tehnika
nav kanādiešu skola, bet eiropas top līmenis gan

     [+] [-]

, 2016-11-26 17:17, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: nav kanādiešu skola, bet eiropas top līmenis gan
dzeršanas tehnikā tomēr atpaliekam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-26 17:18, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: kāds varbūt zin,kuru Dinamā komandā, Pujacs laimīgu dara,ka viņš tiek sastāvā patstāvīgi,ar šitādu spēlēšanu?
Pujacs ir īstenībā GM

  -1 [+] [-]

, 2016-11-26 17:18, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: kāds varbūt zin,kuru Dinamā komandā, Pujacs laimīgu dara,ka viņš tiek sastāvā patstāvīgi,ar šitādu spēlēšanu?
Nav jau citu ko likt viņa vietā. Tapēc spēlē.
1 2 3 4 5 6 7 240 komentāri