Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Ja nebūtu zaudējuši vārtus galotnē, man puišiem nebūtu ko pārmest"

Jānis Celmiņš

Ābols: "Ja nebūtu zaudējuši vārtus galotnē, man puišiem nebūtu ko pārmest"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņas mača, kurā Rīgas „Dinamo” komanda ar 3:1 pieveica Jaroslavļas „Lokomotiv” hokejistus iespaidos par maču dalījās abu komandu galvenie treneri Artis Ābols un Toms Rovs.

„Dinamo” galvenais treneris Artis Ābols: „Saņēmām to, ko gaidījām. Mums pretiniekos šodien bija jauna, aktīva un agresīva komanda. Labi, ka neielaidām pirmajā trešdaļā. Bija disciplinēta spēle aizsardzībā, bet savus momentus uzbrukumā sagaidījām un pratām izmantot. To, ka momenti radīsies zinājām. Ja nebūtu zaudējuši vārtus, trīs sekundes līdz spēles beigām, tad man nebūtu, ko pārmest komandai, puiši laukumā izpildīja praktiski visu, ko runājām pirms spēles. Apsveicu komandu ar uzvaru!”

„Lokomotiv” gavenais treneris Toms Rovs: „Ļoti patika spēles pirmais periods, kurā cīnījāmies par katru laukuma centimetru. Šī bija iespēja novērtēt mūsu jauno spēlētāju varējumu, īpaši brīdī, kad nonācām zaudētājos ar 0:2. Rīgas komanda nospēlēja ļoti organizēti, īpaši spēles otro un trešo trešdaļu.”

Miķelim Rēdliham esot labas iespējas spēlēt komandas pirmajā maiņā. „Viņš aizvadījis lielisku treniņnometni un noteikti ir progresējis,” pauda Rovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-08-26 22:20, pirms 11 gadiem
Prieks par uzvaru... Galvenais kad sāksies sezona lai spēlē tā pat un neapstājas pāris sek pirms spēles beigām
DINAMO!!!!

  +4 [+] [-]

, 2013-08-26 22:24, pirms 11 gadiem
Kvadra rakstīja: Galvenais,lai krievu īpašnieki ir apmierināti,ka tiks izcīnīts Ldz kauss un sezonas beigās vēl nadjas kauss,tad otkatos varēs ruksis,uļmans,priedulēns un SVĒTAIS JURKA sev kabatas piebāzt ar krievu zaļajiem dollāriem.....
Ak Dievs tev nu gan ir mazvērtības kompleksi!!! Tie tavi komentāri ir vnk truli tiklīidz raksts par RD tā tu gvelz kkādu huiņu...

  +1 [+] [-]

, 2013-08-26 23:47, pirms 11 gadiem
Laba spēle,puiši cīnijās,patika tribīnēs r-kālis un Šuplers,bija ko pārdomāt!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 00:10, pirms 11 gadiem
Rezultātu taisa ceturtā maiņa Ābol
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-27 10:13, pirms 11 gadiem
Сиплый rakstīja: Rezultātu taisa ceturtā maiņa Ābol
Kada starpiba? Ja tas nes uzvaru, tad kaut vai vartusargs golus met.

     [+] [-]

, 2013-08-27 11:18, pirms 11 gadiem
Pārmest var tikai vienam spēlētājam, kurš stāvēja vārtu priekšā un gaidīja sirēnu un tad, kad saprata, ka jāsper trīs soļi lai patraucētu... bija jau par vēlu!