Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" interesējas par Pjetrusu

Andrejs Siliņš

"Lakers" interesējas par Pjetrusu
Mikaels Pjetruss
Foto: AFP/Scanpix

Franču vieglais uzbrucējs Mikaels Pjetruss šobrīd ir bez darba, bet drīzumā situācija varētu mainīties - interesi par spēlētāju izrāda Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" vadība.

Pēc Maika D'Antoni stāšanās pie "Lakers" stūres bijušas dažādas runas par iespējamajām izmaiņām komandas sastāvā. Kārtējo reizi maiņas darījumu baumu virpulī ticis spāņu spēka uzbrucējs Pau Gazols. Proti, "Lakers" varētu aizmainīt Gazolu, kurš jau paspējis izteikties, ka labprātāk biežāk saņemtu bumbu groza apakšā. Trenera D'Antoni sistēmā Gazolam vairāk jādarbojas perimetrā, atstājot vairāk vietas soda laukumā, lai tur varētu izvērsties Dvais Hovards.

"Yahoo! Sports" vēsta, ka "Lakers" vadībai interesējot arī Mikaela Pjetrusa pakalpojumi. Francūzis joprojām ir bez kluba, bet pagājušo sezonu noslēdza Bostonas "Celtics" vienībā. Tomēr pagaidām "Lakers" jau ir līgumi ar 15 spēlētājiem, kas ir maksimālais pieļaujamais skaits. Līdz ar to Pjetrusa piesaistīšana varētu notikt tikai gadījumā, ja kāds tiek atbrīvots vai maiņas darījuma rezultātā komandā paliek par kādu spēlētāju mazāk (piemēram, Gazols un vēl kāds pret vienu superzvaigni no citas komandas).

Gvadelupā dzimušais Pjetruss līgā ienāca 2003. gadā, kad 198 centimetrus garo spēlētāju draftēja Goldensteitas "Warriors". Plecu pie pleca ar Andri Biedriņu Pjetruss nospēlēja četras sezonas, bet 2008. gada vasarā pievienojās Orlando "Magic". Vēlāk Pjetruss spēlējis arī Fīniksas "Suns" un Bostonas "Celtics" komandās. Karjeras laikā Pjetruss vidēji guvis 8,4 punktus un izcīnījis 3,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports

  -3 [+] [-]

, 2012-11-25 11:20, pirms 11 gadiem
Kapēc nav rakstīts par ko interesējas Pjetruss? Politiku, modi?

  +5 [+] [-]

, 2012-11-25 11:20, pirms 11 gadiem
Būtu labs papildinājums soliņam..

     [+] [-]

, 2012-11-25 11:37, pirms 11 gadiem
ja notiek maina tad jaasuta prom kaadu saspeeles vadiitaaju....taaadi ir cetri

treshaa nummura poziicijaa paris minuutes vinsh paspeeleetu bet tas arii viss taka jeega maza no vina. :p

  -3 [+] [-]

, 2012-11-25 11:41, pirms 11 gadiem
Bl*, zb jau tie lakers vinji intereseejaas par visiem ,bet neko nedara. Nabagi

     [+] [-]

, 2012-11-25 23:06, pirms 11 gadiem
Atceros, kad viņš vēl NBA finālos ar Magic pret Lakers spēlēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja