Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" spēlētāji: "Paši atdevām spēli, zaudējums paliks atmiņā vienmēr"

Jānis Pārums

"Bruins" spēlētāji: "Paši atdevām spēli, zaudējums paliks atmiņā vienmēr"
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pēdējās spēles, kurā latvieša Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Bostonas "Bruins" ar 2:3 zaudēja Čikāgas "Blackhawks", sērijā piekāpjoties ar 2-4, komentārus sniedza abu komandu spēlētāji.

"Nezinu, vai komanda bija šokēta par diviem spēles beigās ielaistajiem vārtiem, bet es ar savu komandas biedru spēli lepojos," sacīja "Bruins" vārtsargs Tūka Rasks. "Zinām, ka līdzjutēji nāk uz mūsu spēlēm, mīl mūs un atbalsta. Gribam, lai esam tā cienīgi. Komanda lieliski aizvadīja Stenlija kausa izcīņu, taču mēs nespējām izcīnīt kausu, un tas sarūgtina. Katrā ziņā mēs devām līdzjutējiem cerības uz uzvaru. Sezona kopumā bija grūta blīvā spēļu kalendāra dēļ. "Bruins" ne vienmēr rādīja labu hokeju, taču iekļuva play off. Tur pirmajā kārtā mums izdevās radīt īstu brīnumu. Stenlija kausā spēlējām labi, taču ir draņķīgi tā zaudēt. Vai Bikela vārtu guvums man bija trieciens? Nē, vienmēr koncentrējos uz spēli. Taču sava veida šoks tas bija – ielaist vārtus brīdī, kad liekas, ka viss tiek kontrolēts..."

"Paši zaudējām šo spēli. Septītais mačs bija tik tuvu, mums vajadzēja noturēties tikai pāris minūtes... bet mēs paši viņiem atdevām uzvaru. Nav nekā sliktāka kā šādi zaudēt izšķirošu spēli. Nav nekā sliktāka kā šādi noslēgt sezonu, bet tieši tas arī notika. Šī neveiksme padarīs mūs stiprākus, bet emocijas vēl kādu laiku paliks," atzina "Bruins" uzbrucējs Dāvids Krejči.

Savukārt komandas aizsargs Džonijs Boičaks sacīja: "Cik ilgi atcerēsimies šo zaudējumu? Vienmēr. Atcerēsimies to visu dzīvi. Protams, uzvaras arī ilgi paliek atmiņā, bet tamlīdzīgus zaudējumus aizmirst ir vienkārši neiespējami."

"Blackhawks" vārtsargs Korijs Kraufords: "Vēl joprojām nespēju noticēt, ka mēs to paveicām. Es nekad nezaudēju pārliecību par sevi. Neviens komandā nekad to nav darījis. Mums ir neticama komanda. Daudz strādājām, lai sasniegtu šo rezultātu. Katrs spēlētāju pielika daudz darba kopējā panākumā."

Patriks Keins, kurš saņēma Stenlija kausa izcīņas vērtīgākā spēlētāja balvu, atzina: "Domāju, ka ir daudz puišu, kas pelnījuši šo balvu. Tas ir labākais no sasniegumiem. Manuprāt, šī balva vairāk liecina par komandas nopelniem nevis maniem. Spēlēju kopā ar izciliem spēlētājiem. Šis ir labākais gads manā dzīvē, jo spēlēju kopā ar šiem puišiem."

"2010.gadā es arī kļuvu par Stenlija kausa ieguvēju "Blackhawks" sastāvā, bet tad mēs nezinājām, ko darām. Mēs labi spēlējām, taču nepievērsām uzmanību, kā to darām. Tagad mēs noteikti zinām, cik daudz darba nepieciešams, ko vajag upurēt, lai atkal izcīnītu trofeju. Mēs šogad daudz kam izgājām cauri, un šis ir lielisks veids, kā noslēgt sezonu," uzsvēra viens no Čikāgas kluba līderiem Džonatans Teivzs.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-25 19:23, pirms 11 gadiem
Daugavinjam vienalga bus gredzens ja nopietni, vinja komentaru butu loti interesanti dzirdet, bet laikam pagaidam jaliek puikam miers

  +1 [+] [-]

, 2013-06-25 19:26, pirms 11 gadiem
Daugaviņam visvairāk paliks atmiņā, jo neuzskatu vairs,ka viņam tāda iespēja būs...
Meistarību bija jākopj,kad maziņš bija, tagad to ir grūti uzlabot...
Bet prieks par kārtējo latvieti,kas spēlē finālā!!!
malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-25 19:43, pirms 11 gadiem
juhuuu, kļūdas no google translate malači

  -1 [+] [-]

, 2013-06-25 20:20, pirms 11 gadiem
Daugavinajm gan suudiigi:
1.kaaart domaaju, ka peedeejo reizi muuzjaa taada iespeeja tika
2.kaart neiemeta svargiigus vaartus plus laukumaa netika
3.kaart Kaazas ar ibio atceela, bet labums no taa nekaads...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-25 22:20, pirms 11 gadiem
blondais18 rakstīja: Daugavinajm gan suudiigi:
1.kaaart domaaju, ka peedeejo reizi muuzjaa taada iespeeja tika
2.kaart neiemeta svargiigus vaartus plus laukumaa netika
3.kaart Kaazas ar ibio atceela, bet labums no taa nekaads...
Nu jā, kāda jēga spēlēt NHL SC finālā.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-25 22:55, pirms 11 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Nu jā, kāda jēga spēlēt NHL SC finālā.
Nu savā ziņā zaudējot tā arī ir. Reku komentāros jau var lasīt - "Nav nekā sliktāka kā šādi noslēgt sezonu". Tur neviens par otro vietu nepriecājas - visi kam nav kauss ir zaudētāji un punkts. Atšķirība vien tā, ka dažiem pietrūka pavisam nedaudz, lai nebūtu zaudētāji, un tas ir daudz sāpīgāk, nekā izkrist krietni ātrāk.