Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Paveicās, ka "Sabres" sezonā bija neliels pārtraukums"

Rolands Eliņš

Girgensons: "Paveicās, ka "Sabres" sezonā bija neliels pārtraukums"
Zemgus Girgensons
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Zemgus Girgensons, kurš šonakt atgriezīsies "Sabres" sastāvā spēlē pret "Avalanche", atzina, ka traumas izārstēšana prasījusi ilgāku laiku nekā viņš domājis, taču paveicies, ka šajā laikā viņa komandai NHL regulārās sezonas grafikā bija piecu dienu pārtraukums.

Zemgus Girgensons traumu guva sestajā februārī, ko komanda oficiāli nodēvēja par "ķermeņa vidusdaļas traumu", sīkākus paskaidrojumus nepiedāvājot. Girgensonam nācās izlaist astoņas spēles, lai arī sākotnēji savainojums tika pasniegts kā neliels, un Zemgus sarunā ar Bufalo medijiem atzina, ka tā arī sākumā viņam pašam licies.

"Taču paveicās, ka trauma "iekrita" tieši šajās dienās," izteicās Girgensons, kura komanda pēdējo spēli aizvadīja naktī uz 20. februārī. "Varēja izmantot šīs dienas, lai pilnībā sadziedētu traumu, kārtīgi paslidotu pēdējā dienā pirms atgriešanās un pret "Avalanche" būšu 100% gatavs spēlei."

Girgensons jau pilnvērtīgi piedalījās vakardienas treniņā, kurā tika iespēlēts maiņā ar Markusu Foliņjo un Braienu Džiontu. Tāpat pēc gripas izslimošanas ierindā bija atgriezies Sems Reinhārts, un tādēļ iepriekš uz NHL izsaukts Niks Baptists palika AHL fārmklubā, no kura savukārt tieši pirms izbraukuma tika izsaukti Džastins Beilijs un Evans Rodrigess.

"Bufalo spēlēs, kuras es skatījos, uz augšu izsauktie puiši nospēlēja ļoti labi, un komanda kopumā aizvadīja labas spēles," sacīja Girgensons. "Patiešām jauki bija redzēt, kā jaunie spēlētāji dara savu darbu laukumā ar lielām emocijām un kaislību, tas mūsu komandai bija nepieciešams."

Maču pret "Avalanche" Bufalo komanda un Girgensons šonakt uzsāks 5:00 no rīta pēc Latvijas laika, kam nākamajā dienā sekos tikšanās ar Arizonas "Coyotes". Abas komandas ir izteiktas līgas pastarītes un ieņem abas pēdējās vietas. Arizonai ir par 13 punktiem mazāk nekā Bufalo, bet "Avalanche" savākusi par veseliem 27 punktiem mazāk nekā Bufalo. Jāpiemin arī, ka bez Girgensona "Sabres" pēdējās sešās spēlēs guva četras uzvaras.

Izmantotie resursi:
Sabres Notebook: Girgensons says bye to injury...

  +2 [+] [-]

, 2017-02-25 18:22, pirms 7 gadiem
Jācer, ka atgriezīsies vēl labāks, nekā iepriekš un ģērēs pretinieku vārtsargus Latvijas valstsvienības sastāvā!

     [+] [-]

, 2017-02-25 18:25, pirms 7 gadiem
nebiju sekojis Avalanche tik shvaki iet.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-25 18:41, pirms 7 gadiem
Sabres lēnām sāk izskatīties pēc komandas. Nākamgad vajadzētu tikt plovos.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-25 19:06, pirms 7 gadiem
pamuļķis rakstīja: Sabres lēnām sāk izskatīties pēc komandas. Nākamgad vajadzētu tikt plovos.
Kapec ne sogad?

     [+] [-]

, 2017-02-25 20:06, pirms 7 gadiem
Schneider' rakstīja: Kapec ne sogad?
tāpēc ka sāk pamazām izskatīties

  +1 [+] [-]

, 2017-02-26 00:43, pirms 7 gadiem
Riitards rakstīja: nebiju sekojis Avalanche tik shvaki iet.
Avalanche ir vēl lielāka katastrofa nekā Sabres pirms divām sezonām. Nav nedz stipru vārtsargu, nedz aizsargu. Uzbrucēji vēl kaut cik. Ja likās, ka Seibru 53 punkti sezonā ilgi netiks pārspēti, tad šobrīd Avalanche ir uz viļņa, lai iegūtu nepilnus 48 punktus sezonā. Seibriem tajā sezonā nebija zvaigžņu sastāvā, kamēr Kolorādo spēlē Dušeins, Landeskogs un Makinons. Starp citu, vēl visāda statistika saistībā ar anti-rekordiem top, bet tā būtiskākā punkti un zāģi pamatlaikā, kas ir jau 40. Bufalo bija 51.

Avalanche ne tikai švaki iet, bet iet drausmīgi. GM neizskatās, ka kaut ko darītu lietas labā. Ja līdz trade deadline neko lielu neizdarīs, tad skaidrs, ka malsies ilgi.