Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Hlebovickim bijis piedāvājums no "Anwil"

Andrejs Siliņš

Hlebovickim bijis piedāvājums no "Anwil"
Mihals Hlebovickis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Poļu basketbolists Mihals Hlebovickis, kurš šajā sezonā pārstāv Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas vienību "Barons kvartāls", portālam Sportacentrs.com atklāja, ka pirms kāda laika saņēmis piedāvājumu no Vloclavekas "Anwil".

Mihals Hlebovickis šosezon ir viens no "Barona" līderiem, vidēji mačā LBL2 turnīrā gūstot 17,3 punktus, izcīnot 10,1 atlēkušo bumbu un bloķējot 1,9 pretinieku metienus. "Anwil" šajā sezonā Polijas līgā pēc 21 nospēlēta mača ar 35 punktiem ieņem ceturto vietu turnīra tabulā.

"Pirms diviem mēnešiem man zvanīja no Polijas un jautāja par maniem plāniem. "Anwil" bija problēmas ar ceturtajiem numuriem, jo viens no tiem bija guvis savainojumu, bet Polijā tagad ir tāds noteikums, ka uz laukuma vienlaicīgi jābūt vismaz diviem poļu spēlētājiem," atklāja Hlebovickis. "Nolēmu palikt šeit. Ja dotos spēlēt citur, darītu to pirms sezonas. Vēlos spēlēt baskebolu Latvijā."

Savulaik "Anwil" rindās spēlējuši vairāki vēlāk Latvijas izlasē spēlējušie basketbolisti – Rinalds Sirsniņš, Jānis Blūms, Armands Šķēle un Gatis Jahovičs.

Drīzumā gaidiet Sportacentrs.com Lielo sarunu ar Mihalu Hlebovicki!

     [+] [-]

, 2012-01-25 10:25, pirms 12 gadiem
dīvainis... vai nu arī Ose-Hlebovicka pelna pietiekami daudz, lai uzturētu visu ģimeni, līdz ar to Mihals var atļauties spēlēt amatieros un baudīt dzīvi. forši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 11:47, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Mihals jau pats arī pa dienu strādā un basīti trenē tikai vakarā, tā kā pārmetumi nevietā. Ne jau tikai basītī naudu var pelnīt.
par to man informācijas nav. ar ko viņš pa dienu nodarbojas?

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 14:15, pirms 12 gadiem
Emilio rakstīja: par to man informācijas nav. ar ko viņš pa dienu nodarbojas?
Maķītī kartupeļus silda!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 14:55, pirms 12 gadiem
blacker rakstīja: Maķītī kartupeļus silda!
blakus tev?