Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

papildināts Kalvem 5 punkti pret Adrijas līgas līdervienību, Kuksikam 6 punkti Spānijā

Kalvem 5 punkti pret Adrijas līgas līdervienību, Kuksikam 6 punkti Spānijā
Ernests Kalve
Foto: Jānis Priedītis, fotojanka.lv

Sestdien Adrijas līgā basketbolā latviešu uzbrucēja Ernesta Kalves pārstāvētā "Szolnok Olaj" vienība savā laukumā ar rezultātu 78:82 atzina līgas līdervienības "Igokea" pārākumu. Tikmēr Spānijas ACB līgā Riharda Kuksika pārstāvētā Sansebastjanas "Lagun Aro" piedzīvoja astoto zaudējumu sezonā.

Spānijas ACB līgā Riharda Kuksika pārstāvētā Sansebastjanas "Lagun Aro" izbraukumā ar rezultātu 75:93 piekāpās “CB Canarias” vienībai. Basku zemes klubs ar vienu panākumu deviņās ACB līgas spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu astoņpadsmit komandu konkurencē. Rihards Kuksiks 22 minūtēs tika pie 6 punktiem (2p. 1/5, 3p. 1/2, 1p. 1/2), 3 izcīnītām bumbām zem groziem, saņēma 2 piezīmes, izprovocēja 1 pārkāpumu un nopelnīja otru sliktāko lietderības koeficientu komandā 2. Interesanti, ka Rihards pirmajās 4 spēlēs Sansebastjanas sastāvā guva 51 punktu, bet pēdējo trīs maču laikā tikai 12 punkti viņa rēķinā.

Šovakar Adrijas līgā Ernesta Kalves pārstāvētā "Szolnok Olaj" savā laukumā ar rezultātu 78:82 piekāpās vienai no līgas līdervienībām "Igokea", kas pirms šīs spēles turnīra tabulā dalīja pirmo vietu ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Belgradas "Partizan". "Szolnok Olaj" šis bija astotais zaudējums desmit šīs sezonas spēlēs. Ernests Kalve Šolnokas komandas sastāvā laukuma devās pamata pieciniekā, spēlēja 13 minūtes un 26 sekundi, guva piecus punktus (2p. 2/4, 1p. 1/2), izprovocēja divus pārkāpumus, izcīnīja četras bumbas zem groziem un saņēma četras piezīmes.

Sesto uzvaru Rumānijas čempionātā izcīnījusi Ivara Timermaņa pārstāvētā "CSU Asesoft Ploiesti", kas izbraukumā ar rezultātu 83:71 pārspēja "CSU Sibiu" vienību. Pēc šīs uzvaras astoņkārtējā Rumānijas čempione "CSU Asesoft Ploiesti" turnīra tabulā ieņem sesto vietu sešpadsmit komandu konkurencē. Ivars Timermanis laukumā pavadīja nepilnas 25(24.57) minūtes, guva deviņus punktus (3p. – 3/3), izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, vienreiz precīzi asistēja, saņēma 1 piezīmi, izprovocēja 3 pārkāpumus un nopelnīja trešo labāko lietderības koeficientu komandā 16.

Zviedrijas čempionātā Agnis Čavars ar Sēdertēljes "Kings" vienību savā laukumā piekāpās "Solna Vikings" – 80:86. Agnis Čavars 06:04 minūtēs tika pie 4 punktiem (2p 2/3), 2 atlēkušajām bumbām, kā arī nopelnīja labāko +/- koeficientu komandā 2. Pēc šī zaudējuma "Kings" turnīra tabulā no piektās vietas atkāpās uz sesto.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-24 22:49, pirms 12 gadiem
Kas tad Ungārijā tur ir par līmeni, lai labāk nāk uz Valmieru.

  -2 [+] [-]

, 2012-11-24 23:29, pirms 12 gadiem
Autor , pirms sāc ko steigā kricelēt , iepazīsties kārtīgi ar Spānijas līgas komandām . Kuksika blice piekāpās nevis vicelīderei Gran Canaria , bet vienai no lejasgala komandai CB Canarias .Apbrīnojama nekompetence !!!! Labāk vispār neko neraksti un nejauc cilvēkiem galvas .

  -1 [+] [-]

, 2012-11-24 23:54, pirms 12 gadiem
Kuksikam drīz būs jameklē jauns klubs.

     [+] [-]

, 2012-11-25 00:26, pirms 12 gadiem
Par Kalvi, Ungarijas chempi vinja klubs nemaz nespele, bet gan Adriatic league + FIBA EuroChallenge ta ka limenis labs, tiesa sii sezona vinam zinama meera ir izskirosa, ja klus par lideri var noklut specigajas ligas, ja ne var klut par tadu ka mums ir vairums - viduvejibas.

Par Kuksiku, chalis netur konkurenci, kaut gan shaja speele jau ir labak, ka pievienojas Jermaine Taylor, kas ari ir metejs - ta apklusa. Nepatik, ka agents nespeja izsist ligumu uz sezonu pec tryout.

Par Freimani, svetdienas spele pret Milanu var but pedeja, it ipasi ja sniegums bus blavs - kontrakts beidzas un chau. Montenegrano ir ari problemas ar finansem, ta ka spriediet pasi, protams, ceru ka chalis sevi pieradis.

P.S. Kalves klubs Ungarija sak spelet no play off.