Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Parizē veikta muguras operācija, jāizlaiž vismaz divi mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Parizē veikta muguras operācija, jāizlaiž vismaz divi mēneši
Zaks Parizē
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Minesotas "Wild" uzbrucējs Zaks Parizē, kuram veikta muguras operācija, nevarēs spēlēt astoņas līdz desmit nedēļas.

33 gadus vecajam uzbrucējam Zakam Parizē problēmas ar muguru tika konstatētas pirms divām sezonām, tomēr viņš spēja piedalīties lielākajā daļā spēļu. Pagājušajā sezonā Parizē aizvadīja 69 mačus, izceļoties ar 19 vārtiem un 23 rezultatīvām piespēlēm.

Tomēr situācija pasliktinājās pirms treniņnometnes sākuma, un Minesotas "Wild" neļāva Parizē piedalīties pārbaudes mačos. Savainojuma dēļ viņš izlaida arī regulārās sezonas ievadu, bet pagājušajā nedēļā tika konstatēts, ka situācija kļuvusi sliktāka, tāpēc nācās pieņemt lēmumu par rīkošanos.

Parizē veikta muguras operācija, un Minesotas "Wild" lēš, ka savainojuma dēļ uzbrucējs nevarēs palīdzēt astoņas līdz desmit nedēļas jeb šogad viņš varētu laukumā vairs neparādīties. Parizē ir komandas vislabāk apmaksātais uzbrucējs – 7,54 miljoni dolāru. Līgums ir spēkā līdz pat 2025. gadam.

Minesotas "Wild" izdevies uzvarēt divos no sešiem mačiem (5:2 pret Čikāgas "Blackhawks" un 4:2 pret Kalgari "Flames"), Rietumu konferences kopvērtējumā apsteidzot tikai Edmontonas "Oilers" un Arizonas "Coyotes".

Izmantotie resursi:
Parise out 8-10 weeks after back surgery -...

     [+] [-]

, 2017-10-24 18:52, pirms 7 gadiem
Žēl

  -1 [+] [-]

, 2017-10-24 18:53, pirms 7 gadiem
2x lasīju virsrakstu un nesapratu, kam Parīzē taisīs operāciiju. Pēc tam sapratu