Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Abrams: Ārsti uzvalkos? Pasarg' Dievs!

Andrejs Siliņš

Abrams: Ārsti uzvalkos? Pasarg' Dievs!
LBL direktors Edgars Abrams ir neizpratnē - par ko sacelta ažiotāža?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jaunās darba nedēļas sākumā visu Latvijas Basketbola līgu (LBL) klubu elektroniskā pasta kastītēs iebira ziņa no LBL direktora Edgara Abrama. Tai bija pievienots skaidrojums nolikuma punktam par ģērbšanās stilu spēļu laikā. Tas izsauca paplašinātu uzmanību no basketbola klubu amatpersonu un vienkārši groza bumbai pietuvinātu personu puses arī sociālajā tīklā "Twitter". Direktors uzskata - lieku uzmanību...

Jāteic, vairāk valdīja neizpratne un negatīva nostāja par tapušo skaidrojumu. Tajā norādīti deviņi punkti par to, kā jābūt ģērbušamies komandas personālam spēles laikā. Sportacentrs.com rīcībā nonākušo dokumentu, kādu saņēma katra LBL visu trīs divīziju klubu pārstāvji, iespējams apskatīt raksta pielikumā.

"Man uzsākot darbu LBL pirms trim mēnešiem, sākām apkopot informāciju par aktuālajām problēmām, kas gadu gaitā nav izveidots. Viena no tādām bija tieši jautājums par apģērbu. Griezos treneru padomē pēc viedokļa, un to arī saņēmu. Tā rezultātā tapa skaidrojums šim nolikuma punktam," Abrams atgādināja, ka šis ir nevis jauns punkts nolikumā, bet gan jau esošā punkta paplašināts skaidrojums.

Abrams norāda, ka brēka sacelta velti - komandu dokiem nebūs jāstāv pie soliņa un jāpalīdz saviem spēlētājiem, tērpušamies ancukā.

"Man kā LBL direktoram ir pašsaprotami, ka pastāv specifiskas profesijas, kam jāievēro savs apģērbs. Šeit runa ir par tiem, kas atrodas uz soliņa blakus spēlētājiem, un vada spēli. Ārstam ir sava ētika, kas jāievēro, masierim - sava. Pasarg' Dievs, ka ārstiem tagad būtu jāstāv pie soliņa uzvalkos. Bet, kas attiecas uz bārdu - lai jau ir, bet tā nedrīkst būt izspūrusi kā Rasputinam, hipijam vai 70-to gadu NBA spēlētājam," skaidroja LBL direktors.

"Šis skaidrojums parādās pirmo reizi 21 gada LBL pastāvēšanas vēsturē. Nolikums nav mainīts," vēlreiz norādīja Abrams.

Tāpat LBL direktors atzina, ka sociālajā tīklā "Twitter" uzvirmojusī diskusija no LBL klubu oficiālajām personām ir pretrunā ar nolikuma punktu par komunikāciju sabiedrībā, taču Abrams solīja atgādināt klubu pārstāvjiem arī par šo punktu.

Kā vērtējams nolikuma skaidrojums par apģērbu?

  • 86

  • 33

  • 14

  • 4


  +4 [+] [-]

, 2011-10-24 19:02, pirms 13 gadiem
1.3. Uzvalkiem, kostīmiem, žaketēm un kleitām ir jābūt vienkrāsainām, un atkarībā no gadalaika tiem var būt gaišāks vai tumšāks tonis. Nav pieļaujams košs, raibs, puķains audums.

Ilze Ose-Hlebovicka, ievēro!

1.7. Mati. Matiem ir jābūt kārtīgi apgrieztiem, tīriem un sakārtotiem. Bārdām un ūsām ir jāpiešķir forma un jābūt koptiem

Valdi Valter (ja tu atgriezīsies), ievēro! Uvi Helmani, ievēro!

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 19:06, pirms 13 gadiem
Kuru klubu pārstāvji sacēla brēku twitterī?

     [+] [-]

, 2011-10-24 19:23, pirms 13 gadiem
1 rakstīja: Kuru klubu pārstāvji sacēla brēku twitterī?
dstyle

  -3 [+] [-]

, 2011-10-24 19:43, pirms 13 gadiem
Kur skadirojums rakstā? Kā vērtējams nolikuma skaidrojums par apģērbu?

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 20:05, pirms 13 gadiem
Matiem jābūt tīriem. Bārdām&ūsām jāpiešķir forma (..) Ieteicams izmantot ādas un cēlmetāla aksesuārus

  -3 [+] [-]

, 2011-10-24 20:29, pirms 13 gadiem
Ja LBL tiek izplatīti šadi oficiāli dokumenti, tad es LBS adresi ieteiktu pārcelt uz Tvaika ielu vai Šnepa dzimto Jelgavu.

     [+] [-]

, 2011-10-24 21:14, pirms 13 gadiem
jbk rakstīja: Ja LBL tiek izplatīti šadi oficiāli dokumenti, tad es LBS adresi ieteiktu pārcelt uz Tvaika ielu vai Šnepa dzimto Jelgavu.
Un NBA kopā, ja? Jo arī tur ir reglamentēts ietērps, kādā spēlētājiem pat uz spēli jāierodas. Nerunājot par to, kā viņiem jāizskatās spēles laikā, bet arī pirms spēles, sēžot autobusā vai čāpojot uz arēnu.

     [+] [-]

, 2011-10-24 21:39, pirms 13 gadiem
1.3 vēsta, ka uzvalks var būt gaišā tonī, bet 1.6 vēsta, ka kurpes tikai melnas! Tas nozīmē, ka burtiski izpildot spēle jāvada gaišā uzvalkā un melnās kurpēs, pie kam arī zeķēm piebalta uzvalka jābūt melnām. Kopumā doma jau nav slikta, bet par izpildījumu un komunikāciju gan varētu pastrīdēties!

     [+] [-]

, 2011-10-24 22:03, pirms 13 gadiem
camp rakstīja: 1.3 vēsta, ka uzvalks var būt gaišā tonī, bet 1.6 vēsta, ka kurpes tikai melnas! Tas nozīmē, ka burtiski izpildot spēle jāvada gaišā uzvalkā un melnās kurpēs, pie kam arī zeķēm piebalta uzvalka jābūt melnām. Kopumā doma jau nav slikta, bet par izpildījumu un komunikāciju gan varētu pastrīdēties!
Izlasi vēlreiz , sižets ir savādāks

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 23:48, pirms 13 gadiem
Nu, nedaudz jau tas Ābrams ir aizrāvies ar "manštēm, musturiem, šņorējumiem, kaklautiem un aksesuāriem"...

Bet ja godīgi, tad pilnīgi atbalstu to, ka jāievēro lietišķais DressCode, tak NBA arī visi uzvalkos uz spēlēm utt. Tam jābūt ja gribam celt LBL prestižu un līmeni. Vai tad būtu ok, ka ar govs ķēdēm nokārušies, plēstiem džinsiem un kapucēn visi nāktu?

Ja kas, mums te Kiprā ar jāievēro savs stils. Bet te vismaz klubs iedeva uniformas, bet ja nāk kā grib, tad laikam bija 30 EUR sods federācijai... Tā, ka LV uz pareizā ceļa