Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" zaudē pagarinājumā, "Blackhawks" soli no izkrišanas

Rolands Eliņš

"Bruins" zaudē pagarinājumā, "Blackhawks" soli no izkrišanas
Mets Cukarello cenšas noķert Taileru Seiginu
Foto:AP/Scanpix

NHL trešajā kārtā vēl nav spējusi iekļūt Bostonas „Bruins”, kura ar 3:4 piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā pret Ņujorkas „Rangers”, kuriem tā bija pirmā uzvara sērijā. Uzvaras vārtus guva Kriss Kreiders, savukārt pavisam lielu problēmu priekšā nonākuši galvenie favorīti uz Stenlija kausu Čikāgas „Blackhawks”, kuri šonakt ar 0:2 piekāpās Detroitas „Red Wings”.

Bostonas „Bruins” bija iespēja jau šonakt iekļūt Austrumu finālā, atlika vien ceturto reizi pēc kārtas pieveikt Ņujorkas „Rangers”. Lai to izdarītu, klubs laukumā sūtīja sastāvu, kurā nebija latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa, savukārt „Rangers” treneris bija malā nosēdinājis izslēgšanas spēlēs neveiksmīgi spēlējošo Bredu Ričardsu (reg. sezonas 46 spēlēs 11+23, play-off 10 spēlēs 1+0).

„Bruins” jau pirmajā periodā aktīvi devās uz Henrika Lundkvista vārtiem, kurš gan spēja tika galā ar visiem 12 bostoniešu metieniem, taču papildus problēmas otrajā periodā zviedru vārtsargam sagādāja divi „Rangers” noraidījumi. Vispirms pēc ļoti ātras saspēles rezultātu atklāja Neitans Hortons, bet 28. minūtē savas akcijas turpināja debesīs celt „Bruins” debitants Torijs Krugs, kurš ar spēcīgu metienu panāca 2:0. Krugs četrās play-off spēlēs ir guvis trīs vārtus, kas aizsargam ir izcils rādītājs, un „Bruins” trenerim Klodam Džulienam būs grūti lemt par savu sastāvu, kad ierindā no savainojuma atgriezīsies Deniss Saidenbergs.

Taču 40 sekundes pēc Kruga vārtu guvuma „Rangers” vienus vārtus atguva, turklāt izdarīja to diezgan kuriozā veidā – ātrā uzbrukuma laikā Karls Hagelins vienkārši pameta ripu vārtu virzienā, taču vārtsargs Tuka Rasks tieši tajā brīdī paklupa, un ripa gar viņa kājsargu lēni ieslīdēja vārtos. Pāris minūtes vēlāk „Rangers” bija arī iespēja spēlēt vairākumā pēc Jaromīra Jāgra noraidījuma, taču Ņujorka jau tradicionāli vairākumā neko neiespēja. Rezultātu izlīdzināt izdevās tikai trešā perioda sākumā, kad Dereks Stepans aiz vārtiem nozaga ripu nezin ko gaidošajam Zdeno Hāram un bez problēmām raidīja to vārtos.

Ap 50. minūti Tailers Seigins un Braiens Boils apmainījās ar izspēlētiem vairākumiem (3:3), tiesa, Seigins ripu Lindkvista vārtos raidīja sekundi pēc tam, kad „Rangers” spēlētājs jau bija atgriezies uz ledus, tādēļ statistikā tā neskaitās kā vairākuma izspēle. Savukārt Boilam vārtu guvumu izkārtoja Stepans, kurš uzsāka ātro uzbrukumu, tiesa, „Rangers” ar realizētiem 7% (3 no 42) vairākumu joprojām ir pārliecinoši sliktākā otrās kārtas komanda.
Spēle turpinājās papildlaikā, un, lai arī abām komandām bija vairākas labas iespējas pabeigt maču savā labā, 68. minūtē „Rangers” sezonu dzīvu saglabāja Kriss Kreiders (4:3). Lai arī šajā spēlē ņujorkiešu uzbrukuma līderis Riks Nešs ar vārtiem neatzīmējās, tieši viņš izkārtoja Kreideram uzvaru nesošo metienu.

Līdz ar to rezultāts sērijā kļuvis 3:1 „Bruins” labā, un viņiem vēlreiz būs iespēja izslēgt „Rangers” naktī uz svētdienu, pulksten 00:30 pēc Latvijas laika, turklāt spēle atkal notiks Bostonā.

Taču ne „Bruins”, ne „Rangers” problēmas nav salīdzināmas ar to, ko šobrīd pārdzīvo Čikāgas „Blackhawks”. Prezidenta kausa ieguvēja un sezonas visdominējošākā komanda šobrīd atrodas uz izkrišanas sliekšņa pret regulārajā sezonā 13. vietu līgā ieguvušo Detroitas „Red Wings”.

„Red Wings” vienu no favorītēm jau aizsūtīja atvaļinājumā, pirmajā kārtā ar 4:3 pieveicot Anaheimas „Ducks”, bet šonakt, nosargājot savus vārtus neskartus (2:0), izcīnījusi jau trešo uzvaru pret „Blackhawks” (sērijā 3:1). Pašā spēles vidū, 31. minūtē, rezultātu atklāja Jakubs Kindls, izmantojot vienu no trim noraidījumiem, kurus otrajā periodā nopelnīja Džonatans Teivss, bet otro ripu Daniels Klīrijs Čikāgas vārtos raidīja brīdī, kad tie bija jau tukši, proti, spēles pēdējā minūtē.

Izcilu spēli Detroitas vārtos tikmēr aizvadīja Džimijs Hovards, atvairot visus 28 „Blackhawks” metienus. Čikāgas komandā šajā spēlē tika veiktas izmaiņas gandrīz visos uzbrucēju trijniekos, taču, kā redzams, rezultātu tas nedeva.

Savukārt Losandželosā vadību sērijā atguvusi vietējā „Kings”, kura ar 3:0 pieveica Sanhosē „Sharks”. Mača lielāko daļu komandas aizvadīja līdzīgi, taču „Sharks” iegāza otrā perioda beigas un trešā perioda sākums, kad tika zaudēti divi izšķirošie vārti.

„Sharks” gan pēdējā minūtē bija lieliska iespēja vienus vārtus atgūt, taču Džo Pavelska metienu neticamā veidā tvēra Džonatans Kviks, kuram šī bija jau trešā sausā spēle šajā Stenlija kausa izcīņā. Tūlīt pēc tam Džefs Kārters arī galīgi sagrāva „Sharks” cerības, raidot ripu tukšos vārtos. Sērijas sestā spēle notiks Sanhosē, turklāt pagaidām uzvaras sērijā izcīnījuši tikai mājinieki.

Raska un Hāras kļūdas noved pie divu vārtu zaudējumiem (Video)

”Rangers” – ”Bruins” 4:3 (0:0, 1:2, 2:1, 1:0)

Vārti: 24:39 Hortons (vair.) (Krejči, Maršāns) (0:1) 27:41 Krugs (vair.) (Seigins, Hortons) (0:2) 28:39 Hagelins (Brasārs, Hamrliks) (1:2) 41:15 Stepans (2:2) 48:06 Seigins (Hamiltons, Hāra) (2:3) 50:00 Boils (vair.) (Stepans, Brasārs) (3:3) 67:03 Kreiders (Nešs, Makdonā) (4:3)
Metieni: 32:40
Soda minūtes: 8:8
Vārtsargi: Henriks Lundkvists-Tuka Rasks
Trīs mača zvaigznes:1. Stepans (NYR) 2. Brasārs (NYR) 3. Kreiders (NYR)

”Red Wings”- ”Blackhawks” 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Vārti: 50:03 Kindls (Kolaikovo, Franzens) (1:0) 59:21 Klīrijs (t.v.) (Filpula) (2:0)
Metieni: 27:28
Soda minūtes: 10:10
Vārtsargi: Džimijs Hovards – Korijs Kroufords
Trīs mača zvaigznes: 1. Hovards (DET) 2. Kindls (DET) 3. Kroufords (CHI)

”Kings”- ”Sharks” 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

Vārti: 38:08 Kopitars (Viljamss, Klifords) (1:0) 40:53 Voinovs (Luiss) (2:0) 59:28 Kārters (t.v.) (Ričardss) (3:0)
Metieni: 29:23
Soda minūtes: 6:6
Vārtsargi: Džonatans Kviks – Anti Niemi
Trīs mača zvaigznes: 1. Kviks (LAK) 2. Kopitars (LAK) 3. Dautijs (LAK)

NHL play-off turnīrs

1. kārta2. kārta3. kārtaFināls3. kārta2. kārta1. kārta
4:14:2
1:33:1
4:23:4
3. kārta3.kārta
3:44:1
3:23:1
4:03:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-05-24 07:56, pirms 11 gadiem
smukii

  +2 [+] [-]

, 2013-05-24 08:01, pirms 11 gadiem
Rasks ir slepenais aģents NYR rindās.... Džeks izskatās, ka sāk pagurt.
Īstenība labi, ka NYR vinnēja, lai BBB neliekas, ka viss ir tik rožaini uz šīs pasaules.
Tas, ka Čikāga turpina zaudēt , gan nav labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-05-24 08:06, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Rasks ir slepenais aģents NYR rindās.... Džeks izskatās, ka sāk pagurt.
Īstenība labi, ka NYR vinnēja, lai BBB neliekas, ka viss ir tik rožaini uz šīs pasaules.
Tas, ka Čikāga turpina zaudēt , gan nav labi.
Tas gan ,negaidīju ,ka Detroita būs vadībā 3:1.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-24 08:12, pirms 11 gadiem
Man bija tāda sajūta, ka RW, pēc smagā cīņā izrautās vietas play off, būs smags pretinieks jebkuram, tāpēc arī paredzēju viņu uzvaru pār Ducks 7 spēlēs pirmajā kārtā, bet tas, ko viņi dara ar CHI, kuri manā vērtējumā bija galvenie favorīti uz SC pirms play off sākuma, ir iespaidīgi.

Kārtējo reizi Datsjuks ar Zetterbergu atgādina, ka uzbrukums ir tikai puse spēles un cik vērtīgi ir, ja komandas līderi uzbrukumā, ir arī starp labākajiem aizsardzības spēlētājiem līgā. Interesanti, ka pēdējo 10 gadu laikā nemitīgi izskan spekulācijas par to kad tad Detroitu piemeklēs pārējo 90to gadu superklubu liktenis, bet nu jau visi tās paaudzes hokejisti ir uzkāruši slidas, bet Detroita joprojām ir spēks katru gadu.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-24 08:23, pirms 11 gadiem
uzvarētāji sastāvu nemaina,tagad gan pienācis laiks uzlaist Daugaviņu !
zaudējums bija!

  +3 [+] [-]

, 2013-05-24 08:31, pirms 11 gadiem
Jā, pirmie vārti NY bija diezgan amizanti. es domāju, ka kādam ir jāsaņemas un jāuztaisa palēlinājumā šī epizode - Rasks vārtu vīriem tik ļoti neierastajā špagatā lēnām vicinās ar nūju, kamēr ripa tur pat gar degungalu ieslīd vārtos un otrajos vārtos Stepans feini Haras onkuli apzaga. Domāju, ka tik un tā NY nav nekādas izredzes šo sēriju glābt.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-24 08:33, pirms 11 gadiem
Vispār baigā škrobe, neviena no komandām, kurai ir reālas izredzes izcīnīt SC man īsti nepatīk Pirmkārt tādēļ, ka es parasti play off fanoju par komandu, kurā spēlē kāds ievērīgs veterāns, kurš tā arī vēl nav ticis pie kausa, bet no atlikušajām komandām, teju visas ir bijušas čempiones pēdējo gadu laikā. Un vienīgā, kura nav ieguvusi titulu un kurai kā reiz ir tieši šāds veterēns Daniela Alfredsona izskatā, jau ir bez maz vai padevusies. Vismaz pats Alfredsons savas komandas izredzes atspēlēties raksturoja ar: "Visdrīzākais nē".

Un jā, San Hosē mani ir kretinējusi vienmēr

     [+] [-]

, 2013-05-24 08:35, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: Jā, pirmie vārti NY bija diezgan amizanti. es domāju, ka kādam ir jāsaņemas un jāuztaisa palēlinājumā šī epizode - Rasks vārtu vīriem tik ļoti neierastajā špagatā lēnām vicinās ar nūju, kamēr ripa tur pat gar degungalu ieslīd vārtos un otrajos vārtos Stepans feini Haras onkuli apzaga. Domāju, ka tik un tā NY nav nekādas izredzes šo sēriju glābt.
Nesaki, Bostonai patīk pakaitināt savus fanus. Atceries kā viņi pagrūda sēriju Filijai pirms 2 gadiem, kā zaudēja trīs spēļu pārsvaru pirms gada un kā gandrīz vai noraka sēriju pret Leafs no 2 spēļu pārsvara sērijā nonākot iedzinējos zaudējot 7. spēli ar 3 vārtu starpību 2. periodā. Kad viņi jūk, tād pilnīgi un pa vilēm.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-24 08:57, pirms 11 gadiem
Kā teiktu Reinis no "Labrīt Latvija", Bruins zaudēja pagarinājumā ar 2:4

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:33, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nesaki, Bostonai patīk pakaitināt savus fanus. Atceries kā viņi pagrūda sēriju Filijai pirms 2 gadiem, kā zaudēja trīs spēļu pārsvaru pirms gada un kā gandrīz vai noraka sēriju pret Leafs no 2 spēļu pārsvara sērijā nonākot iedzinējos zaudējot 7. spēli ar 3 vārtu starpību 2. periodā. Kad viņi jūk, tād pilnīgi un pa vilēm.
Par Bostonu, - nu tieši tā arī ir , kā Tu saki. Bet atceries arī medaļas otru pusi, - Bostonai tajā gadā, kad viņi paņēma SC, bija nez cik tur entās sērijas ar 7. spēļu pagarinājumiem, nez cik reizes viņi tur tās uzvarēja, pret Orkām mūžīgi bija zaudētājos, 0:2, 2:3, bet beigās vienalga vinnēja. Cik pagarinājumus viņi vinnēja pret Monreālu?
Tagad pret TML tas pats, 7. spēle, mīnus 3 aptuveni 10 minūtes pirms beigām un vienalga vinnēja !!

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:34, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: Jā, pirmie vārti NY bija diezgan amizanti. es domāju, ka kādam ir jāsaņemas un jāuztaisa palēlinājumā šī epizode - Rasks vārtu vīriem tik ļoti neierastajā špagatā lēnām vicinās ar nūju, kamēr ripa tur pat gar degungalu ieslīd vārtos un otrajos vārtos Stepans feini Haras onkuli apzaga. Domāju, ka tik un tā NY nav nekādas izredzes šo sēriju glābt.
Otrie vārti arī tīrākā Raska kļūda. Bez variantiem.

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:34, pirms 11 gadiem
Svaru kausi sveras uz otru pusi?

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:37, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Man bija tāda sajūta, ka RW, pēc smagā cīņā izrautās vietas play off, būs smags pretinieks jebkuram, tāpēc arī paredzēju viņu uzvaru pār Ducks 7 spēlēs pirmajā kārtā, bet tas, ko viņi dara ar CHI, kuri manā vērtējumā bija galvenie favorīti uz SC pirms play off sākuma, ir iespaidīgi.

Kārtējo reizi Datsjuks ar Zetterbergu atgādina, ka uzbrukums ir tikai puse spēles un cik vērtīgi ir, ja komandas līderi uzbrukumā, ir arī starp labākajiem aizsardzības spēlētājiem līgā. Interesanti, ka pēdējo 10 gadu laikā nemitīgi izskan spekulācijas par to kad tad Detroitu piemeklēs pārējo 90to gadu superklubu liktenis, bet nu jau visi tās paaudzes hokejisti ir uzkāruši slidas, bet Detroita joprojām ir spēks katru gadu.
Detroita un Čikāga ir komandas ar līdzīgu potenciālu. Bija naivi domāt, ka Čikāga uzvarēs tikai tādēļ vien, ka viņiem dažas uzvaras reg. sezonā vairāk. Detroitai ar Bebkoku priekšgalā ir milzīga pieredze izslēgšanas spēlēs. Bija skaidrs, ka TĀPAT VIEN Čikāga neuzvarēs. Es vairāk brīnos par to, ka tik vāji spēlē Čikāgas līderi Keins un Teivzs. Laikam zēni noguruši.
Dacjuks un Zeterbergs ir vieni no tiem nedaudzajiem eiropiešiem, kas lieliski spēlē ne tikai ar ripu, bet arī bez tās.

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:37, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nesaki, Bostonai patīk pakaitināt savus fanus. Atceries kā viņi pagrūda sēriju Filijai pirms 2 gadiem, kā zaudēja trīs spēļu pārsvaru pirms gada un kā gandrīz vai noraka sēriju pret Leafs no 2 spēļu pārsvara sērijā nonākot iedzinējos zaudējot 7. spēli ar 3 vārtu starpību 2. periodā. Kad viņi jūk, tād pilnīgi un pa vilēm.
nē nu Bruins vēsture sērijas izlaišanā ir iespaidīga, par to nav šaubu, bet man spriedums vairāk balstas uz Rengers spēli, viņiem nav tas cīņas spars tāds iekšā (vismaz šobrīd) lai spētu tagad trīs spēles pēc kārtas uzvarēt.. Rasks jau tagad katru spēli šitā vairs nelažos. Protmas, būt jau var visādi.

un es tevi pilnīgi saprotu, ka nav kam līdzi just. man vispār šitie PO tādi skarbi - visi mani favorīti izkrituši un tādos puslīdz neitrālos pāros, kā izvēlos komandu, kurai just līdz, tā viņi zaudē

  +3 [+] [-]

, 2013-05-24 09:43, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: nē nu Bruins vēsture sērijas izlaišanā ir iespaidīga, par to nav šaubu, bet man spriedums vairāk balstas uz Rengers spēli, viņiem nav tas cīņas spars tāds iekšā (vismaz šobrīd) lai spētu tagad trīs spēles pēc kārtas uzvarēt.. Rasks jau tagad katru spēli šitā vairs nelažos. Protmas, būt jau var visādi.

un es tevi pilnīgi saprotu, ka nav kam līdzi just. man vispār šitie PO tādi skarbi - visi mani favorīti izkrituši un tādos puslīdz neitrālos pāros, kā izvēlos komandu, kurai just līdz, tā viņi zaudē
Austrumu fināla pāris Pitsburga-Bostona ir vairāk nekā tikai interesants, - paskaiti, cik te spēlēs lielisku hokejistu?? Ko tad Tu gribēji redzēt finālā Monreālu?? Vai Toronto??
Tas pats Rietumos, - Kalifornija-Detroita, pieņemsim, ka iet LA, - virkne lielisku hokejistu, treneris Saters varēs paspēkoties ar Bebkoku ( vai Kenevilu ) , - Tevi tas nefascinē? Mani gan. Vārtsargu duelis Kviks-Howards jau vien ir ko vērts.

     [+] [-]

, 2013-05-24 09:55, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Austrumu fināla pāris Pitsburga-Bostona ir vairāk nekā tikai interesants, - paskaiti, cik te spēlēs lielisku hokejistu?? Ko tad Tu gribēji redzēt finālā Monreālu?? Vai Toronto??
Tas pats Rietumos, - Kalifornija-Detroita, pieņemsim, ka iet LA, - virkne lielisku hokejistu, treneris Saters varēs paspēkoties ar Bebkoku ( vai Kenevilu ) , - Tevi tas nefascinē? Mani gan. Vārtsargu duelis Kviks-Howards jau vien ir ko vērts.
es taču nesaku, ka kāds kkur ir slikts vai, ka būs neinteresantas vai galaicīgas spēles. Vnk par nevienu no šīm komandām man nav īsti nekāda interese izveidojusies, vismaz man tā būs tāda bezpersoniksa spēles skatīšanās un ja nav kādu personīgu favorītu, tad arī spēli skatīties nav tik interesanti. Bet šis ir strikti mans subjektīvais viedoklis. Finālu skatīšos jebkurā gadījumā, un vienmēr jau paliek iespēja fanot pret Bostonu

  +1 [+] [-]

, 2013-05-24 10:01, pirms 11 gadiem
Loti sap Cikagas impotence uzbrukuma.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-24 10:18, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: Jā, pirmie vārti NY bija diezgan amizanti. es domāju, ka kādam ir jāsaņemas un jāuztaisa palēlinājumā šī epizode - Rasks vārtu vīriem tik ļoti neierastajā špagatā lēnām vicinās ar nūju, kamēr ripa tur pat gar degungalu ieslīd vārtos un otrajos vārtos Stepans feini Haras onkuli apzaga. Domāju, ka tik un tā NY nav nekādas izredzes šo sēriju glābt.
Par to Raska špagatu tā bija smalka ironija vai kā? Ja nopietni, tad viņš tak uz pakaļas sēdēja mēģinot izķeksēt vārtos slīdošo ripu ar nūju.
Sharks kā jau parasti, tālāk par otro kārtu netiks...

     [+] [-]

, 2013-05-24 10:23, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Otrie vārti arī tīrākā Raska kļūda. Bez variantiem.
Gandrīz vai jāpiekrīt , jautājums ??? kurš bija laukumā Raska formā divas brutālas kļudas vienā spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-24 10:24, pirms 11 gadiem
Ulrihs rakstīja: Par to Raska špagatu tā bija smalka ironija vai kā? Ja nopietni, tad viņš tak uz pakaļas sēdēja mēģinot izķeksēt vārtos slīdošo ripu ar nūju.
Sharks kā jau parasti, tālāk par otro kārtu netiks...
ir taču divu veidu špagati - viens tā saucamais spreadeagle, vai vārtu vīriem to vienkārši sauc par tauriņstilu, bet ir arī otrs, ko kas kādreiz skolā bija jātaisa (ja atmiņa neviļ) - viena kāja uz priekšu un otra uz atpakaļu, un tā bija tieši tā pozīcija, kurā atradās Rasks

     [+] [-]

, 2013-05-24 10:30, pirms 11 gadiem
neputns rakstīja: ir taču divu veidu špagati - viens tā saucamais spreadeagle, vai vārtu vīriem to vienkārši sauc par tauriņstilu, bet ir arī otrs, ko kas kādreiz skolā bija jātaisa (ja atmiņa neviļ) - viena kāja uz priekšu un otra uz atpakaļu, un tā bija tieši tā pozīcija, kurā atradās Rasks
Nezinu, kur tu tur špagatu redzi. Sēž uz pakaļas un pēdējā brīdī ķeksējot ripu vēl pievelk celī kāju, bet jebkurā gadījumā tas nav špagats.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-24 11:37, pirms 11 gadiem
Leflērs rakstīja: Detroita un Čikāga ir komandas ar līdzīgu potenciālu. Bija naivi domāt, ka Čikāga uzvarēs tikai tādēļ vien, ka viņiem dažas uzvaras reg. sezonā vairāk. Detroitai ar Bebkoku priekšgalā ir milzīga pieredze izslēgšanas spēlēs. Bija skaidrs, ka TĀPAT VIEN Čikāga neuzvarēs. Es vairāk brīnos par to, ka tik vāji spēlē Čikāgas līderi Keins un Teivzs. Laikam zēni noguruši.
Dacjuks un Zeterbergs ir vieni no tiem nedaudzajiem eiropiešiem, kas lieliski spēlē ne tikai ar ripu, bet arī bez tās.
Nu, nevis dažas uzvaras, bet 12. Tur jau tā lieta, ka es nevaru atcerēties nevienu citu komandu, kas būtu tik izteikti dominējusi regulārajā sezonā kopš 04. gada lokauta. Čikāga ar saviem 77 punktiem bija tuvāk perfektai sezonai nekā Detroitas salīdzinoši pieticīgajam sniegumam. Vismazāk ielaisto vārtu un 2. pēc visvairāk gūtajiem, tiešām sen neredzēti rādītāji.

Tas, ka Detroita bez cīņas nepadosies bija skaidrs gan pirms sērijas un sevišķi pēc uzvaras 2. spēlē, kad faktiski RW pārņēma iniciatīvu paņemot spēli izbraukumā.

Kas attiecas uz Teivzu un Keinu: neesmu skatījies nevienu maču, bet droši vien, ka viņus sedz Datsjuks ar Zetterbergu, kuri iepriekš ir lieliski ierobežojuši arī Pitsburgas Sidu un Malkinu tāpat kā neskaitāmas citas zvaigznes. Bebkoks lieliski saliek maiņas pēc matchupiem, tāpēc spēlējot mājās, kur ir vieglāk izlaist laukumā piemērotāko pretmaiņu, Detroita vienmēr ir bijusi ļoti smags pretinieks ikvienam.

     [+] [-]

, 2013-05-24 14:46, pirms 11 gadiem
Deitrota novāc Pitsburgas sīvākos konkurentus cīņā par Steniju

  -1 [+] [-]

, 2013-05-24 16:32, pirms 11 gadiem
cerams, ka pingvīni šonakt uzvarēs, jo es uzliku par viņiem toķikā

     [+] [-]

, 2013-05-24 17:50, pirms 11 gadiem
rollix rakstīja: Deitrota novāc Pitsburgas sīvākos konkurentus cīņā par Steniju
Turpini vien vai turpinat,kaa veel te dazi plurksteeja pirms play off,kuri ir favoriiti,kuriem nav variantu,ja sekojat NHL tad jau bij jaazin,ka Play off ir gandriiz kaa veel viena sezona,turklaat sii veel bij iisaaka sezona!!! Laikam Hawks izsaava visu savu pulveri un tikai iisaa sezona atnesa prezidenta kausu!!!Seerija nav galaa,bet no trim viena jaanem!!!Go Wings

     [+] [-]

, 2013-05-24 20:59, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nu, nevis dažas uzvaras, bet 12. Tur jau tā lieta, ka es nevaru atcerēties nevienu citu komandu, kas būtu tik izteikti dominējusi regulārajā sezonā kopš 04. gada lokauta. Čikāga ar saviem 77 punktiem bija tuvāk perfektai sezonai nekā Detroitas salīdzinoši pieticīgajam sniegumam. Vismazāk ielaisto vārtu un 2. pēc visvairāk gūtajiem, tiešām sen neredzēti rādītāji.

Tas, ka Detroita bez cīņas nepadosies bija skaidrs gan pirms sērijas un sevišķi pēc uzvaras 2. spēlē, kad faktiski RW pārņēma iniciatīvu paņemot spēli izbraukumā.

Kas attiecas uz Teivzu un Keinu: neesmu skatījies nevienu maču, bet droši vien, ka viņus sedz Datsjuks ar Zetterbergu, kuri iepriekš ir lieliski ierobežojuši arī Pitsburgas Sidu un Malkinu tāpat kā neskaitāmas citas zvaigznes. Bebkoks lieliski saliek maiņas pēc matchupiem, tāpēc spēlējot mājās, kur ir vieglāk izlaist laukumā piemērotāko pretmaiņu, Detroita vienmēr ir bijusi ļoti smags pretinieks ikvienam.
Pagaidām Bebkokam ir veiksmīgāk izdevies izmantot savus trumpjus. Lai gan, skatoties šo spēli, nevarētu teikt, ka Čikāgai nebija iespēju - Šarpam bija daudz jēdzīgu metiena pozīciju, tikai visus metienus viņš netraucēti aizmeta garām, hvz, kāpēc...Un visas spēles ''varonis'' bija Teivzs- nepietika jau ar to, ka iztaisīja trīs stulbus un nevajadzīgus noraidījumus, no kuriem viens arī izšķīra mača iznākumu (jā, viņu sedza Zeterbergs), bet divās epizodēs, izskrienot 2 pret 1, abās reizēs pieņēma nepareizo lēmumu, kad bija jāmet - piespēlēja, un otrādi... Vēl Handzuša pārliknis.. Nu, gadās... Skumji tikai, ka tas notika tādā izšķirīgā spēlē.