Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņam divi bloki un uzvara, "Lakers" apspēlē "Mavericks"

Biedriņam divi bloki un uzvara, "Lakers" apspēlē "Mavericks"
Andris Biedriņš
Foto: AP/Scanpix

Šovakar svarīgu uzvaru izcīnīja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors", kas ar 100:99 viesos apspēlēja Minesotas "Timberwolves". Citā mačā panākumu svinēja Losandželosas "Lakers", kas interesantā un saistošā mačā pārspēja Dalasas "Mavericks" ar 103:99.

Goldensteita mača galotnē apspēlē "Wolves"

Spēli Minesotā pret vietējo „Wolves” goldensteitieši sāka nesekmīgi, ātrie vien nonākot iedzinējos ar desmit punktu starpību. Kamēr „Timerwolves” uzbrukumi bija vispusēji „Warriors” centās rezultātu panākt ar indivituālām darbībām, kas nesekmējās. Lai gan pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar precīzu Džereta Džeka metienu, Minesota bija izvirzījusies vadībā ar 32:18, bet Rubio iespēja atzīmēties ar četrām pārtvertām bumbām.

Otrajā ceturksnī spēle pamazām izlīdzinājās un kareivji sāka deldēt rezultāta starpību. Lai gan pašā ceturtdaļas izskaņā starpība bija vairs tikai viens punkts, Rubio realizētie soda metienu atjaunoja trīs punktu starpību – 55:52 „Timberwolves” labā. Lielākās galvassāpes „Warriors” aizsardzībai sagādāja spēle groza apakšā.

Otro puslaiku „Warriors” uzsāka tādā pašā sastāvā kā pašu spēli. Ar kopējiem komandas pūliņiem nepilnu trīs minūšu laikā Goldensteitai izdevās pirmo reizi mačā izrauties vadībā. Tiesa, pēc dažām minūtēm Minesota atguva vadību un atjaunoja piecu punktu pārsvaru. Līdz pat ceturtdaļas izskaņai komandas vienlīdz bieži apmainījās ar punktu guvumiem, bet rezultāta starpība saglabājās nemainīga, 81:76 „Wolves” labā.

Arī noslēdzošais spēles nogrieznis aizritēja Minesotas zīmē, jo mājinieki pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, neatļaujot viesiem īpaši pietuvoties rezultātā. Par labu nenāca arī Goldensteitas daudzie tehniskie brāķi abos laukuma galos. Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām „Warriors” izdevās atkārtoti izlīdzināt rezultātu, taču laukumu nācās pamest Klejam Tompsonam, kas nopelnīja sešas piezīmes. 69 sekundes pirms pamatlaika beigām Karijs ar pustālo metienu izvirzīja vadībā „Warriors”, bet Bārnss un Bazemors ar soda metieniem starpību palielināja līdz plus trīs. Rubio divus punktus atspēlēja ar sodiņiem, pretējā galā nesekmīgs bija Džerets Džeks, bet uzvaru nesošo metienu nespēja realizēt „Wolves” aizsargs Lūks Ridnaurs. „Warriors” izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, apspēlējot Minesotu ar 100:99.

Minesotas labā ar 23 punktiem un 12 bumbām zem groziem izcēlās Deriks Viljamss, bet 16 punkti un 11 rezultatīvas piespēles Rikija Rubio kontā.Uzvarētāju rindās ar pieciem precīziem tālmetieniem un 23 punktiem labākais bija Džerets Džeks, bet 22 acis un 13 atlecošās bumbas Deivida Lī rēķinā.

Goldensteitas „Warriors” pamatsastāvā devās latviešu centrs Andris Biedriņš, viņš laukumā pavadīja 12 ar pusi minūtes (12:28), efektīgi bloķēja divus pretinieku metienus, izcēlās ar atlecošo bumbu un rezultatīvu piespēli, saņēma trīs personīgās piezīmes, bet metienus neizdarīja un trešo spēli pēc kārtas palika bez gūtajiem punktiem.

Andris jau pirmajās minūtēs izcēlās ar diviem bloķētiem metieniem, rezultatīvu piespēli un atlecošo bumbu aizsardzībā. Otro iznācienu laukumā Biedriņš piedzīvoja trešās trešdaļas pirmajās minūtēs, kurās komanda ieguva vadību, tomēr Andris bija pasīvs un statistikā neatzīmējās. Spēles izskaņā viņš devās laukumā tikai epizodiski, lai uz dažām sekundēm aizvietotu Lī.

"Lakers" izcīna svarīgu uzvaru pret "Mavericks"

Pirmās minūtes labāk aizvadīja "Lakers", kas ieguva 7:2 vadību. Pēc nospēlētām nepilnām trim minūtēm pie tehniskās piezīmes tika Braients, savukārt mazliet vēlāk Hovards nopelnīja otro piezīmi un tika nosēdināts malā. Novickis un Merions "Mavs" labā guva sešus punktus pēc kārtas, izvirzot Dalasu vadībā ar trim punktiem. Ceturtdaļu veiksmīgāk noslēdza "Mavs", kas atradās vadībā ar 30:27.

Otrās ceturtdaļas sākumā lielisks bija Mīkss, kurš mazliet vairāk kā minūtes laikā guva astoņus punktus, vadībā atkal izvirzot viesus no Losandželosas. Nevienai komandai neizdevās iegūt ļoti lielu pārsvaru. Nešs un Braients realizēja pa tālmetienam, un "Lakers" ieguva +6. Noslēdzoties pirmajam puslaikam, bija kaujiniecisks neizšķirts - 54:54

"Mavs" otro puslaiku uzsāka veiksmīgāk, iegūstot +5, taču viesi ātri atspēlējās. Ceturtdaļas vidū veiksmīgi spēlēja Nešs, kas "Lakers" labā guva septiņus punktus pēc kārtas, izvirzot komandu vadībā ar sešiem punktiem. Pārliecinoši turpināja spēlēt Braients, kurš guva savu divdesmito punktu. "Lakers" atradās vadībā pirms ceturtās ceturtdaļas ar 79:75.

Kārters centās uzņemties līdera lomu uzbrukumā, taču metieni biežāk krita grozam secen nekā iekšā. Braients realizēja ļoti sarežģītus metienus, taču uz katru precīzo metienu Dalasa atbildēja ar to pašu. Interesantu lēmumu pieņēma Kārlails, kurš mazliet vairāk kā piecas minūtes pirms mača beigām nomainīja Novicki. Mejo un Nešs apmainījās ar precīziem tālmetieniem, un Losandželosas pārsvars bija četri punkti. Vorld Pīss realizēja tikai vienu soda metienu 16 sekundes pirms mača beigām, tādējādi dodot iespēju "Mavs" atspēlēt trīs punktu deficītu. Mejo nerealizēja tālmetienu, Braients realizēja tikai vienu sodiņu, taču ar to pietika, lai izcīnītu uzvaru.

Fenomenāli spēlēja Kobe Braients, kurš kaldināja uzvaru ar 38 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, savukārt Stīvs Nešs pievienoja 20 punktus. Gan Braients, gan Nešs realizēja četrus no pieciem tālmetieniem. Rezultatīvi "Mavericks" rindās darbojās Dirks Novickis, kura kontā 30 punkti un 13 atlēkušās bumbas.

Pateicoties šai uzvarai, "Lakers" no Hjūstonas "Rockets", kas atrodas Rietumu konferences astotajā vietā, atpaliek tikai par divarpus spēlēm.

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 3 99 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-02-24 22:43, pirms 11 gadiem
Pa visam vienkaarshi
KOBE PARADIJA KAPEEC VINSH IR LEGENDA!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-24 22:44, pirms 11 gadiem
Ādolfs_#9 rakstīja: Nu, Kjuuban, ko tagad amnesteet ?
nabags gandriiz apraudaajaas pie majo tehniskaas

 +10 [+] [-]

, 2013-02-24 22:44, pirms 11 gadiem
kjuuubaan..tgd nosmirdi

  -3 [+] [-]

, 2013-02-24 22:48, pirms 11 gadiem
Ģenerālis ‏@ValdisValters

Nevaru izvēlēties,ko skatīties?@Adis1981 vai @kobebryant,bet skaidrs ir viens,ka abi zaudēs..

  +2 [+] [-]

, 2013-02-24 22:50, pirms 11 gadiem
kobe vareetu mest iekshaa arii ar aizsietaam aciim

  +4 [+] [-]

, 2013-02-24 22:50, pirms 11 gadiem
Kobe shodien kā MJ grieza

  +4 [+] [-]

, 2013-02-24 22:51, pirms 11 gadiem
Kobe solīja cīnīties par playoff, laikam jau būs

     [+] [-]

, 2013-02-24 22:52, pirms 11 gadiem
Tiesnesis lašara,tãdus sviestus nosvilpt

  +6 [+] [-]

, 2013-02-24 22:53, pirms 11 gadiem
Mambaaaaaaaaaaaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-02-24 22:59, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Biedriņš vispār izskatās, ka uz laukuma neko nedara diemžēl, tāpēc arī apsēdināja..
Ko tad viņam darīt? Mazie turpina zilināt pāri rokām, bet pats jau viņš arī nav diez ko spējīgs uzbrukumā... Tāpēc bumbu neredzēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-24 23:10, pirms 11 gadiem
Kjūbans var visu komandu amnestēt un sākt veidot no jauna, jo PO viņam neredzēt..
Slēpts komentārs: denebs

  -1 [+] [-]

, 2013-02-24 23:13, pirms 11 gadiem
Mavs, šogad jāiet uz draftu, moš varētu izcelt kādu centru, bet abi ši gada potenciālie centri ir top5 piki, Mavs tad jāzaudē visas spēles tagad, lai kādu no viņiem dabūtu.
Ja Hovards vasarā pazudīs no Lakers, ceru, kad šis neies uz Dalasu, labāk tad CP3 tur skatos nekā Hovardu

  +9 [+] [-]

, 2013-02-24 23:15, pirms 11 gadiem
Nabaga Kārters

Kjūbans ar Kārlailu viņam normāli iegrieza. Viens nevarēja paciesties izgāzt žulti par Odomu/Nešu līdz spēles beigām, bet otrs lika segt Kobi viens pret vienu gandrīz visu 4. ceturdaļu.

Tie Kobes metieni bija vnk klasiski. Neviens spēlētājs NBA vēsturē nav varējis izpildīt tik sarežģītus metienus ar tik augstu %. Spēlējot viens pret viens arī tagad Džems varētu tikai pienest Kobem ūdeni.

     [+] [-]

, 2013-02-24 23:17, pirms 11 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Mavs, šogad jāiet uz draftu, moš varētu izcelt kādu centru, bet abi ši gada potenciālie centri ir top5 piki, Mavs tad jāzaudē visas spēles tagad, lai kādu no viņiem dabūtu.
Ja Hovards vasarā pazudīs no Lakers, ceru, kad šis neies uz Dalasu, labāk tad CP3 tur skatos nekā Hovardu
Kjūbans šovasar noteikti atvērs maciņu FA tirgū. Jau pagāšgad viņš medīja gan Hovardu, gan Nešu, gan Viljamsu. Un ja Novickis beidzot ir atguvies no ceļa traumas un šādu spēli kā šodien turpmāk varēs no viņa sagaidīt regulāri, tad Mavs nav nemaz tik dziļā purvā.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-24 23:17, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Nabaga Kārters

Kjūbans ar Kārlailu viņam normāli iegrieza. Viens nevarēja paciesties izgāzt žulti par Odomu/Nešu līdz spēles beigām, bet otrs lika segt Kobi viens pret vienu gandrīz visu 4. ceturdaļu.

Tie Kobes metieni bija vnk klasiski. Neviens spēlētājs NBA vēsturē nav varējis izpildīt tik sarežģītus metienus ar tik augstu %. Spēlējot viens pret viens arī tagad Džems varētu tikai pienest Kobem ūdeni.
Odoms vispār spēlē Kliperos

     [+] [-]

, 2013-02-24 23:19, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Kjūbans šovasar noteikti atvērs maciņu FA tirgū. Jau pagāšgad viņš medīja gan Hovardu, gan Nešu, gan Viljamsu. Un ja Novickis beidzot ir atguvies no ceļa traumas un šādu spēli kā šodien turpmāk varēs no viņa sagaidīt regulāri, tad Mavs nav nemaz tik dziļā purvā.
Tas bija vecais labais Dirks šodien, Mavs šovasar ir jārīkojas gudri, Igodala būtu labs variants, bet šis paliks Denverā, moš kāda maiņa jāveic vēl, bet nu reāli kas no FA gribēs iet uz Dalasu pēc Mavs šīs sezonas spēles

  +3 [+] [-]

, 2013-02-24 23:20, pirms 11 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Odoms vispār spēlē Kliperos
Pirms pagāšējās sezonas Lakers tā brīža 6th man of the year balvas ieguvēju Odomu aizmainīja uz Mav's gandrīz par baltu velti (draft piku). Rezultātā Odoms aizvadīja šokējoši sliktu sezonu, kas beidzās ar amnestiju. Vasarā Kjūbans agresīvi centās veikt maiņas/parakstīt līgumus ar vairākām zvaigznēm, tostarp ar Stīvu Nešu, kuru viņam nocēla LAL, ar to pašu draft piku, kuru viņš atdeva, lai ieberztos Odoma draņķīgajā spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-24 23:21, pirms 11 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Tas bija vecais labais Dirks šodien, Mavs šovasar ir jārīkojas gudri, Igodala būtu labs variants, bet šis paliks Denverā, moš kāda maiņa jāveic vēl, bet nu reāli kas no FA gribēs iet uz Dalasu pēc Mavs šīs sezonas spēles
Mav's nevajag Iggiju, jo par mazāku naudu tīri labi ar to pašu lomu tiek galā Meirons. Kjūbanu atkal interesēs centrs vai saspēles vadītājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-02-24 23:48, pirms 11 gadiem
denebs rakstīja: ....Pateicoties šai uzvarai, "Lakers" no Hjūstonas "Rockets", kas atrodas Rietumu konferences astotajā vietā, atpaliek tikai par divarpus spēlēm./...
Atpaliek par divarpus SPĒLĒM?!
Teorētiski atpaliek par 3 spēlēm, bet Hjūstonai ir par vienu nospēlētu spēli vairāk. Tādos gadījumos NBA pieņemts rakstīt to kā "pusspēli", un pēc Lakers nākamās spēles arī varēs rakstīt, cik tad ir aizmugurē - 2 vai 3.

     [+] [-]

, 2013-02-24 23:50, pirms 11 gadiem
Neticu savām acīm, Kobe iemetis 4 no 5 trīnīšiem. Bija jau radies iespaids, ka tālmetienu viņš vispār vairs nemāk iemest. Nu cerams, ka beidzot būs atvēries. Sāka jau žēl palikt.
Slēpts komentārs: MaryJane

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 00:02, pirms 11 gadiem
Kjūbans var amnestēt pats sevi un paraudāt aiz arēnas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-25 00:48, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Mav's nevajag Iggiju, jo par mazāku naudu tīri labi ar to pašu lomu tiek galā Meirons. Kjūbanu atkal interesēs centrs vai saspēles vadītājs.
Merions itkā nav gatavs tam, kamēr komanda pārbūvējas, brīnos, kad Mavs viņu neaizmainīja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-25 02:18, pirms 11 gadiem
MaryJane rakstīja: No pāris spēlēm tādi secinājumi? Vispār esi pasekojis Kobes DRAUSMĪGAJAM metienu procentam gandrīz visu šo sezonu? Pēdējās 2 spēles šķiet drīzāk kā patīkams izņēmums, protams, es esmu tikai par, ja tā arī turpināsies. Bet nu sezonas griezumā viņš ar Džeimsu ir nesalīdzināmi lielumi pagaidām.
Tu pats esi pasekojis, vai vienkārši spried pēc savas loģikas? Šī Kobem ir viena no labākajām sezonām metienu ziņā. Precizitātē tikai 3 sezonas ir bijuši augstāki procenti. Un tie paši par simtdaļām.
Šogad metienus no spēles Kobe realizē ar 46.6% precizitāti, un tikai 08-09 sezonā, 01-02 sezonā un 99-00 sezonā, Kobe ir metis robežā no 46.7% - 46.9% ....

Pie tam metienu skaits ir daudz daudz mazāks, jo pagāšsezon 58 spēlēs Kobe izmeta 1336 metienus, šogad 56 spēlēs Kobe ir izmetis 1146.

     [+] [-]

, 2013-02-25 02:25, pirms 11 gadiem
pat komentētāji AB noraksta ^^

     [+] [-]

, 2013-02-25 06:53, pirms 11 gadiem
iplaymyway rakstīja: pat komentētāji AB noraksta ^^
normāli nokapāja savas minūtes.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-25 07:10, pirms 11 gadiem
MaryJane rakstīja: No pāris spēlēm tādi secinājumi? Vispār esi pasekojis Kobes DRAUSMĪGAJAM metienu procentam gandrīz visu šo sezonu? Pēdējās 2 spēles šķiet drīzāk kā patīkams izņēmums, protams, es esmu tikai par, ja tā arī turpināsies. Bet nu sezonas griezumā viņš ar Džeimsu ir nesalīdzināmi lielumi pagaidām.
Kur Tu esi bijis visu šo sezonu? Šķiet, ka esi ieraudzījis pāris virsrakstus, vai izlasījis pāris komentārus un uz tiem arī balsti savu viedokli. Kobe šogad realīzē 47% savu metienu, kas ir ļoti augsts rādītājs.

  +3 [+] [-]

, 2013-02-25 07:30, pirms 11 gadiem
Ko jūs te varat riet par to kjubanu, nu nav vins mulkjis, to spilgti pierada merkjtieciga ieshana uz titulu un ari ta izcinishana pirms 2 gadiem.
1 2 3 99 komentāri