Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Vorobjovs un Ketomā, gatavojoties rallijam ''Latvija'', aizvada testus (+video)

Vorobjovs un Ketomā, gatavojoties rallijam ''Latvija'', aizvada testus (+video)
Jari Ketomā testu laikā
Foto: Artūrs Bets

Jau rīt Kuldīgā tiks dots starts Latvijas autorallija čempionāta noslēdzošajam posmam – Rallijam ''Latvija''. Lai labāk sagatavotos šim rallijam, vairākas ekipāžas īsi pirms šī rallija aizvadīja treniņus.

''Šonedēļ aizvadījām labus treniņus. Iesākumā ieturējām lēnāku tempu, taču pamazām iesildījāmies un ritms kļuva ātrāks. Sacensībās necentīsimies par katru cenu izcīnīt vietu uz pjedestāla, tomēr brauksim savā, pietiekoši ātrā ritmā. Galvenais uzdevums nosargāt čempionāta kopvērtējuma otro vietu, un to arī centīsimies izpildīt,” stāsta Māris Neikšāns.

Kā jau pirms katra rallija, arī šoreiz treniņus aizvadīja ''Skandi Motors” rallija komanda un ''Vorobjovs Racing'' vienība. ''Skandi Motors'' savus treniņus aizvadīja gan dienā, gan diennakts tumšajā laikā aizvadīja Snēpeles un Laidu apvidū. ''Latvijā uzvarēt rallijā nav viegli – būtībā tā tas patlaban ir jebkur pasaulē. Tomēr MML Sports komanda kopā ar mani ir darījusi daudz, lai uzlabotu auto regulējumus – jaunai automašīnai vienmēr ir svarīgi atrast labāko kopsaucēju starp tehniku un pilotu. Un man šī automašīna ir tikpat kā sapnis, salīdzinot ar parasto N grupas auto,” saka Jari Ketomā.

"Vorobjovs Racing" testi:

''Skandi Motors'' testi

  +1 [+] [-]

, 2011-09-23 22:25, pirms 13 gadiem
Tomeer shaadi video bez intervijaam, kaa Vorobjova video, nav tik informeejoshi