Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Austrālijas turnīra finālā spēlēs Bingems un Viljamss

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Austrālijas turnīra finālā spēlēs Bingems un Viljamss
Marks Viljamss

Par "Australian Goldfields Open" fināliestiem kļuvuši Stjuarts Bingems un Marks Viljamss, pusfinālu mačos ar vienādu rezultātu 6:2 pieveicot attiecīgi Šonu Mērfiju un Kenu Dohertiju.

Vēl dienu iepriekš Bingems, iekļūstot pusfinālā, bija sasniedzis savu labāko rezultātu 16 gadus ilgās profesionāļa karjeras laikā. Šodien pret par favorītu uzskatīto Šonu Mērfiju viņam izdevās tikt vēl par pakāpienu augstāk un iekļūt turnīra finālā.

"Viss smagais darbs beidzot ir atmaksājies," prieku par uzvaru mačā pauda Bingems. "Šim jābūt manam labākajam sasniegumam. Tas ir kaut kas tāds, ko vienmēr esmu vēlējies. Ceru, ka izdosies labi nospēlēt finālā."

Bingemam finālā pretim stāsies Marks Viljamss, kuram izdevās gūt samērā pārliecinošu uzvaru pār Kenu Dohertiju. Jāteic, ka abi spēlētāji demonstrēja labu sniegumu, kļūdu nebija daudz. Kāda sliktāka atspēle, neizdevies break-off sitiens varēja būt liktenīgs. Šādu niecīgu pretinieka neprecizitāšu izmantošana bija galvenā atslēga uz panākumu. Ar realizāciju labāk sekmējās Viljamsam, un viņš arī nopelnīja vietu finālā. Jāatzīmē, ka Viljamss šajā mačā iespēja arī divus century breikus – 110 un 106.

"Spēle bija smaga, Kens daudz nekļūdījās. Ir jauki redzēt viņu atpakaļ spēlējam un tiekot līdz turnīra pēdējām kārtām. Šis varētu būt viņa atspēriena punkts, lai turpinātu kāpt reitingā uz augšu," labus vārdus sāncensim veltīja Viljamss.

"Nav viegli iekļūt finālā, tāpēc centīšos to vienkārši izbaudīt. Man noteikti nav vairs daudz finālu atlicis," piebilda velsietis.

Dohertijs, kurš spēlēja pusfinālā pēc piecu gadu pārtraukuma, nebija īpaši sarūgtināts par zaudējumu: "Marks spēlēja labi, deva man dažas iespējas, kuras neizmantoju. Tomēr turnīrā ar prieku aizvadīju katru spēli. Kopumā šī bija laba nedēļa. Varbūt nedaudz žēl par paša sniegumu pusfinālā, bet tāds nu ir snūkers, tāds ir sports, katra diena ir citādāka."

"Australian Goldfields Open"

Fināls

Spēle
Stjuarts Bingems – Marks Viljamss

Izmantotie resursi:
worldsnooker.com

     [+] [-]

, 2011-07-23 22:55, pirms 13 gadiem
binghems malacis