Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas armvrestlinga pārstāvji no Eiropas čempionāta pārved trīs medaļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas armvrestlinga pārstāvji no Eiropas čempionāta pārved trīs medaļas
Publicitātes foto

No 16. līdz 20. maijam Polijas pilsētā Katovicē norisinājās 2017. gada Eiropas čempionāts armvrestlingā. Latviju starp 39 valstīm pārstāvēja septiņi sportisti.

Pirmajās divās sacensību dienās uz starta ar kreiso un labo roku devās jaunieši, juniori un veterāni. Pirmā sacensību diena Latvijai atnesa sudraba medaļu, kuru izcīnīja Vladislavs Krasovskis ar kreiso roku U21 junioriem -75 kg kategorijā. Veiksmīgs starts ar kreiso roku padevās arī Grand Masters kategorijā (50-60 gadi) Valdim Mednim, kurš izcīnīja 4. vietu ar kreiso roku, Jēkabs Rudzītis U18 -60 kg ierindojās 12. vietā.

Otrā sacensību diena Latvijas izlasei atnesa arī zelta medaļu, kuru izcīnīja Raimonds Antonovičs iegūstot 1. vietu Masters (40-50 gadi) ar labo roku. Vladislavam Krasovskim un Valdim Mednim abiem 4. vietas ar labo roku, savās kategorijās, Jēkabam Rudzītim 12. vieta.

Ceturtajā un piektajā sacensību dienā uz starta devās pieaugušie jeb Senior kategorijas sportisti. Ceturtajā sacensību dienā ar kreiso roku Vladislavs Krasvoskis izcīnīja vēl vienu sudraba medaļu Senior Men -75 kg kategorijā . Pārējo Latvijas sportistu rezultāti Raimonds Antonovičs 7. vieta -90 kg, Ainārs Tukmanovs 10. vieta -85 kg, Raimonds Liepiņš 20. vieta.

Noslēdzošajā sacensību dienā augstākos rezultātus Latvijai atnesa Normunds Tomsons 6. vieta -110 kg, Ainārs Tukmanovs 6. vieta -85 kg, Vladislavs Krasovskis 10. vieta -75 kg, Raimonds Liepiņš 15. vieta un Raimonds Antonovičs 20. vieta ar labajām rokām.

Latvijas izlase no šī čempionāta atveda divas sudraba un vienu zelta medaļu, par startiem kopumā esam apmierināti, bet zinām, ka varam daudz labāk, teica LAF priekšsēdētājs Raimonds Liepiņš.