Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobele sagrauj Salaspili un iekļūst LČ pusfinālā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Dobele sagrauj Salaspili un iekļūst LČ pusfinālā
Laura Ņeverovska
Foto: Romualds Vambuts,sportacentrs.com

Par ceturto Latvijas Virslīgas čempionāta pusfinālisti šodien kļuva Dobeles SS/REIR handbolistes, kuras atbildes spēlē ar 40:20 (22:11) sakāva Salaspils SS. Divu spēļu summā dobelnieces uzvarēja ar 66:39.

Uzvarētājām 14 vārtus guva Laura Ņeverovska, bet vēl astoņus pievienoja Elīna Freiberga. Salaspilietēm astoņas reizes izcēlās Dace Potapova, četras - Linda Borisanova.

Abu komandu pirmā ceturtdaļfināla spēles noslēdzās ar Dobeles uzvaru - 22:19. Regulārajā turnīrā Dobeles SS/REIR ieņēma ceturto vietu, bet Salaspils SS - piekto, kamēr trīs pirmo vietu ieguvējas uzreiz nodrošināja vietu pusfinālā.

Līdz ar to pusfinālā dobelnieces tiksies ar regulārā turnīra spēcīgāko komandu Stopiņu NHK. Otrajā pārī čempiones LSPA uzņems "SK Latgols".

Jau otrdien Latvijas sieviešu izlase dosies uz Grieķiju, kur piedalīsies IHF/EHF "Challange Trophy" turnīrā. Mūsu handbolistes ir ielozētas vienā grupā ar Grieķiju, Moldovu un Beļģiju. Latvijas izlases sastāvs tiks publicēts pirmdien un kandidāšu lokā ir gan Dobeles, gan Salaspils handbolistes.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
23. marts.
Dobeles SS/REIR - Salaspils SS 40:20 (22:11)

Dobeles SS/REIR: Ņeverovska 14, Freiberga 8, Dumfa un Rozenfelde 7, Zinčenko un Šteinerte 2.
Salaspils SS: Potapova 8, Borisanova 4, Umjarova 3, Salmane 2/1, Daugaviete, Siliņa un Trubače 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv