Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

LČ februāra "Baltatour" labākie spēlētāji - Lazda un Freiberga

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

LČ februāra "Baltatour" labākie spēlētāji - Lazda un Freiberga
Andris Lazda un Elīna Freiberga
Foto: Jānis Slišāns/Sandra Škutāne

Par Latvijas Virslīgas handbola čempionāta "Baltatour" labākajiem spēlētājiem pretinieku komandu vērtējumā februārī atzīti Andris Lazda (Stopiņu NHK) un Elīna Freiberga (Dobeles SS/REIR).

"Stopiņu NHK" līderis 22 gadus vecais Andris Lazda ar 126 gūtajiem vārtiem 17 spēlēs ir Latvijas Virslīgas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, tomēr viņa pārstāvētā komanda ar četriem punktiem turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu un jau zaudējusi cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Pēdējo spēli sezonā Stopiņu komanda aizvadīs 15. martā, kad izbraukumā tiksies ar čempioniem "SK Latgols".

Ar Elīnu Freibergu sastāvā Dobeles SS/REIR četrās februāra spēlēs svinēja divas uzvaras. 19 gadus vecā spēlētāja šajos mačos guva 20 vārtus, palīdzot regulārajā turnīrā finišēt komandai ceturtajā vietā. Ceturtdaļfinālā dobelnieces tiksies ar Salaspils SS vienību. 8. martā vienības tiksies Salaspilī, bet 23. martā - Dobelē.

Par Latvijas 1. līgas čempionāta februāra labāko spēlētāju atzīts "Skrīveri/Aizkraukle" handbolists Jānis Kokainis. Divos mačos 21 gadus spēlētājs guva 15 vārtus, bet viņa vienība izcīnīja vienu uzvaru. Turnīra tabulā "Skrīveri/Aizkraukle" ieņem ceturto vietu.

Latvijas čempionāta "Baltatour" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 25-35% atlaidi.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

"Baltatour" ir uzticams Latvijas Handbola federācijas ceļojumu partneris un aktīvs līdzjutējs, kas jau ilgus gadus nodrošina sportistu nokļūšanu uz spēlēm.

BALTATOUR LABĀKIE LČ SPĒLĒTĀJI 2013./2014. GADA SEZONĀ

Oktobrī: Viktors Turkupols (Jūrmalas Sports), Elita Ekkerte (Stopiņu NHK), Emīls Kurzemnieks (Dobeles SS)
Novembrī: Aleksandrs Krastiņš (Dobeles Tenax), Dace Potapova (Salaspils SS), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)
Decembrī: Lauris Ozoliņš (HK Ogre), Agnija Malceniece (LAT-98), Emīls Kurzemnieks (MSĢ/LAT-98)
Janvārī: Toms Lielais (LAT-96), Agnija Malceniece (LAT-98), Romualds Akimovs (RTU-S)

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv