Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins dosies "Blue Jackets" izbraukumā

Rolands Eliņš

Merzļikins dosies "Blue Jackets" izbraukumā
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins pēc pāris spēļu izlaišanas traumas dēļ šovakar atgriezās NHL kluba Kolumbusas "Blue Jackets" treniņos un kopā ar komandu dosies izbraukumā, tiesa, viņa došanās laukumā vēl nav apstiprināta. Savukārt Rūdolfs Balcers pēc vakardienas spēlē piedzīvotā spēka paņēmiena, visticamāk, atgriezīsies "Sharks" sastāvā jau nākamajā mačā.

Elvis Merzļikins nepiedalījās divās "Blue Jackets" iepriekšējās spēlēs, jo treniņā bija guvis nelielu traumu. Bija norādīts, ka viņš no tās atgriezīsies kuru katru dienu, un šovakar Elvis atkal piedalījās "Blue Jackets" treniņā.

Kolumbusas komandas treneris Breds Larsens pēc treniņa medijiem norādīja, ka gaidāmajā divu spēļu izbraukumā dosies trīs vārtsargi – Merzļikins, iepriekšējās divās spēlēs spēlējušais Žans Fransuā Berubē un Džets Grīvzs, jaunais vārtsargs, kurš komandā tika iekļauts, Kolumbusai paliekot bez abiem ierastajiem vārtsargiem.

Larsens gan izteica cerību, ka izbraukumā varēs spēlēt ar tikai vienu vārtsargu, dodot mājienu, ka sagaida Merzļikina došanos laukumā, taču trešā vārtsarga došanās līdzi liecina par piesardzību šajā ziņā.

Tāpat šodien "Blue Jackets" oficiāli ievietoja somu vārtsargu Jonasu Korpisalo savainoto spēlētāju sarakstā, turklāt darot to ar atpakaļejošu datumu (no 15. februāra). Par viņa gaidāmo atgriešanās termiņu klubs sīkāku informāciju nenorādīja.

Kolumbusa no iepriekšējām deviņām spēlēm uzvarējusi septiņās, kas palīdzējis pakāpties uz devīto vietu Austrumu konferencē. Tagad "Blue Jackets" gaidāmas izbraukuma spēles pret Floridu, kas šosezon divos mačos Kolumbusai iemetusi 17 ripas, un Karolīnu. Šīs spēles paredzētas divu dienu laikā – naktī uz 25. un 26. februāri.

Visas NHL spēles pieejamas Viaplay tiešraidēs.

  -2 [+] [-]

, 2022-02-23 21:36, pirms 2 gadiem
Loti svariga informacija

  +2 [+] [-]

, 2022-02-23 21:53, pirms 2 gadiem
Maikl100 rakstīja: Loti svariga informacija
Vēl svarīgāks komentārs

     [+] [-]

, 2022-02-24 01:03, pirms 2 gadiem
Korpisalo ļoti traumatisks , var beigt karjeru. (joks-atsauce uz krieveļiem Porziņģafobiem)