Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hičkokam 800. uzvara NHL, sešās no desmit spēlēm ar pamatlaiku nepietiek

Hičkokam 800. uzvara NHL, sešās no desmit spēlēm ar pamatlaiku nepietiek
Kens Hičkoks
Foto: Sipa USA/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās desmit spēles. Septiņas no tām noslēdzās papildlaikā vai pēcspēles metienu sērijā.

Čikāgas „Blackhawks” ar 0:4 piekāpās Dalasas „Stars”. Ar diviem vārtiem otrajā trešdaļā atzīmējās Tailers Segīns. Šī spēle bija īpaša „Stars” trenerim - Kens Hičkoks izcīnīja 800. uzvaru NHL komandas galvenā trenera amatā, kļūstot par trešo treneri līgā, kurš sasniedza šādu robežu.

Vinipegas „Jets” piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā pret Bostonas „Bruins” ar 1:2. Otrajā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem minūtes laikā uz Torija Kruga metiena no tālās distances Vinipega atbildēja ar Patrika Laines metienu tukšos vārtos. Somu uzbrucējam tie bija 18. vārti jaunajā sezonā. Pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās neizšķirti, bet pēcspēles metienu sērijā uzvaru Bostonai atnesa Čarlijs Makavojs.

Tampabejas „Lightning” pēcspēles metienu sērijā pārspēja Otavas „Senators” ar 4:3, kļūstot par pirmo komandu ar 25 uzvarām jaunajā sezonā. Trīs reizes šajā mačā „Senators” izvirzījās vadībā, bet Tampebeja trīs reizes izlīdzināja, pēdējo reizi to izdarot deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām.

Ar 60 minūtēm nepietika, lai noskaidrotu uzvarētāju mačā starp Kolambusas „Blue Jackets” un Pitsburgas „Penguins”. Atlika spēlēt piecas minūtes trešajā trešdaļā, kad Pitsburga aizskrēja pretuzbrukumā, un Jevgeņijs Malkins no gaisa vārtsarga atvairīto ripu pēc Sidnija Krosbija metiena – 2:1. Taču jau pēc minūtes Artemijs Panarins vairākumā pārsteidza Metu Mareju – 2:2. Pēcspēles metienu sērijā Malkins un Kriss Letangs realizēja savus mēģinājumus un pingvīni tika pie uzvaras – 3:2.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 23. decembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 22. decembris

SpēleRezultāts
Jets – Bruins1:2 PMHurricanes – Predators4:1
Rangers – Devils3:4 PMBlackhawks – Stars0:4
Ducks – Islanders5:4 PLBlues – Oilers2:3
Blue Jackets – Penguins2:3 PMCanucks – Sharks4:5 PL
Senators – Lightning3:4 PMAvalanche – Kings1:2 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  -1 [+] [-]

, 2017-12-22 08:55, pirms 6 gadiem
Ārpus pamatlaika?

Pirmo reizi tādu izteicienu dzirdu.

     [+] [-]

, 2017-12-22 08:58, pirms 6 gadiem
Kāds saprata Panarina noraidījumu iemetienā? Redzēju tikai momentos.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-22 09:14, pirms 6 gadiem
M9 rakstīja: Kāds saprata Panarina noraidījumu iemetienā? Redzēju tikai momentos.
Neredzot situāciju, bet tu saki kad Panarins dabūja noraidījumu iemetienā, tad tas ir jaunais NHL noteikums kurš ir no šīs sezonas, nemācēšu paskaidrot kā viņš izpaužas, bet tiesnesis var iedot noraidījumu par laika vilcināšanu.

Šeit video.

https://www.youtube.com/watch?v=Ke3...