Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" pirmoreiz kopš 2011. gada pamatlaikā pieveic "Coyotes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Oilers" pirmoreiz kopš 2011. gada pamatlaikā pieveic "Coyotes"
Marks Letestu
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uz uzvaru takas izdevies atgriezties Filadelfijas "Flyers", kas ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Vašingtonas "Capitals". Tikmēr Rietumu konferencē Edmontonas "Oilers" pārtrauca neticamu sēriju pret Arizonas "Coyotes" – 3:2.

Filadelfijas "Flyers" desmit uzvaru sērijai bija sekojušas divas neveiksmes, tomēr šonakt atkal izdevās izbaudīt panākuma saldo garšu. Par to parūpējās vārtsargs Stīvs Meisons, kurš atvairīja 36 metienus un trīs no četriem bullīšiem, un Veins Simondss, kurš izcēlās pēcspēles metienu ceturtajā kārtā, ar vairākām māņu kustībām pietuvojoties Breidena Holtbija sargātajiem vārtiem un pēdējā brīdī metot virs viņa ķērājcimda – 3:2.

Vašingtonas "Capitals" divas reizes izvirzījās vadībā, tomēr pārsvaru nespēja noturēt. Andrē Burakovskis izcēlās pirmās trešdaļas beigās, saņemot lielisku piespēli no aizsarga un netraucēti no kreisās malas metot tālajā stūrī, tomēr laukuma saimnieki pēc sešām minūtēm panāca izlīdzinājumu – Mihaels Rafls aiz vārtiem savāca atlēkušo ripu, izlauzās līdz vārtu priekšai un neļāva Holtbijam atgūt pozīciju.

Uz Larsa Ellera vārtiem Filadelfijas "Flyers" kapteinis Klods Žirū atbildēja 21 sekundi līdz otrās trešdaļas beigām. Vispirms viņš ar lielisku piespēli uzbrukuma smailē izvirzīja Ivanu Provorovu, kurš iespēju neizmantoja, taču sekoja pretinieku kļūda, uzdāvinot ripu Žirū, un viņš nepiedeva, no pateicīgas pozīcijas raidot metienu tieši zem pārliktņa.

Pirmo reizi kopš 2011. gada Edmontonas "Oilers" pamatlaikā tika galā ar Arizonas "Coyotes" – 3:2. Iepriekšējos 25 mačos 21 reizi bija nācies piekāpties, bet četros gadījumos izdevās uzvarēt pagarinājumā vai pēcspēles metienos. Divas neveiksmes bija ciestas šajā sezonā.

Viesi sāka vareni, līdz 23. minūtei iegūstot trīs ripu pārsvaru, tādējādi uzvaras vārtus guva Mets Hendrikss, kurš izcēlās pirmo reizi sezonā. Edmontonas "Oilers" pēc uzvarēta iemetiena devās uz vārtu priekšu, izdarot neskaitāmus metienus, un veiksme uzsmaidīja Hendriksam, pie kura nonāca viena no atlēkušajām ripām.

Komandas kapteinis un līderis Konors Makdeivids pašlaik ir Nacionālās hokeja līgas rezultatīvākais spēlētājs, tomēr šoreiz uzvaru izvilka Edmontonas "Oilers" ceturtais virknējums, gūstot visus trīs vārtus. Īpaši produktīvu maču aizvadīja Marks Letestu, kurš guva vienus vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un arīdzan izkāvās.

     [+] [-]

, 2016-12-22 12:40, pirms 7 gadiem
Njaa ,bet šodien būs interesanti pavērot ,vai Pitsburgai izdosies pārtraukt Blue Jackets 10 uzvaru sēriju ! x)